buitenaardse Het mysterie van ons DNA

Ons DNA is veel mysterieuzer dan wij zelf beseffen of wat ons wordt vertelt door de reguliere wetenschap. Er wordt natuurlijk verteld dat we ‘junk’ DNA hebben, wat natuurlijk niet echt afval is, maar DNA wat nog niet geactiveerd is. In dit artikel leg ik je het mysterie van ons DNA uit en wat je zelf allemaal kunt doen om jouw DNA te helen, te activeren en te herprogrammeren. Ja je leest het goed, jij kan jouw niet geactiveerd DNA zelf activeren en ik leg je graag uit hoe.

Gelukkig zijn er ook open-minded wetenschappers geweest, die wel dieper wilde kijken naar de magie van ons DNA:

Dr Francis Crick (1953) bijvoorbeeld gaf aan dat het DNA-molecuul het meest efficiënte informatieopslagsysteem is in het hele universum en daarnaast buitenaardse invloeden heeft, waardoor wij zijn wie we zijn. 

Dr Fritz Popp, ontdekte ook rond de jaren 50 dat de coherente emissie van biofotonen (licht) samenhangt met energie- en informatieoverdrachtsprocessen in biologische organismen, wat is gekoppeld aan de functie van DNA en genregulatie.

Dr Pjotr Garajajev ontdekten de hogere taal die aanwezig is in het DNA. Een ander verbazingwekkend feit dat de groep van Garjajev ontdekte, was dat het DNA geenszins een gesloten boek van het leven is. Hij ontdekte dat de tekst van het DNA-boek veranderd kan worden. De codons van de DNA-string kunnen in verschillende sequenties worden herschikt. Met andere woorden, de software van het menselijk genoom kan ons DNA-molecuul opnieuw programmeren! Het meest verbazingwekkende experiment dat werd uitgevoerd met de herprogrammering van de DNA-codon sequenties met behulp van gemoduleerd laserlicht. Ze waren in staat om het DNA in levende organismen te herprogrammeren, door gebruik te maken van de juiste coherente resonantiefrequenties van DNA

Wij hebben dus veel meer impact op het zogenaamde junk DNA, wat eigenlijk DNA is wat nog niet ontcijferd en begrepen is door mainstream science.

Invloed van frequenties 

Op dit moment heb je 2 DNA strengen die geactiveerd zijn en met elke streng die verder geactiveerd is, heb je een hoger bewustzijn en ervaar jij de wereld, jouw lichaam en de realiteit op een andere manier en heb je gaven die mensen niet hebben met maar 2 strengen die zijn geactiveerd. Op het moment zitten wij in een enorme shift op alle niveaus, waarin we als mens aan het transformeren zijn naar een nieuw soort mens, met een meer geactiveerd DNA, wat het gevolg is van de veranderende frequenties in ons Universum en op de Aarde, maar ook door waar we ons mee bezig houden. 

Ons DNA heeft ontzettend veel informatie in zich en bevat ook lichtcodes, geometrie en herinneringen. Het is letterlijk een ontvanger en verzender van informatie. Het bevat naast de informatie hoe het lichaam aangestuurd moet worden, ook herinneringen van vorige levens, informatie van voorouders, andere levens in andere sterrenstelsel, en herinneringen van bepaalde gaven, wat geactiveerd kan worden door bepaalde frequenties, lichttaal, heilige geometrie, symbolen, geluiden, woorden en emoties. Emoties zijn frequenties en hebben invloed op jouw DNA. Dus des te meer geactiveerde DNA strengen je hebt, des te meer je je herinnert. 
Daarom kan jij zelf effect hebben op jouw DNA, het bepaalt de hoogte van jouw bewustzijn, maar ook of je ziek wordt of niet. Des te meer strengen DNA je geactiveerd hebt, des te hoger jouw bewustzijn en gezonder jouw lichaam is. 

Emoties en stress kunnen de transcriptiefactoren aan of uitzetten van je DNA, die daarmee genen beheren en vele verschillende biochemische processen positief of negatief beïnvloeden.
Dus het vasthouden van emoties en het hebben van chronische stress heeft een groot effect op jouw DNA. Best bijzonder vind je niet? Ziektes zijn dus vaak niet genetisch maar epigenetisch.  

 

Frequenties die jouw DNA beinvloeden

Zoals je al had gelezen kunnen frequenties jouw DNA veranderen, zowel de goede als de slechte kant op. De negatieve stralingen zijn frequenties van negatieve emoties zoals, wrok, frustratie, onmacht, woede, schaamte en jaloezie, maar ook diverse soorten elektromagnetische straling die ioniserend werken en 3D programmeringen. Bekende voorbeelden van straling zijn röntgenstraling en straling in CT-scans of bestraling bij kanker. Dit heeft een effect op hoe de transcriptie factoren jouw genen aan of uit zetten. 

De positieve frequenties die jouw DNA helen en activeren zijn emoties van de hogere frequenties, zoals liefde, blijheid, tevredenheid, dankbaarheid.

emotional frequency chart

DNA functioneert als letters in een geschreven taal of symbolen in een computercode

– Dr Francis Crick – Moleculaire Bioloog –

DNA activatie

De zon heeft ook een rol in het activeren van ons DNA. De zon geeft een straling af die energiegolven naar de aarde stuurt, wat effect heeft op ons lichaam en dus ons DNA. Dit zijn golven van energie die impact heeft op de elektromagnetische straling van de aarde. Dit wordt gemeten en dit wordt de Schumann Resonantie genoemd, deze  straling is de laatste tijd steeds sterker aan het worden, omdat we midden in een belangrijke shift zitten met de aarde. We worden hierdoor de komende jaren langzaam de nieuwe mens, met hele andere capaciteiten en bewustzijn, dan we nu gewend zijn. Zoals telepathie, hogere intuïtie, frequenties zien, helder voelend, horen, zien etc.

Deze hogere frequenties die naar de aarde komen hebben dus een effect op jouw DNA, waarbij de niet-geactiveerde DNA strengen, geactiveerd gaan worden. Omdat dit effect heeft op jouw lichaam en bewustzijn, kan jij merken dat je meer moe bent, hoofdpijnen hebt, hartkloppingen  en nog veel meer (zie hier veel meer symptomen) Jouw  lichaam is aan het veranderen en je DNA wordt geactiveerd en dat kost energie.

Dus er spelen 2 dingen, de Schumann Resonantie heeft effect op jouw DNA en jij zelf hebt effect op jouw DNA.

 

Ons bestaan als mens

Er is ook steeds meer bewijs dat er met ons DNA gesleuteld volgens wetenschappers. Alleen is deze kennis heel ons leven verborgen gehouden. 200.000 jaar geleden is ons DNA veranderd tot wie we nu zijn. We stammen NIET af van de apen vanuit de evolutie. Dat is al aangetoond dat dit onmogelijk was. Er is toen iets gedaan met ons DNA waardoor we als enige soort op aarde 223 verschillende genen hebben. De academie van de wetenschap heeft ook gezegd dat de telemoren die midden in de chromosoom zitten zijn toegevoegd door een fusering die 200.000 jaar geleden heeft plaats gevonden, toen wij als mens verschenen. Ook zit er een code in ons DNA wat Gregg Braden heeft gedecodeerd, wil je weten welke?  Zie de video 

 

 

Activeer zelf jouw DNA

We zitten midden in een belangrijke shift wat effect heeft op de hele wereld, we worden letterlijk geupgrade naar de ‘nieuwe mens’. Dit heeft fysiek, mentaal en spiritueel een groot effect op ons omdat we naar een hogere dimensie transformeren van 3D naar 5D. Dit brengt veel veranderingen met ons mee wat vanzelf gaat en ook op DNA niveau. Maar daarnaast kan jij zelf jouw DNA activeren door jouw frequentie te verhogen, door hoge frequentie woorden, emoties, overtuigingen, gedachten, lichtaal en meditatie. Jij denkt, voelt en praat de hele dag, hoe bewust ben jij wat je uitzendt? Hoeveel van die dag is een hoge frequentie? Jij hebt bewust een keuze daarin wat je uitzendt. Door de beste versie van jezelf te worden activeer jij jouw DNA, waardoor jij jouw zelfhelend vermogen activeert en jouw andere strengen activeert. Hierdoor verhoogt jouw bewustzijn, verandert jouw realiteit en creëer je meer capaciteiten. 

Meer weten van een wetenschapper over het DNA?
Bestel nu de online lezing
met Pierre Capel

Pierre is een emeritus professor immunologie en legt uit hoe onze emoties ons ziek maken. Hij bespreekt depressie, burn-out, kanker, hart en vaatziekten, darmproblemen. Leer hoe jouw lichaam en geest verbonden zijn en wat je kunt doen om de schade van je DNA en lichaam te helen door jouw zelfhelend vermogen te versterken.

In deze online lezing kan je leren hoe al onze gedachten, emoties en stress impact hebben op ons lichaam. Op je darmen, microbioom, hersenen, je hart, je bloedvaten, je neurotransmitters, je hormonen en ook je DNA. Vele processen in het lichaam worden gestuurd door emoties. Ingehouden emoties en stress bepalen de kwaliteit van je leven, ook wel epigenetica genoemd

Silvia Hoevenaar

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten   De aandoeningen die jouw maag beïnvloeden, hebben betrekking op alledaagse kwesties, op het materiële en moederlijke aspect van je bestaan. Je begrijpt het werk dat je maag verricht, en je weet dat het jouw manier van...