De wetenschap achter scalaire energie

Er is gevonden dat scalaire energie genezing in het lichaam bevordert door subtiele energiefrequenties. Scalaire energie wordt op natuurlijke wijze gecreëerd; het kan echter ook kunstmatig worden gemanipuleerd zoals via de Multiwave Oscillator. De energievorm van scalaire golven heeft het vermogen om informatie over te dragen en daarom heeft het zo’n diepgaand effect op het menselijk lichaam. In de loop der jaren heeft onderzoek hiernaar de vele potentiële genezende eigenschappen van scalaire energie ontdekt, waardoor plaats is gemaakt voor ‘energiegeneeskunde‘. Afgezien hiervan wordt aangenomen dat het onbegrensde mogelijkheden heeft. Het is altijd beschikbaar, gratis en verlengbaar en er is dus nooit een tekort aan aanbod.

De ontdekking van scalaire energie

De oorspronkelijke ontdekking van scalaire energie dateert uit de 19e eeuw, toen het wiskundige genie James Clark Maxwell de kwantumfysica ontwikkelde.

Albert Einstein zette dit werk voort en ontdekte “De relativiteitstheorie”. Vele jaren daarna heeft Nikola Tesla daadwerkelijk het bestaan van deze energie aangetoond. Hij werkte om deze energie te benutten zonder dat er kabels nodig waren. Vanwege deze bevindingen wordt Tesla algemeen beschouwd als de vader van elektromagnetisme, ook wel bekend als scalaire energie of, volgens Tesla, stralingsenergie. Tesla geloofde dat wanneer deze energie op de juiste manier wordt gebruikt, er eindeloze mogelijkheden zijn. In latere jaren voerden onderzoekers zoals Andrija Puharich laboratoriumexperimenten uit om het effect ervan op het lichaam te bepalen. Wat deze Duitse onderzoeker ontdekte, was dat de scalaire energie het potentieel had om zowel het immuunsysteem als het endocriene systeem te verbeteren. Een andere onderzoeker, dr. Glen Rein, ontdekte dat bleek de groei van bepaalde witte bloedcellen te verhogen, wat bewijst dat deze energie inderdaad in staat is om de immuunrespons van het lichaam positief te verbeteren.

Robert Jacobs, leraar aan de universiteit van Rochester, ontdekte dat scalaire energieën het levende organisme beïnvloeden. Hij ontdekte: Met bepaalde periodiciteit kunnen virussen en bacteriën worden vernietigd wanneer scalaire energie wordt toegepast Het versnelt weefselregeneratie en versnelt wondgenezing Ontsteking kan grotendeels worden verminderd Het immuunsysteem wordt versterkt Scalaire golven als drager Scalaire energie is het resultaat van 2 frequenties die identiek zijn in samenstelling, vanuit tegengestelde richtingen samenkomen en botsen. Hierdoor wordt elke vrije beweging opgeheven en ontstaat er een stationair energieveld. Dit energieveld is statisch. Scalaire energie bestaat uit cirkels van energie die naar buiten stralen in een gebalanceerd netwerk. Het creëert een veld van energiesystemen die leven.

Nikola Tesla was van plan om scalaire energie te gebruiken als golfdrager voor telecommunicatie, bijvoorbeeld de radio. Dit zou de noodzaak van draden uitsluiten. Hij was in staat een auto aan te drijven door middel van zenders die scalaire energiegolven ontvingen en werden overgebracht naar de motor van de auto.

Medisch gezien heeft het de mogelijkheid om moleculaire bindingen van bacteriën en schimmels af te breken. Het neutraliseert straling en andere schadelijke door de mens veroorzaakte elektromagnetische frequenties die verband houden met het menselijk lichaam, zoals wifi en 5G. Het zijn deze frequenties die ziekten en onbalans in het lichaam veroorzaken multiwave oscillator Er zijn veel vermeende voordelen van scalaire energie

  • Waterstofbindingen van DNA worden versterkt door de energie te vergroten die ze bij elkaar houdt, wat schade voorkomt
  • De werking van het immuunsysteem kan worden verbeterd
  • Het uitstralen van energie heeft een positief effect op de hersenen als de 2 helften in balans komen.
  • Dit verbetert de mentale focus en heeft een directe invloed op neurotransmitters, die werken als een natuurlijk antidepressivum voor de hersenen.
  • Celmembranen brengen een elektrische lading in trilling waardoor voedingsstoffen naar binnen kunnen en gifstoffen en afvalstoffen op een optimaal niveau kunnen worden afgevoerd.
  • De lichaamscellen worden geactiveerd en over het algemeen wordt het lichaam aangemoedigd om op steeds hogere niveaus te functioneren.
  • Ontstekingen in het lichaam worden verminderd.
  • Het bloedprofiel wordt verjongd en de doorbloeding wordt bevorderd doordat er meer zuurstof wordt gecirculeerd. Ook de bloeddruk wordt gereguleerd.
  • Het balanceert het zenuwstelsel waardoor je relaxter bent en meer bij je gevoel kan. Ook gaat daardoor alles beter werken, omdat als je in je parasymphaticus zit, je echt kan helen. Omdat deze energie ook kan worden omgezet in producten of items, kan energie worden opgeslagen in objecten zoals holografische schijven.

 

Door gebruik te maken van de frequenties van scalaire energie, heeft de medische wereld opmerkelijke verlichting gezien voor aandoeningen zoals artritis, depressie, spier- en gewrichtspijn en algehele lichaamsdisfuncties. Een scalaire hanger is bijvoorbeeld geprogrammeerd met natuurlijke mineralen en jodium, evenals scalaire energie. Door deze energie te combineren met holografische technologie, wordt de thermische temperatuur van het lichaam veranderd door middel van acupunctuurmeridianen in het lichaam. Dit bevordert de genezing en het herstel van de balans in het lichaam. Scalaire energie maakt zo plaats voor helende apparaten die geen medicijnen, machines of chemicaliën nodig hebben. De impact van subtiele energie moet nog steeds worden erkend in het hele wetenschappelijke veld. Ondanks de voordelen en eigenschappen blijft het een onbenutte hulpbron op medisch gebied. Bij Key To Health zijn we op weg om de kracht van energetische geneeskunde volledig te benutten en deze te gebruiken om de levens van mijn clienten te veranderen door lichaam en geest weer te balanceren. De multiwave Oscillator zendt scalaire energie uit en is te ervaren door 30 minuten te zitten tussen de koperen wielen. Na 1 sessie voel je je al beter

 

 

multiwave oscillator

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Helende Kracht van DMSO

De Helende Kracht van DMSO

Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...