Health Coaching 

Versterk  je zelfhelend vermogen met health coaching

 

Loop jij al een tijd met vage chronische klachten en weet je maar niet waar je moet beginnen? Via Health coaching help ik jou je zelfhelend vermogen te versterken, of dat nou mentale of fysieke klachten zijn.

In holistic health coaching bied ik verschillende diensten, waardoor je weer in je kracht komt te staan en vitaler wordt. Via een EMB test kunnen we goed zien wat er fysiek en energetisch uit balans is bij jou. Zodat je weet wat er nodig is.

Heling begint pas wanneer je bewust bent in het hoe en waarom. Ik help jou hoe jij zelf jouw immuunsysteem weer optimaliseert. Daarom kan je met health coaching jouw immuunsysteem verbeteren en je zelfhelend vermogen versterken op verschillende manieren, wat ervoor zorgt dat jij veel meer resultaat behaalt om van je klachten af te komen. Het lichaam heeft een krachtig zelfhelend vermogen mits het de juiste voedingsstoffen, frequentie en bouwstoffen binnen krijgt. Door dit zelfhelend vermogen te ondersteunen kan het zelfs leiden tot genezing van ziekte.

Gezondheid is de balans op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak

Wat is er nodig?

 

Ik help jou om inzichten te krijgen in wat er nodig is om jouw immuunsysteem te optimaliseren. Maar ook tools die effect hebben zodat je resultaat gaat zien. Ik weet dat we goede resultaten behalen als jij de motivatie en discipline hebt om aan jezelf te werken. Dit is van essentieel belang. Hoe graag wil jij van je klachten af?

 

Welke onderwerpen zijn belangrijk

 

De onderwerpen die nodig zijn om aan te pakken in health coaching zijn:  mindset, stress, voeding, darmgezondheid, beweging, ontgifting, rust en supplementen. We pakken aan waar er bij jou de onbalans is gekomen, waardoor jouw immuunsysteem niet meer goed werkt, waardoor je mentale en fysieke klachten bent gaan krijgen. Eventueel kunnen we ook nog een EMB test doen, waar jouw bloed wordt onderzocht in een kliniek op vele belangrijke aspecten. Zodat je een goed inzicht krijgt waar je een tekort of teveel van hebt. En een duidelijk op maat advies

Mind

 Je denk patroon

Je zelfbeeld

Je wereldbeeld

Je patronen

Je emoties

Body

Je voeding

Detoxing

Beweging

Ontspanning

Spijsvertering

Darmgezondheid

Frequentie

Soul

Zingeving

Zin van ziek zijn

Hart – hoofd connectie

Energie management

Voor wie is Health Coaching?

Voor iedereen die mentale of fysieke klachten ervaart, ofwel chronisch ofwel sinds kort. Ook als je al onder behandeling bent van een arts. Als je holistisch werkt neem je alles mee wat impact heeft. Een arts heeft vaak geen tijd om voeding en mindset met jou door te nemen, wat ontzettend belangrijk is en daarom is Health Coaching een goede aanvulling om tot betere resultaten te komen en sneller van je klachten af te komen. 

We gaan samen aan de slag en ik kijk waar er bij jou de onbalans zit en wat er nodig is om aan te passen. Bovenstaande onderwerpen hoeven niet allemaal nodig te zijn, maar indien er vele chronische klachten zijn, of wel mentaal of fysiek, is het goed om holistisch te werken om het beste resultaat te behalen. Ik geef jou de inzichten en jij gaat er mee aan de slag. Zo kies je voor een gezond leven in plaats van een leven met klachten. En ik ondersteun je waar nodig.

Verander je bewustzijn dan verander je jouw genetische en biochemische activiteit

Hoe meer zicht je hebt op jouw totale gezondheid,
hoe vitaler je kan worden

Hoe vitaler je bent, hoe meer eigen kracht je voelt

Hoe meer eigen kracht, hoe weerbaarder je bent

Hoe weerbaarder je bent, des te meer fysieke en mentale gezondheid je hebt

Hoe gezonder je bent, te onbezorgder en kwalitatief je leeft 

Enkele ervaringen ná 1 tot 4 afspraken:

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Weer helemaal gezond

Ervaringen van anderen

Crohn

April 2014 was ik 15 kilo afgevallen door stress, en kreeg in ziekte van Crohn.
Na jaren ploeteren, mindfull cursus, therapie, coaching en yoga kwam ik erachter dat mijn energie nog maar 40% van mijn oude 100% was. Iedere keer als ik meer dan die 40% deed kreeg ik hele zware terugvallen, wat inhield dat mijn hele lichaam in mijn gewrichten op slot ging/verkrampte.

Was in mijn herstelproces al twee maal bij een diëtiste geweest. De eerste adviseerde de schijf van 5, heel fijn maar hielp niet. De tweede was vooral zelf heel enthousiast over voeding. Dit kwam niet bij mij aan, ik hou niet van koken en het was gewoonweg nog niet mijn tijd hiervoor. Vorig jaar heb ik eindelijk geaccepteerd dat mijn 40% mijn nieuwe 100% zou zijn waarschijnlijk voor de rest van mijn leven.

Eind oktober 2020 was ik er eindelijk zelf klaar voor. Na een intake gesprek bij Silvia waarin ik al mijn klachten duidelijk besproken en omschreven had, moest ik een week lang mijn voeding bijhouden in een schema. Die heb ik naar Sil gemaild en naar aanleiding hiervan heeft zij mij een advies uitgebracht qua voeding en bijbehorende supplementen. Omdat ik voeding/koken niet leuk vind heeft zij mij simpelweg een lijst gemaakt met wat ik wel nog mag eten 😉 Waardoor het super easy was om mijn voeding aan te passen. En heb ook medicinale paddenstoelen en bepaalde vitamines genomen. Na 2 weken voelde ik langzaamaan verschil. Na 3 weken had ik zeker weer 60/70% energie maar gewrichtspijnen waren wel nog iets aanwezig. Na 6 weken namen zelfs gewrichtspijnen volledig af.

Al bij al gun ik iedereen die ziek is of niet lekker in zijn velt zit een advies en behandeling bij Sil. Ze is kundig, weet wat ze doet en goed bereikbaar mocht je haar nodig hebben. Normaal heb ik zware depressieve klachten in de winter maar zit nu zingend in de auto. En geniet soms met zelfs met tranen van geluk weer van iedere dag..

BiBi Gielis

Diverticulitis

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia. Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

Hans Willemse

Collagene colitis

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen, en wel uit de serie van Terracotta aanbevolen door Silvia

Cor v Tricht

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Zodat jij erachter komt wat ik voor jou kan betekenen

Start vandaag je gezondheidsreis 

Of stel je vraag hier