De Plasma revolutie is begonnen

Deze revolutie is gebaseerd op de opkomende plasmatechnologie van de Keshe Foundation, onder leiding van kernfysicus en visionair Mehran Keshe. Dit plasma is niet de plasma van je bloed, maar de plasma die ten grondslag ligt aan alle dingen – materie, energie, licht, donkere materie, magnetisme, zwaartekracht en zelfs bewustzijn.

De plasmatechnologie van de Keshe Foundation verandert heel veel aan wat we voor waar hebben aangenomen in wetenschap, geneeskunde, de manier waarop het menselijk lichaam werkt, hoe de zon en de aarde om elkaar heen draaien. Het zet alles op zijn kop en het bevrijdt ons van de oude manieren van denken, als je tenslotte de oude denkwijze durft los te laten šŸ™‚ Het gaat om de manier hoe je de interactie ziet tussen atomen en dat je kijkt naar fysica ipv materie.

Zoals te verwachten zijn er pogingen gedaan om zijn technologie te stelen, zijn organisatie te vernietigen en hem en zijn dierbaren te doden; maar ze leven nog steeds en werken aan het verbeteren van de wereld op meerdere vlakken. Na verloop van tijd zullen we de buitengewone veranderingen in onze wereld zien, van de technologieƫn en kennis die voortvloeien uit de leer van Mehran Keshe.
Mijn doel is dat deze kennis onder iedereen bekend raakt en dat jij hier ook gebruik van gaat maken. Plasma is namelijk in te zetten op zo veel vlakken, denk aan het terugdringen of elimineren van je energierekeningen, transformeren en versterken van je voedsel, het verminderen van je vervoerskosten, verbeteren van je gezondheidstoestand en vele, vele andere dingen.

Deze landen werken al inmiddels met zijn technologie: Italiƫ, China, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Japan, Ghana, Nigeria, Kenia, Canada, Australiƫ, Rusland, Polen

Keshe onderzoeken

De Keshe Foundation heeft oplossingen en geneeswijzen gevonden voor uiteenlopende ziekte zoals (huid)kanker, ernstige oogklachten, ALS, diverse botziekten en nog zo veel meer. Daarnaast is Keshe ook bezig met het weer laten aangroeien van geamputeerde ledematen! Maken ze space technologie, werken ze aan vrije energie en ook nog aan het verbeteren van millieu problemen.
Een gebied waarop ze nog bezig zijn, is het opruimen van straling en genezen van stralingsziekten. Keshe werkt succesvol samen met de fabriek Tepco, eigenaar van de Fukushima reactoren, om de dramatische besmetting met radioactiviteit op te ruimen en getroffenen te genezen. Er zijn meerdere soorten GANSes en elke soort heeft zijn eigen uitwerking en effect op lichaam en geest.
Om te bewijzen dat zijn geneeswijzen werken en om verder onderzoek te doen heeft Keshe medische trials georganiseerd in meerdere landen en leidt hij ook artsen op wereldwijd die deze technologie willen leren. Al zijn kennis is gratis te leren in zijn video materiaal of wekelijkse medische trainingen die ook aan medici wordt aangeboden.

Universal Council

De Keshe Foundation vormt een nieuwe wereldraad om de mensen op deze planeet te vertegenwoordigen.

De Verenigde Naties hebben volledig gefaald in haar bedoeling om de mensen van deze planeet gelijkelijk te vertegenwoordigen. Om maar een paar van de problemen te noemen, de VN is veranderd in een elite lidmaatschapsclub waar verdeeldheid, hebzucht, jaloezie, verkeerde voorstelling van zaken, ruzies en sancties met achterdeurdeals de norm zijn geworden van haar operaties.

Het ethos van de Keshe Foundation is “One Planet, One Nation, One Race”. We zijn allemaal mensen, en als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, zie je geen grenzen van landen. We zijn allemaal mensen die hier leven en het enige essentiĆ«le verschil tussen ons allemaal is onze taal. Dus de beste manier om de grote verscheidenheid van het menselijk ras gelijkelijk weer te geven is door taal, en alleen taal, niet door landen, regio’s, religies, monetaire status of iets anders.

Daarom is er een nieuwe Universele Raad gevormd om de talen van de volkeren van deze planeet te vertegenwoordigen. Er zal Ć©Ć©n hoofdvertegenwoordiger in deze raad zijn voor elke taal van de planeet met de mogelijkheid van vele aanhangers van elke taal onder hen. Elke taal is gelijk aan de andere en heeft een gelijke vertegenwoordiging, ongeacht het aantal mensen dat de taal spreekt. Er is nu een grote behoefte aan oprecht oprechte, door het hart gedreven mensen, die hun leven in volledige dienstbaarheid willen wijden, om hun volkeren van hun talen te dienen, om de vrede onder hen te helpen herstellen door de implementatie van alle geavanceerde technologieĆ«n van de Keshe Fundering. De Keshe Foundation brengt oplossingen voor veel van ‘s werelds problemen, waaronder gezondheid, energie, milieu, landbouw, transport, materialen en meer.

Universal Body Enhancement Spaceship Unit

De universal body enhancement spaceship unit is een soort medbed, die gebaseerd is op plasma technologie. Waarbij jouw DNA en cellen terug worden gezet, naar de originele blauwdruk, toen je geboren bent. Dus welke probleem je ook ervaart, dat wordt gereset door dit systeem.

 

 

Plasma geactiveerd water

Ook Nederlandse Wetenschappers zijn er inmiddels achter dat plasma geactiveerd water een grote invloed heeft op de landbouw en gezondheid. En zaden die gemodificeerd zijn, kunnen resetten naar de gezonde originele staat. Ook groeien de planten, waarvan de zaden zijn behandeld met plasma, 3 x zo groot, hebben minder water nodig en blijven langer vers. Wetenschapper Paul Leenders studeerde analytische chemie en heeft een master in bedrijfskunde. Na gewerkt te hebben als milieukundig ingenieur werd hij in 1995 zelfstandig ondernemer. Hij heeft dit aan de Radboud Universiteit en Wageningen Universiteit aangeboden om verder te onderzoeken en in te zetten. Wat in 2011 al verder is onderzocht. Ook zij hebben de amazing resultaten gezien van plasma. Zij zagen dat de planten waar ze het op testte veel groter werden, langer vers bleven en sneller en gezonder groeiden. De planten hebben ook geen pesticiden meer nodig.

plasma GANS

Zelf je plasma en GANS maken

Sinds 2022 organiseer ik door heel Nederland en ook Belgie, lezingen en workshops om zelf je eigen plasma water en GANS te maken. Eerst leer je hoe dit werkt, zodat je snapt wat je maakt. Via een alchemistisch proces creƫren we een 4e staat van materie, genaamd plasma. Ook ik sta versteld van de helende werking van deze vorm van plasma en ik raad dan ook iedereen aan om hierin te duiken. Bekijk bij de events de opties en data waar je dit zelf kunt maken.

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De emotionele oorzaak van Hoofdpijn

De emotionele oorzaak van Hoofdpijn

Emotionele oorzaak van HoofdpijnĀ    Ga maar eens na bij jezelf hoe veel je van deze emotionele patronen hebt, en als je weer eens hoofdpijn hebt, lees dit dan nog maar eens na. Het heeft te maken dat je teveel je best doet om iets op een bepaalde manier te doen,...

De Gene Keys het pad van zelftransformatie

De Gene Keys het pad van zelftransformatie

Het pad van de Gene Keys De Gene Keys is een concept en systeem ontwikkeld door Richard Rudd. Het is gebaseerd op de combinatie van genetica, de I Ching (een oude Chinese tekst) en moderne persoonlijke ontwikkeling. Het idee achter de Gene Keys is dat elk individu een...

Onbewuste oorzaken van pijn

Onbewuste oorzaken van pijn

Onbewuste oorzaken van pijn Pijn is echt energievretend en belast je hele leven ermee. Wie heeft er niet zo af en toe zeurende pijn? Hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, rugpijn... Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat kan je eraan doen? Dr John E. Sarno was een...