Health Coaching 

Versterk  je zelfhelend vermogen met health coaching

 

Loop jij al een tijd met vage chronische klachten en weet je maar niet waar je moet beginnen? Via Health coaching help ik jou je zelfhelend vermogen te versterken, of dat nou mentale of fysieke klachten zijn.

In holistic health coaching bied ik verschillende diensten, waardoor je weer in je kracht komt te staan en vitaler wordt. Via een EMB test en binnenkort de Voice Analyser, kunnen we goed zien wat er mentaal, fysiek en energetisch uit balans is bij jou. Zodat je weet wat er nodig is.

Heling begint pas wanneer je bewust bent in het hoe en waarom, zodat je kunt starten met heling daarvan. Ik help jou hoe jij jouw immuunsysteem weer optimaliseert. Door de oorzaken aan te pakken, zorg je dat jij veel meer resultaat behaalt om van je klachten af te komen of te verminderen, dan alleen symptoombestrijding. Het lichaam heeft een krachtig zelfhelend vermogen mits je het de juiste omgeving geeft en blokkades opheft. De psyche heeft een grote oorzaak in het ontstaan van vele klachten en ziektes. En emoties sturen het lichaam aan die ervoor zorgt dat het ziek kan worden of juist helen.

 

Gezondheid is de balans op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak

 Wat is er nodig?

 

Via de Voice Analyser of EMB test krijg je inzicht in jezelf en kan je zien waar je klachten vandaan komen. We kunnen goede resultaten behalen als jij de motivatie en discipline hebt om aan jezelf te werken. Dit is van essentieel belang. 

De eerste stap naar heling is bewustwording dat je zelf veel meer kunt op de vlakken die belangrijk zijn (mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch), de tweede stap is inzicht in jezelf in wat er uit balans is, zodat je gericht kunt gaan werken, de derde stap is een plan van aanpak en de vierde stap is heling. 

 

Waarmee versterk je het zelfhelend vermogen?

 

De onderwerpen die we aan pakken in health coaching zijn:  mindset en emoties, stresslevel, voeding, darmgezondheid, ontspanning, ontgifting, adem, frequentietherapie en eventuele aanvulling in supplementen, zoals medicinale paddenstoelen. We pakken aan wat nodig is, waardoor je klachten bent gaan krijgen. Door een van de onderzoeken te doen, krijg je meer inzicht in jezelf en kan je gaan starten met heling op alle vlakken en terugkeren naar een gezonde staat van zijn. Onderaan vind je de aspecten die meegenomen worden in de onderzoeken van de EMB test en Voice Analyser. 

Mind

 Je denk patroon

Je zelfbeeld

Je wereldbeeld

Je patronen

Je emoties

Stress & trauma

Body

Je voeding

Detoxing

Beweging

Ontspanning

Spijsvertering

Neurotransmitters

Adem

Soul

Zingeving

Zin van ziek zijn

Hart – hoofd connectie

Energie management

Chakra’s

Voor wie is Health Coaching?

 

Voor iedereen die mentale of fysieke klachten ervaart, ofwel chronisch ofwel sinds kort. Ook als je al onder behandeling bent van een arts. Als je holistisch werkt neem je alles mee wat impact heeft op het zelfhelend vermogen. Een arts heeft vaak geen tijd om je psyche, voeding en stressmanagement met jou door te nemen, wat ontzettend belangrijk is om écht te helen en daarom is Health Coaching een goede aanvulling om tot betere resultaten te komen en sneller in balans te komen.  

We gaan samen aan de slag en we kijken wat er nodig is om aan te passen. Bovenstaande onderwerpen hoeven niet allemaal nodig te zijn, maar indien er vele chronische klachten zijn, of wel mentaal of fysiek, is het goed om holistisch te werken om het beste resultaat te behalen. Ik geef jou de inzichten en jij gaat er mee aan de slag. Zo kies je voor een gezond leven in plaats van een leven met klachten. En ik ondersteun je waar nodig.

Verander je bewustzijn dan verander je jouw genetische en biochemische activiteit

Hoe meer zicht je hebt op jouw totale gezondheid,
hoe vitaler je kan worden

Hoe vitaler je bent, hoe meer eigen kracht je voelt

Hoe meer eigen kracht, hoe weerbaarder je bent

Hoe weerbaarder je bent, des te meer fysieke en mentale gezondheid je hebt

Hoe gezonder je bent, te onbezorgder en kwalitatief je leeft 

Enkele ervaringen ná 2 tot 4 afspraken:

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Weer helemaal gezond

Ervaringen van anderen

Crohn

April 2014 was ik 15 kilo afgevallen door stress, en kreeg in ziekte van Crohn.
Na jaren ploeteren, mindfull cursus, therapie, coaching en yoga kwam ik erachter dat mijn energie nog maar 40% van mijn oude 100% was. Iedere keer als ik meer dan die 40% deed kreeg ik hele zware terugvallen, wat inhield dat mijn hele lichaam in mijn gewrichten op slot ging/verkrampte.

Was in mijn herstelproces al twee maal bij een diëtiste geweest. De eerste adviseerde de schijf van 5, heel fijn maar hielp niet. De tweede was vooral zelf heel enthousiast over voeding. Dit kwam niet bij mij aan, ik hou niet van koken en het was gewoonweg nog niet mijn tijd hiervoor. Vorig jaar heb ik eindelijk geaccepteerd dat mijn 40% mijn nieuwe 100% zou zijn waarschijnlijk voor de rest van mijn leven.

Eind oktober 2020 was ik er eindelijk zelf klaar voor. Na een intake gesprek bij Silvia waarin ik al mijn klachten duidelijk besproken en omschreven had, moest ik een week lang mijn voeding bijhouden in een schema. Die heb ik naar Sil gemaild en naar aanleiding hiervan heeft zij mij een advies uitgebracht qua voeding en bijbehorende supplementen. Omdat ik voeding/koken niet leuk vind heeft zij mij simpelweg een lijst gemaakt met wat ik wel nog mag eten 😉 Waardoor het super easy was om mijn voeding aan te passen. En heb ook medicinale paddenstoelen en bepaalde vitamines genomen. Na 2 weken voelde ik langzaamaan verschil. Na 3 weken had ik zeker weer 60/70% energie maar gewrichtspijnen waren wel nog iets aanwezig. Na 6 weken namen zelfs gewrichtspijnen volledig af.

Al bij al gun ik iedereen die ziek is of niet lekker in zijn velt zit een advies en behandeling bij Sil. Ze is kundig, weet wat ze doet en goed bereikbaar mocht je haar nodig hebben. Normaal heb ik zware depressieve klachten in de winter maar zit nu zingend in de auto. En geniet soms met zelfs met tranen van geluk weer van iedere dag..

BiBi Gielis

Diverticulitis

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia. Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

Hans Willemse

Collagene colitis

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen, en wel uit de serie van Terracotta aanbevolen door Silvia

Cor v Tricht

Start vandaag je gezondheidsreis 

Of stel je vraag hier