Health Coaching 

Versterk  je zelfhelend vermogen met health coaching

 

Health coaching is voor iedereen die zijn zelfhelend vermogen wil versterken, of dat nou bij mentale of fysieke klachten zijn en je het zat bent dat je geen verbetering hebt gezien met je huidige aanpak. Vanuit de epigenetica is men er nu ook achter dat de levensstijl de grootste impact heeft op de meeste ziektebeelden. (bron)
In holistic health coaching bied ik verschillende onderdelen, waardoor je weer in je kracht komt te staan en vitaler wordt. Je kunt meer dan je denkt en je bent sterker dan je beseft!

Heling begint pas wanneer je bewust bent in het hoe en waarom. Ik help jou hoe jij zelf jouw immuunsysteem weer optimaliseert. Daarom kan je met health coaching jouw immuunsysteem verbeteren en je zelfhelend vermogen versterken op verschillende manieren, wat ervoor zorgt dat jij veel meer resultaat behaalt om van je klachten af te komen.

Gezondheid is de balans op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak

Wat is er nodig?

 

Ik help jou om inzichten te krijgen in wat er nodig is om jouw immuunsysteem te optimaliseren. Maar ook tools die effect hebben zodat je resultaat gaat zien. Ik weet dat we goede resultaten behalen als jij de motivatie en discipline hebt om aan jezelf te werken. Dit is van essentieel belang. Hoe graag wil jij van je klachten af?

 

Welke onderwerpen zijn belangrijk

 

De onderwerpen die nodig zijn om aan te pakken in health coaching zijn:  mindset, stress, voeding, darmgezondheid, beweging, ontgifting, rust en supplementen. We pakken aan waar er bij jou de onbalans is gekomen, waardoor jouw immuunsysteem niet meer goed zijn best is gaan doen, waardoor je mentale en fysieke klachten bent gaan krijgen. eventueel kunnen we ook nog een EMB test doen, waar jouw bloed wordt onderzocht in een kliniek op vele belangrijke aspecten. Zodat je een goed inzicht krijgt waar je een tekort of teveel van hebt. En een duidelijk op maat advies

Mind

 Je denk patroon

Je zelfbeeld

Je wereldbeeld

Je patronen

Je emoties

Body

Je voeding

Detoxing

Beweging

Ontspanning

Spijsvertering

Darmgezondheid

Soul

Zingeving

Zin van ziek zijn

Hart – hoofd connectie

Energie management

Voor wie is Health Coaching?

Voor iedereen die mentale of fysieke klachten ervaart, ofwel chronisch ofwel sinds kort. Ook als je al onder behandeling bent van een arts. Als je holistisch werkt neem je alles mee wat impact heeft. Een arts heeft vaak geen tijd om voeding en mindset met jou door te nemen, wat ontzettend belangrijk is en daarom is Health Coaching een goede aanvulling om tot betere resultaten te komen en sneller van je klachten af te komen. 

We gaan samen aan de slag en ik kijk waar er bij jou de onbalans zit en wat er nodig is om aan te passen. Bovenstaande onderwerpen hoeven niet allemaal nodig te zijn, maar indien er vele chronische klachten zijn, of wel mentaal of fysiek, is het goed om holistisch te werken om het beste resultaat te behalen. Ik geef jou de inzichten en jij gaat er mee aan de slag. Zo kies je voor een gezond leven in plaats van een leven met klachten. En ik ondersteun je waar nodig.

Verander je bewustzijn dan verander je jouw genetische en biochemische activiteit

Hoe meer zicht je hebt op jouw totale gezondheid,
hoe vitaler je kan worden

Hoe vitaler je bent, hoe meer eigen kracht je voelt

Hoe meer eigen kracht, hoe weerbaarder je bent

Hoe weerbaarder je bent, des te meer fysieke en mentale gezondheid je hebt

Hoe gezonder je bent, te onbezorgder en kwalitatief je leeft 

Enkele ervaringen ná 1 tot 4 afspraken:

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Weer helemaal gezond

Ervaringen van anderen

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Zodat jij erachter komt wat ik voor jou kan betekenen

Start vandaag je gezondheidsreis 

Of stel je vraag hier