R+ en NIR+ de beste lichtsterktes voor heling

Lichttherapie is écht iets wat veel te lang onderdrukt is geweest en niet genoeg erkend. Er zijn duizenden medische onderzoeken ervan bekend op Pubmed. Hier heb ik het over bepaalde lichtsterktes die gebruikt worden in lampen, wat ook wel foto-biomodulatie, biofotonentherapie, of low level light therapy wordt genoemd. Het heeft in de vorige eeuw al de Nobelprijs gewonnen van medicijnen en dit heeft enorme helende krachten op vele soorten klachten. Het zijn speciale lampen die je kunt inzetten voor onderstaande problemen. 

Eind februari kan je deze therapie verwachten bij Key To Health 

Zowel de R + als NIR + spectrumgolflengtes worden in combinatie met elkaar gebruikt om ongeëvenaarde therapeutische waarde te leveren die nog nooit eerder is waargenomen in een LED-therapielichtapparaat. Het resultaat is een superieur LED-therapielicht (NIR led-golflengte is de technische sleutel achter de therapie) dat krachtig door de huid, spieren en bindweefsel dringt en genezing en cellulaire regeneratie tot en met het bot bevordert. Naast superieure lichtpenetratie zijn de geavanceerde voordelen van multi-golflengte rode en bijna infrarood spectrale output verbazingwekkend uitgebreid en effectief!

Het is uitgebreid bewezen dat zowel de 660nm- als de 850nm-golflengte uitgebreide huid- en diepe weefseltherapie bieden. De golflengte van 630 nm, de golflengte van 810 nm en de golflengte van 830 nm bieden echter ook talloze voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Een van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van roodlichttherapie en nabij-infrarood lichttherapie heeft onderzoek en beoordelingen uitgevoerd die het ongelooflijke vermogen van 810nm en 830nm nabij-infrarode golflengten aantonen om het bot van de schedel te penetreren terwijl ze zich richten op de hersenen, terwijl de 630nm rode golflengte de enorme cellulaire voordelen in het bovenste huidgebied verlengt.

Onderzoeksresultaten van roodlicht en bijna rood licht

Aangezien er 50.000 gepubliceerde artikelen zijn over therapieën met rood en nabij-infraroodlicht, is de lijst uitputtend. Sommigen van hen omvatten achillespeesontsteking, leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, de ziekte van Alzheimer, Bells Palsy, botbreuken, carpale tunnel, COPD, depressie, diabetische voet, glaucoom, rugpijn, spierpijn, neuropathie, artritis, reumatoïde artritis, veroudering, schimmel en wondgenezing, verbeterde hersenfunctie elimineren angst en depressie verlichting, hergroei haar en vele anderen.

De 630nm golflengte (rood licht)

De golflengte van 630 nm is ideaal voor het aanpakken van allerlei huidproblemen. Golflengten van 630 nm dringen door in de huidcellen en talgklieren om de teint en textuur van de huid te verjongen door ongelijke pigmentatie glad te strijken en uit te schakelen. Deze golflengte is ook gevonden om het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en kan ook haargroei stimuleren.

De golflengte van 630 nm biedt de volgende voordelen:

Verminderde fijne lijntjes en rimpels: in één onderzoek werd de golflengte van 630 nm gebruikt waarbij een significante verbetering ontstond in fotoschade, fijne lijntjes en verslapping.

Een verbetering van huidaandoeningen zoals psoriasis: één onderzoek toonde aan dat het gebruik van de 630 nm-golflengte die werd gebruikt in combinatie met hematoporfyrinederivaat (HPD) hielp om de symptomen die gepaard gaan met psoriasis binnen 17 dagen uit te roeien. (bron)

Haargroei: therapie met rood licht met een golflengte van 630 nm is bewezen een veilige en effectieve methode te zijn om de haargroei bij zowel mannen als vrouwen te stimuleren. Eén studie veronderstelde dat het licht stamcellen in de haarzakjes stimuleerde, waardoor het haarzakje in een anagene of groeifase terechtkwam. (bron)

Heling van oppervlakkige huidkankers: Het is aangetoond dat golflengten van 630 nm helpen bij de behandeling van niet-melanoom huidkanker. (bron)

De behandeling van acne: Er is ook aangetoond dat de golflengte van 630 nm helpt bij het verminderen van ontstekingen en puistjes. (bron)

De 660nm golflengte (rood licht)

Er is een overvloed aan literatuur waarin de voordelen van de 660 nm-golflengte worden geschetst. De 660 nm dringt net iets dieper door dan de 630 nm-golflengte en reikt tot in het hele bereik van het huidweefsel om genezing en regeneratie te bevorderen.

Verminderde trainingsvermoeidheid: de 660 nm-golflengte in combinatie met de 830 nm nabij-infrarode golflengte heeft bewezen de ontwikkeling van vermoeidheid in de spieren te vertragen en de prestaties van de skeletspieren te verbeteren. (Atleten, let op.) (Bron)

Verminderde ontsteking: in een onderzoek naar de effecten van therapie met rood licht op pleuritis, bleek de golflengte van 660 nm een ​​ontstekingsremmend effect te hebben. (Bron)

Verbeterde botgenezing: De 660 nm golflengte stimuleert resorptie en vorming in de botcellen rond de plaats waar herstel nodig is, zonder enige verandering in de botstructuur te veroorzaken. (Bron)

Verminderde zwelling na verwonding: In één onderzoek bleek de golflengte van 660 nm zowel ontsteking als zwelling te verminderen door het aantal ontstekingscellen te verminderen dat tot de vorming van zwelling leidt.

Verminderde neuropathische pijn: een onderzoek naar heupzenuwpijn bij ratten wees uit dat de golflengte van 660 nm aanzienlijk hielp om pijn te verminderen. (Bron)

Versnelde wondgenezing: Het is bewezen dat de 660 nm-golflengte de vorming van nieuwe bloedvaten verhoogt en de collageenafzetting verbetert om te helpen bij de genezing van wonden. (Bron)

darmgezondheid
.

De 810nm-golflengte (nabij-infraroodlicht)

Met het vermogen om door de schedel te schijnen tot in de hersenen, biedt de 810nm-golflengte een unieke reeks neurologische voordelen. Veel vooruitstrevende wetenschappers zijn van mening dat lichttherapie voor hersenaandoeningen in de nabije toekomst een prominente medische behandeling zal worden.

Hier een aantal studies waar de volgende resultaten in behaald werden met de 810nm-golflengte:

Verbeterde genezing en herstel: een onderzoek onder voetballers toonde aan dat de 810nm-golflengte die vóór activiteit werd toegepast, de spierprestaties en het herstel na de training verbeterde. (Bron)

Versnelde wondgenezing: Het is aangetoond dat 810 nm golflengten de wondgenezing helpen versnellen, waardoor het weefsel sneller granuleert. (Bron)

Verbetert herstel van traumatisch hersenletsel: 810nm is in dierenmodellen bewezen bijzonder effectief te zijn bij het bevorderen van herstel van traumatisch hersenletsel en het verminderen van neurologische schade op de lange termijn. (Bron)

Verbetering van psychiatrische stoornissen: Geneesmiddelen op recept voor psychiatrische aandoeningen hebben al lang een beperkt vermogen om mensen met psychiatrische aandoeningen te helpen. Bovendien heeft farmacotherapeutische medicatie vaak een groot aantal ongewenste bijwerkingen, terwijl nabij-infraroodlichttherapie dat niet doet. Het is aangetoond dat 810nm-golflengten die op het voorhoofd worden aangebracht, helpen bij patiënten die lijden aan ernstige depressies en angsten. (Bron)

Haargroei: Studies hebben aangetoond dat de 810nm-golflengte significante haargroei kan stimuleren bij patiënten met alopecia androgenetica. (Bron)

De golflengte van 850 nm (nabij-infraroodlicht)

De golflengte van 850 nm-golflengte in de buurt van infrarood. In veel gevallen versterkt de 850nm de voordelen van de 810nm en 830nm golflengten. Deze golflengte heeft een scala aan therapeutische toepassingen zoals:

Ontstekingsremmende voordelen: 850 nm golflengten kunnen helpen om gewrichts- en spierpijn te verminderen en algemene ontstekingen in het lichaam te verminderen.

Verbeterd spierherstel: een studie observeerde het gebruik van 850 nm-golflengten bij atleten en ontdekte dat het gebruik van het nabij-infraroodlicht de spiermassa na de training verhoogde en ontstekingen en oxidatieve stress in spierbiopten verminderde.

Wondheling: Laesies in de huid genezen sneller bij blootstelling aan lichttherapie met een golflengte van 850 nm. [Bron]
Vermindering van lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie: 850 nm kan de productie van collageen ondersteunen, wat helpt bij een vollere, stralender ogende huid en een meer uniforme textuur. [Bron]

Orthodontie en tanduitlijning: Het gebruik van de 850 nm-golflengte kan de snelle heruitlijning van tanden bevorderen voor patiënten die orthodontie ondergaan. [Bron]

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten   De aandoeningen die jouw maag beïnvloeden, hebben betrekking op alledaagse kwesties, op het materiële en moederlijke aspect van je bestaan. Je begrijpt het werk dat je maag verricht, en je weet dat het jouw manier van...