Het mysterie van ons dna

Het mysterie van ons DNA

Ons DNA is veel mysterieuzer dan wij zelf beseffen of wat ons wordt vertelt door de westerse wetenschap. Er wordt natuurlijk verteld dat we ‘junk’ DNA hebben, wat natuurlijk niet echt afval is, maar DNA wat nog niet geactiveerd is. In dit artikel leg ik je de mysterie van ons DNA uit en wat je zelf allemaal kunt doen om jouw DNA te helen, te activeren en te herprogrammeren. Ja je leest het goed, jij kan jouw DNA zelf activeren en ik leg je graag uit hoe. Wij hebben vele programmeringen in ons DNA die ons niet helpen en door bewuster hiermee om te gaan en te werken aan jouw fysieke frequenties, kan jij je ‘junk’ DNA activeren. 

Op dit moment heb je 2 DNA strengen die geactiveerd zijn en met elke 2 strengen die verder geactiveerd zijn, heb je een hoger bewustzijn en ervaar jij de wereld, jouw lichaam en de realiteit op een andere manier en heb je gaven die mensen niet hebben met maar 2 strengen die zijn geactiveerd.
Ons DNA heeft informatie in zich en bevat ook lichtcodes en kan geactiveerd en geprogrammeerd worden door frequenties, lichttaal, heilige geometrie, symbolen, straling en emoties. Emoties zijn frequenties en hebben invloed op jouw DNA.
Daarom kan jij zelf effect hebben op jouw DNA, het bepaalt de hoogte van jouw bewustzijn, maar ook of je ziek wordt of niet. Des te meer strengen DNA je geactiveerd hebt, des te hoger jouw bewustzijn en gezonder jouw lichaam is. 

Emoties en stress kunnen de transcriptiefactoren aan of uitzetten van je DNA, die daarmee genen beheren en vele verschillende biochemische processen positief of negatief beïnvloeden.
Dus het vasthouden van emoties en het hebben van chronische stress heeft een groot effect op jouw DNA. Best bijzonder vind je niet? Ziektes zijn dus vaak niet genetisch maar epigenetisch.

 

Frequenties die jouw DNA veranderen

Zoals je al had gelezen kunnen frequenties jouw DNA veranderen, zowel de goede als de slechte kant op. De negatieve stralingen zijn frequenties van negatieve emoties zoals, wrok, frustratie, onmacht, woede, schaamte en jaloezie, maar ook diverse soorten elektromagnetische straling die ioniserend werken en 3D programmeringen. Bekende voorbeelden van straling zijn röntgenstraling en straling in CT-scans of bestraling bij kanker. Dit heeft een effect op hoe de transcriptie factoren jouw genen aan of uit zetten. 

De positieve frequenties die jouw DNA helen en activeren zijn emoties van de hogere frequenties, zoals liefde, blijheid, tevredenheid, dankbaarheid.

emotional frequency chart

DNA functioneert als letters in een geschreven taal of symbolen in een computercode

– Dr Francis Crick – Moleculaire Bioloog –

DNA activatie

De zon heeft ook een rol in het activeren van ons DNA. De zon geeft een straling af die energiegolven naar de aarde stuurt, wat effect heeft op ons lichaam en dus ons DNA. Dit zijn golven van energie die impact heeft op de elektromagnetische straling van de aarde. Dit wordt gemeten en dit wordt de Schumann Resonantie genoemd, deze  straling is de laatste tijd steeds sterker aan het worden, omdat we midden in een belangrijke shift zitten met de aarde. We worden hierdoor de komende jaren langzaam de nieuwe mens, met hele andere capaciteiten en bewustzijn, dan we nu gewend zijn. Zoals telepathie, hogere intuïtie, frequenties zien, helder voelend, horen, zien etc.

Deze hogere frequenties die naar de aarde komen hebben dus een effect op jouw DNA, waarbij de niet-geactiveerde DNA strengen, geactiveerd gaan worden. Omdat dit effect heeft op jouw lichaam en bewustzijn, kan jij merken dat je meer moe bent, hoofdpijnen hebt, hartkloppingen  en nog veel meer (zie hier veel meer symptomen) Jouw  lichaam is aan het veranderen en je DNA wordt geactiveerd en dat kost energie.

Dus er spelen 2 dingen, de Schumann Resonantie heeft effect op jouw DNA en jij zelf hebt effect op jouw DNA.

 

Ons bestaan als mens

Er is ook steeds meer bewijs dat er met ons DNA gesleuteld volgens wetenschappers. Alleen is deze kennis heel ons leven verborgen gehouden. 200.000 jaar geleden is ons DNA veranderd tot wie we nu zijn. We stammen NIET af van de apen vanuit de evolutie. Dat is al aangetoond dat dit onmogelijk was. Er is toen iets gedaan met ons DNA waardoor we als enige soort op aarde 223 verschillende genen hebben. De academie van de wetenschap heeft ook gezegd dat de telemoren die midden in de chromosoom zitten zijn toegevoegd door een fusering die 200.000 jaar geleden heeft plaats gevonden, toen wij als mens verschenen. Ook zit er een code in ons DNA wat Gregg Braden heeft gedecodeerd, wil je weten welke?  Zie de video 

 

 

Activeer zelf jouw DNA

We zitten midden in een belangrijke shift wat effect heeft op de hele wereld, we worden letterlijk geupgrade naar de ‘nieuwe mens’. Dit heeft fysiek, mentaal en spiritueel een groot effect op ons omdat we naar een hogere dimensie transformeren van 3D naar 5D. Dit brengt veel veranderingen met ons mee wat vanzelf gaat en ook op DNA niveau. Maar daarnaast kan jij zelf jouw DNA activeren door jouw frequentie te verhogen, door hoge frequentie woorden, emoties, overtuigingen, gedachten, lichtaal en meditatie. Jij denkt, voelt en praat de hele dag, hoe bewust ben jij wat je uitzendt? Hoeveel van die dag is een hoge frequentie? Jij hebt bewust een keuze daarin wat je uitzendt. Door de beste versie van jezelf te worden activeer jij jouw DNA, waardoor jij jouw zelfhelend vermogen activeert en jouw andere strengen activeert. Hierdoor verhoogt jouw bewustzijn, verandert jouw realiteit en creëer je meer capaciteiten. 

Meer weten van een wetenschapper over het DNA?
Bestel nu de online lezing
met Pierre Capel

Pierre is een emeritus professor immunologie en legt uit hoe onze emoties ons ziek maken. Hij bespreekt depressie, burn-out, kanker, hart en vaatziekten, darmproblemen. Leer hoe jouw lichaam en geest verbonden zijn en wat je kunt doen om de schade van je DNA en lichaam te helen door jouw zelfhelend vermogen te versterken.

In deze online lezing kan je leren hoe al onze gedachten, emoties en stress impact hebben op ons lichaam. Op je darmen, microbioom, hersenen, je hart, je bloedvaten, je neurotransmitters, je hormonen en ook je DNA. Vele processen in het lichaam worden gestuurd door emoties. Ingehouden emoties en stress bepalen de kwaliteit van je leven, ook wel epigenetica genoemd

Silvia Hoevenaar

Gerelateerde berichten

Wat is een ketogeen dieet ?

Wat is een ketogeen dieet ?

Wat is een ketogeen dieet ? Is een ketogeen dieet veilig? Zou je het aanraden? Ondanks de recente hype is een ketogeen dieet niet iets nieuws. In de geneeskunde gebruiken ze het al bijna 100 jaar om medicijnresistente epilepsie te behandelen, vooral bij kinderen. In...

Wat is holistische gezondheid?

Wat is holistische gezondheid?

Wat is holistische gezondheid? Heling via holistische gezondheid gaat duizenden jaren terug en komt in verschillende culturen voor op hun eigen manier, maar waar het om gaat is dat we als mens meer zijn dan alleen een lichaam waar naar gekeken wordt. De holistische...

De helende kracht van broccoli

De helende kracht van broccoli

De helende kracht van broccoli   Wist je dat kruisbloemige groentes bomvol zitten met helende stoffen? Denk aan broccoli, bloemkool, boerenkool, chinese kool, koolrabi, paksoi, radijs, spruitjes, waterkers en witte kool. Deze groentes zijn erg belangrijk om in je...