De magie van de Multiwave Oscillator

De Multiwave Oscillator is ontwikkeld door de wetenschappers Nikola Tesla en George Lakhovsky, meer dan 100 jaar geleden. Ze kwamen erachter dat elke cel in het lichaam een eigen frequentie heeft, een oscillatie. Dus een levercel heeft een andere frequentie dan een spiercel bijvoorbeeld. En bij ziekte en blokkades of pijn, zagen ze dat de cellen van zieke cellen een andere frequentie had dan de gezonde cel. Zo konden ze via harmonische frequentie apparaten de vibratie van cellen beïnvloeden, zodat die weer gingen trillen op een gezonde frequentie. Ons lichaam bestaat uit atomen, die weer uit elektronen, protonen en nucleus bestaan. Wat erop neerkomt dat hoe meer je inzoomt op materie, dat dat alleen maar uit energie bestaat. Constant vibrerende energie, die als materie wordt gezien. En deze materie is weer te beïnvloeden met bepaalde frequenties, die dus het lichaam kunnen helen of juist ziek maken. De multiwave oscillator werd 100 jaar geleden toen al toegepast bij kinderen, volwassenen, dieren, voeding, planten en alle soorten klachten op mensen.

Energie verbeter systeem

De multiwave oscillator wordt gezien als een energie verbeter systeem een resonantie systeem, die het lichaam weer in balans brengt. Als een hoogfrequentie apparaat, die het lichaam bombardeert met een groot frequentie bereik tussen de 1 Hz en 1 Ghz, om alle cellen op te laden en te harmoniseren. Net als met een auto waar je accu langzaam slechter wordt, of je mobiele telefoon batterij, die ook steeds sneller leeg is, zo is dat ook met je lichaam. Het lichaam heeft dan steeds slechter werkende mitochondriën, waardoor je lichaam minder ATP aanmaakt. Dat kan natuurlijk komen door slechte voeding, veel stress, teveel gifstoffen of te weinig mineralen en vitamines in het lichaam. Hoe ouder mensen worden, des te zwakker ze worden. Indien het lichaam te weinig energie aanmaakt, kan het ook de (chronische) klachten niet helen. Je wil dan het lichaam voorzien van meer energie, je accu weer opladen, om het zelfhelend vermogen weer te versterken, dat is wat de multiwave onder andere doet.

Balanceren van zenuwstelsel

De meeste mensen hebben een te gestresst zenuwstelsel, waarin het symphatische zenuwstelsel veel actiever is dan het parasymphatische zenuwstelsel. Op het moment mensen altijd maar ‘aan’ staan en slecht kunnen ontspannen, door trauma, door chronische fysieke of emotionele stress, dan kan het zeker zijn dat het zenuwstelsel uit balans is, waardoor het zelfhelend vermogen en de spijsvertering niet goed werken. Dan kan je allerlei therapieën doen, maar niks helpt dan. Dan moet je echt eerst het zenuwstelsel in balans brengen. De MWO behandeling verbetert de verhouding van de twee systemen van de overwegend sympathische toestand naar de ideale evenwichtsverhouding tussen het sympathische
en het parasympatische zenuwstelsel. Daardoor kan het lichaam weer het zelfhelend vermogen gebruiken en iemand weer echt ontspannen. De balans is al meteen voelbaar na 1 sessie. Minimaal 4 sessies zijn er nodig om dit goed te houden.

Ontgiften van zware metalen

Bij regelmatig gebruik is onderzocht dat het ook zware metalen uitscheid uit het lichaam. Dit was in een onderzoek gedaan, met 40 mensen die dagelijks in de multiwave gingen zitten. Na 1 behandleing zagen ze dat het lichaam 3 keer meer zware metalen had ontgift, dan dat je van nature doet. Alle zware metalen waren na 5 behandelingen uit het lichaam. Ontgiften van zware metalen is zeer belangrijk om een goede gezondheid te houden, dat aangezien we steeds meer gifstoffen binnen krijgen tegenwoordig. Hier kan je lezen in het onderzoek wat uit eruit is gekomen waarbij 40 mensen zijn onderzocht, met het ontgiften van zware metalen.

Balanceren van meridianen

Ook is er onderzocht wat het met de meridianen doet in het lichaam, de energie banen die overal in het lichaam lopen langs alle organen. Op het einde van de studie is het gemiddelde van alle meridiaan energieën op 50 % gekomen, wat overeenkomt met een optimaal evenwicht tussen Yin- en Yang-energieën. Besef dat dit balanceringseffect van de MWO invloed heeft op alle energiemeridianen.

Verbetering van de psycho-emotionele toestand

EMOTIES zijn persoonlijke reacties op een reactie van de omgeving, die worden gevormd door gevoelens voor aangename of onaangename omstandigheden of situaties. De psycho-nerveuze zwakte kan leiden tot grote vermoeidheid, gebrek aan efficiëntie en gebrek aan concentratie. De uitputting van de persoon en een gebrek aan levenskrachten zijn mogelijk. MWO toepassing verbetert de vegetatief-emotionele toon van psycho-nerveuze zwakte tot de ideale evenwichtstoestand van de psycho-emotionele toestand.

De Tesla Coil

 

 

 

 

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Helende Kracht van DMSO

De Helende Kracht van DMSO

Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...