De link tussen gezondheid en elektromagnetisme

 

Als je kijkt naar alle oude tradities in hun geneeskunde hebben ze het altijd over levenskracht, bewustijn en energie. Zoals Chi, Prana en Ki bijvoorbeeld. Het is pas sinds de moderne wetenschap en geneeskunde, dat er alleen naar het fysieke deel van de mens wordt gekeken, die hebben het nooit over levenskracht. Maar zonder deze levenskracht kunnen wij niet leven.

Rudolph Steiner zei ook al dat de mate van levenskracht in een persoon, dermate belangrijk is in de kracht in diegene zijn gezondheid.

Ook Nikola Tesla en Lakovsky waren ervan overtuigd, dat elk levend wezen elektromagnetische frequenties uitzendt en ontvangt. En ook Raymond Rife kwam erachter dat elke cel in het lichaam reageert op elektromagnetische frequenties en je het lichaam daarmee kunt beinvloeden.

Vroeger was het heel normaal om te werken met energie healing, zoals de multwave oscillator van Lakhovsky en Nikola Tesla, de Violet Ray van Tesla, de Orgone Accumulator van Wilhelm Reich en Raymond Rife met zijn frequentie apparaat. Dit was 100 jaar geleden heel normaal en dit stond zelfs in ziekehuizen en werd ook door artsen gebruikt.

 

Waarom heeft de huidige geneeskunde dit uit alle medische boeken gehaald?

 

In de Westerse geneeskunde zie je wel allemaal apparaten die diagnostiseren wat op basis van elektromagnetische frequenties werkt. Denk aan de Röntgen, MRI, CT scan en radiografie. Waarom gebruiken ze niet de apparaten die ook helend werken, terwijl dat allemaal heeft bestaan? Het is namelijk allemaal in de doofpot gestopt, toen Big Farma opkwam eind jaren 30. Deze heren die je hierboven ziet staan, zijn belachelijk gemaakt, aangeklaagd, gechanteerd, veroordeeld, en een daarvan zelfs vermoord. Inmiddels weten we dat de machtige medicijnen industrie veel op zijn geweten heeft om deze dingen niet naar buiten te brengen, want een ziek mens is immers brood op de plank voor deze industrie en een gezond mens is geen verdienmodel. 

 

Cellen worden geordend door magnetisme. De kleinste bouwstenen van het leven – atomen en moleculen – zijn micromagneetjes met een pluspool en een minpool, te vergelijken met de polen van de aarde. Alle atomen hebben een eigen structuur in magnetisme. De communicatie in het lichaam verloopt via minuscule elektrische stroompjes en daardoor opgewekte elektromagnetische frequenties. Als (elektro)magnetisme van het lichaam of natuur wordt beinvloed, dan betekent dat er een verstoring komt in het magnetisme en een toename van wanorde en degeneratie. En dat is precies wat valt waar te nemen: een sterke toename van degeneratieve ziekten en chaotische uitbarstingen van geweld in mens en natuur. Dit gebeurt door de toename in teveel kunstmatig vervuilende elektromagnetische energieen zoals 5G, laptop, smartmeters, smart apparaten, wifi, elektrische auto’s, mobiele telefoons en ga zo maar door. Je bent het wellicht al wel eens tegengekomen, dat er dieren rondom een nieuwe 5G toren dood op de grond liggen, of dat dieren in rondjes blijven lopen. Dieren zijn mega gevoelig voor deze frequenties, die merken dat als eerste op.

Wij krijgen hoofdpijn en kunnen ook ontgiftingsverschijnselen krijgen, als we veel zware metalen in ons lichaam hebben, want die werken als een ontvanger en geleider van frequenties.

elektromagnetisch spectrum

Robert O. Becker was al vanaf de jaren ’60 en ’70 bezig met onderzoek in de effecten van bioelektrochemie en kunstmatige eleketromagnetische frequenties en hoe we onszelf gezond konden maken door de juiste manier van natuurlijke elektromagnetische frequenties toe te passen. Maar ook hij werd hierin tegengehouden. Hier vind je een hoop van zijn studies en publicaties daarover. In een onderzoek met ratten kwamen ze erachter door de ratten met 60hertz te beimvloeden, dat hun hormonen en andere biochemische reacties uit balans raakte, wat dezelfde reactie gaf als stress. Het zenuwstelsel werd vooral beinvloed door de frequenties en ze zagen na 3 generaties te hebben beinvloed met de frequenties, dat er meer dode ratten werden geboren en veel verschillende gezondheidsklachten ontstonden. Als je wilt weten war voor klachten je allemaal kunt krijgen met langdurige stress op het lichaam lees dat dan even hier 

Violet ray

Gezondheid via elektromagnetische therapieen

Nu je weet dat er dus schadelijke invloeden zijn van elektromagnetische frequenties, die het lichaam ziek kunnen maken, maar ook die je lichaam gezond kunnen maken. Daar waren de heren, Reich, Tesla, Rife en Lakovsky heel goed in om die helende elektromagnetische frequenties te ontdekken en in apparaten te ontwikkelen. Je kan het zo zien, dat jouw batterij weer wordt opgeladen, je zenuwstelsel wordt gereset, je mitochondrieen weer energie krijgen en dat is waar je lichaam weer van kan regenerenen. Als je batterij niet vol genoeg is, kan je niet helen. Dus ipv de klacht te onderdrukken, kan je beter je lichaam versterken met de energie waar het op werkt. Dat kan via de volgende manieren.

Ga meer aarden in de natuur

Loop op blote voeten en ga er ook op liggen. Er was eens een man die enorm veel klachten had in zijn lichaam. Hij is elke dag 20 minuten op de aarde gaan liggen met zijn blote huid en na een aantal maanden waren al zijn klachten verdwenen. De aarde heeft de juiste natuurlijke elektromagnetische frequenties, waar ons lichaam het heel goed op doet. Zorg dat je daar meer mee in contact bent, dus schoenen uit en gaan!

Scalaire energie van de Multiwave Oscillator

Nikola Tesla en Geroge Lakhovsky hebben de multiwave oscillator gemaakt en zeer veel onderzoek verricht naar de oscillaties van de cellen in je lichaam. Ze kwamen erachter dat als het lichaam te weinig levenskracht had, dus weinig energie om de cellen goed te laten oscilleren, dat je niet goed kon regeneren en helen. Door tussen de ringen te zitten van de multiwave oscillator, laad je je batterij weer op en kan je lichaam door de juiste elektromagnetische frequenties, weer alle processen goed doen, omdat de levenskracht sterk is toegenomen. Vanwege deze bevindingen wordt Tesla algemeen beschouwd als de vader van elektromagnetisme, ook wel bekend als scalaire energie of, volgens Tesla, stralingsenergie. Tesla geloofde dat wanneer deze energie op de juiste manier wordt gebruikt, er eindeloze mogelijkheden zijn. Lees hier meer over deze vorm van frequenties. 

Violet ray elektrotherapie

Ook als eerste ontdekt door Nikola Tesla en hij heeft zichzelf genezen door deze therapie. Hij had zich opgesloten met de Violet Ray na een aanrijding. Hij genas zeer snel zijn gebroken botten en kneuzingen ermee. Deze vorm van heling, wekt ook plasma op wat balans brengt op magnetische en zwaartekracht flow in elke cel, en de cellen oplaad met ozon en levensenergie. Het lichaam geneest daardoor veel sneller. Lees hier meer over deze therapie.

Plasma technologie

Plasma healing werkt ook krachtig op de balans in elektromagnetische energie van de cellen. De balans komt terug waardoor het lichaam vanzelf geneest. Ziekte en pijn is een onbalans in de elektromagnetishe energieen van je cellen. Plasma is de energie van het universum en je kan dit ook opwekken via een alchemistisch proces wat op elektrolyse lijkt. Hier is nog een extra onderdeel aan toegevoegd, om de magnetische energie op te wekken in dit proces. Je kan hierdoor plasma geactiveerd water maken en dit toepassen op allerlei manieren, zoals gezondheid, dieren, planten, energie, landbouw, en het klimaat. Deze vorm van plasma kan je zelf maken en toepassen. Hier geef ik workshops in door NL en BE, dus neem hier een kijkje of je dit wat lijkt. 

Aardingslaken

Door je beddengoed aan deze aardingsdraad te aarden, aard je jezelf in theorie aan de aarde, waardoor elektronen je overtollige vrije radicalen kunnen wegvangen. In plaats van extra ontstekingen door elektromagnetische straling te absorberen terwijl je slaapt, neutraliseer je nu deze ontsteking door nieuwe elektronen in je lichaam te introduceren.
Hier zijn de resultaten van een voorstudie gepubliceerd in The Journal of Alternative and Complementary Medicine. Dr. Maurice Ghaly ontdekte dat deelnemers die met een aardingskussen sliepen een verlaging van de cortisolspiegel vertoonden, minder pijn hadden en beter sliepen.

Rife frequenties

De RIFE helpt bij het herstellen van de natuurlijke polariteit van onze elektromagnetische signatuur, die essentieel is voor een optimale immuunrespons. Rife zei dat elke ziekte of aandoening zijn eigen elektromagnetische frequentie heeft. Hij zei  ook dat het vinden van die frequentie en het produceren van een impuls met dezelfde frequentie zieke cellen zal doden of uitschakelen.

Eet meer elektrolyten

Elektrolyt is een term voor deeltjes die een positieve of negatieve elektrische lading hebben. In de voedingsleer slaat de term op essentiële mineralen die worden gevonden in bloed, zweet en urine. Als deze mineralen opgelost worden in een vloeistof vormen ze elektrolyten – positieve of negatieve ionen die in stofwisselingsprocessen worden gebruikt. De elektrolyten die in je lichaam voorkomen zijn onder andere: Natrium, Kalium, Chloride, Calcium, Magnesium, Fosfaat en Bicarbonaat. 

Deze elektrolyten zijn nodig voor diverse lichaamsprocessen, waaronder behoud van de zuur-basebalans, een goede zenuw- en spierfunctie  en behoud van een goede vochtbalans. Veel mensen hebben te weinig mineralen in hun lichaam, waardoor vele processen ook niet goed kunnen lopen. En zouten zijn nodig, om elektromagnetische frequenties goed te laten geleiden. 

 

In mijn praktijk werk ik met verschillende elektromagnetische frequentie apparaten en ik ben overtuigd, dat gezondheid wordt gecreerd door het lichaam die genoeg levenskracht heeft. Dat het de juiste magnetische sterkte in de cellen heeft, wat voor een goede celcommunicatie zorgt en dat vitaliteit de basis is van het regenereren van je lichaam. Zonder de juiste levenskracht, balans in zenuwstelsel, en te zwakke elektromagnetische energie, kan je niet helen. 

Silvia Hoevenaar

 

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten   De aandoeningen die jouw maag beïnvloeden, hebben betrekking op alledaagse kwesties, op het materiële en moederlijke aspect van je bestaan. Je begrijpt het werk dat je maag verricht, en je weet dat het jouw manier van...