DNA activatie technieken

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet je volledige potentieel waarmaakt? Waarvan je weet dat die van binnen sluimert, maar weet je niet hoe je er regelmatig toegang toe hebt? Het is iets dat we allemaal kennen en waarschijnlijk regelmatig ervaren. En volgens de theorie van DNA-activering zijn er manieren om deze energetische blokkades op te heffen en toegang te krijgen tot je ware potentieel.

De dubbele helix-DNA-structuur die de meesten van ons kennen, is gecodeerd met grote hoeveelheden informatie. In feite kan DNA worden gebruikt om meer gegevens op te slaan dan welk kunstmatig medium dan ook – zo erg zelfs dat alle gegevens die ooit door mensen zijn geregistreerd, in een container kunnen passen ter grootte en het gewicht van een paar pick-uptrucks.
Hoewel ons DNA zulke grote hoeveelheden gegevens bevat, wordt het merendeel ervan als vreemd beschouwd door genetici die het regelmatig bestuderen. Sommigen noemen deze 97 procent van het DNA niet-functionerend, of ‘junk-DNA’.

Wat als deze gegevens geen rommel zijn, maar daadwerkelijk zijn gecodeerd met informatie waarvan de functie nog moet worden ontdekt? En wat als er meer dan twee DNA-strengen zijn, maar in plaats daarvan maximaal 12 potentiële strengen die sluimeren in een subtiel energiespectrum? Zou je ze willen activeren?

DNA-activatie

Als mensen gaat ons potentieel voor creativiteit, liefde, wiskunde en intellect veel verder dan onze dagelijkse output. Alleen al het feit dat sommigen van ons geboren wonderkinderen zijn, bewijst hoeveel meer potentieel onze geest, ons lichaam en onze hersenen kunnen verwerken. En dat potentieel is niet uniek voor het kleine percentage dat op die manier wordt geboren; we hebben allemaal de mogelijkheid.

Onze hersenen zijn de snelste gegevensverwerkers op aarde, veel efficiënter dan welke computer dan ook die je hebt gebruikt. Hoewel het misschien niet zo lijkt, is het menselijk brein in staat om tot 38 biljard berekeningen per seconde te berekenen, vergeleken met je pc, die ergens tussen de één en vijf miljard klokt. Dat feit alleen al geeft enig perspectief op ons ware potentieel, en voorstanders van DNA-activering geloven dat we door bepaalde praktijken in iemands leven te implementeren, nog meer kunnen bereiken.

Lees ook de transformatie van 3D naar 5D

DNA-activering suggereert het idee dat er in ieder van ons een extra DNA-sjabloon zit, die verder gaat dan de dubbelstrengige helix.
Voorstanders zeggen dat er in werkelijkheid tot 12 strengen, variërend in subtiliteit, kunnen worden geactiveerd samen met ons ‘junk-DNA’.
Als je denkt dat dit belachelijk klinkt, moet je er rekening mee houden dat onze kennis van genetica zich nog in een relatief ontluikende fase bevindt, aangezien we constant meer leren over de volgorde en structuur ervan. Onlangs hebben moleculair biologen drie en zelfs vierstrengs DNA waargenomen dat bekend staat als G-quadruplex secundaire structuren die zich vormen in telomeren gebieden – de uiteinden van onze chromosomen die langzaam uit elkaar vallen naarmate we ouder worden. Er is gesuggereerd dat onderzoeken naar de invloed van dit G-quadruplex-DNA op ons zouden kunnen leiden tot nieuwe kankerbehandelingen.

DNA-muziekherstel- en genezingsfrequenties

Er zijn bepaalde modaliteiten die je kunt gebruiken om de slapende aspecten van onze genetica te activeren volgens de DNA-activeringstheorie, en een van die methoden is door middel van DNA-genezingsfrequenties of wat sommigen DNA-muziekreparatie noemen.
Er is ontdekt dat bepaalde geluidsfrequenties diepgaande effecten hebben op de hersenfunctie en mogelijk zelfs op de cellulaire gezondheid. Het is aangetoond dat binaurale beats en blootstelling aan specifieke frequenties ons lichaam op een positieve manier kunnen beïnvloeden.

Binaurale beats werken in de theta-golflengte tussen vier en acht hertz en zijn bevorderlijk voor diepe ontspanning en meditatieve toestanden, die eindeloze voordelen hebben voor lichaam en geest.
De frequentie van 528 Hz, ook bekend als een van de Solfeggiofrequenties, wordt beschouwd als een gunstige afstemming voor muziek en geluid, waarvan wordt aangenomen dat deze een ongelooflijk positief potentieel heeft voor DNA-activering. Maar hoe kunnen simpele geluidsgolven een duidelijke impact hebben op moleculair niveau?

Een wetenschappelijke studie testte de effecten van geluidsgolven op de synthese van nucleïnezuren in chrysanten en ontdekte dat de synthese van RNA onder bepaalde frequenties werd versneld. In een ander geval ontdekte een muziekprofessor aan het Skidmore College dat bepaalde combinaties van geluidsgolven, afgestemd op de juiste frequentie, kankercellen kunnen vernietigen, net als de menselijke stem.
Aangenomen wordt dat de frequentie van 528 Hz, die voor het eerst werd gebruikt in Gregoriaanse gezangen die teruggaan tot Johannes de Doper, het DNA activeert en herstelt. Dr. Glen Rein heeft een groot deel van zijn carrière gewijd aan het bestuderen van de effecten van geluid en frequentie op DNA en in het bijzonder de telomere eindkappen van chromosomen die overeenkomen met onze biologische leeftijd.

In 1998 stelde Rein in vitro DNA-monsters bloot aan 528 Hz en analoge Solfeggio-frequenties in de vorm van Gregoriaanse gezangen in scalaire audiogolven. Hij ontdekte dat de samples meer absorberend werden voor UV-licht in vergelijking met samples die werden blootgesteld aan andere geluidsfrequenties en andere soorten muziek, zoals rock. Deze toename in absorptie staat bekend als hyperchomiciteit, waardoor DNA-strengen worden gescheiden en ontrafeld. Nieuwe bindingen worden gevormd in de DNA-ketens en kristalstructuur, waardoor de lichtabsorptie toeneemt. 

 

 

 

Bekijk nu de webinar
Awaken Your DNA

Nu te zien van bijna 2 uur informatie

  • De nieuwe wetenschap over de magie van ons DNA
  • De Evolutietheorie die toch anders blijkt te zijn
  • De invloed van jou emoties op je DNA
  • De Nieuwe Mens
  • Hoe programmeer en activeer jij je DNA
  • Quantum entanglement van het DNA
  • De Akashic records en het DNA

 

DNA-activeringstechnieken door meditatie

Voorstanders van DNA-activering spreken vaak over de noodzaak om via meditatie verbinding te maken met een hogere entiteit. Of deze entiteit een aartsengel, een geascendeerde meester of een verlicht wezen is, hangt af van het individu, aangezien ervaringen vaak variëren en typisch gebaseerd zijn op iemands spirituele pad.

Begeleide meditaties zijn online beschikbaar of in de uitgebreide catalogus op de Gaia-website, maar deze zijn niet altijd nodig – individuele, stille meditatie is meestal het einddoel. Begeleide meditaties zijn geweldig voor beginners, maar als je eenmaal in staat bent om de geest tot rust te brengen, kun je grotere diepten van bewustzijn ervaren door stille of niet-geleide meditatie. Het kan zeker geen kwaad om tijdens het mediteren naar zachte 528 Hz-muziek te luisteren voor samengestelde activeringsmodaliteiten.

Affirmaties en positief denken

Onze dagelijkse gedachten en affirmaties veranderen de frequentie van onze vibratie en vervolgens ons DNA. Het simpelweg omschakelen van de energie van je dagelijkse gedachten kan een grote impact hebben op je fysieke wezen.

Te vaak worden we verteerd door het ego, een gebied van de hersenen waarvan wetenschappers onlangs hebben vastgesteld dat het zich in het standaardmodusnetwerk bevindt. Hoewel ons bewustzijn extern van ons lichaam kan bestaan, bestaat het ego intern en kan het onze denkpatronen consumeren, waarbij we onze intenties en acties op het zelf richten. Dit herkennen, erkennen, en je geest toestaan ​​zichzelf uit het lichaam en het ego te verwijderen, kan een derde persoonsperspectief bieden.

Deze daad van abstractie van het individu kan je helpen jezelf te verwijderen van egoïstisch gedrag, waardoor je in plaats daarvan kunt denken vanuit een plaats van inclusiviteit, acceptatie en liefde. Dit kan op zijn beurt onze frequentie veranderen en DNA activeren om op een hoger niveau te trillen.

Authentieke relaties aangaan

We dragen allemaal een aantal maskers in de verschillende relaties waar we ons hele leven mee bezig zijn. Werkrelaties, vriendschappen, familie en geliefden. En er is een goede reden waarom deze relaties gevarieerd zijn: niet iedereen hoeft hetzelfde detailniveau over jou te weten als anderen.
Er moet echter een niveau van consistentie zijn tussen al deze relaties als men echt zijn volledige potentieel als mens wil ontwaken en zijn DNA tot het hoogste niveau wil activeren.
Dit laatste stuk is het gemakkelijkst van alle andere praktijken van DNA-activering die, als ze regelmatig worden beoefend, van nature echte relaties met iedereen in je leven zullen cultiveren. Door een gelijke, eerlijke versie van jezelf aan anderen te geven, zullen vaker wél dan niet die echte relaties zichtbaar worden die je verdient.

 

.

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De emotionele oorzaak van Hoofdpijn

De emotionele oorzaak van Hoofdpijn

Emotionele oorzaak van Hoofdpijn    Ga maar eens na bij jezelf hoe veel je van deze emotionele patronen hebt, en als je weer eens hoofdpijn hebt, lees dit dan nog maar eens na. Het heeft te maken dat je teveel je best doet om iets op een bepaalde manier te doen,...

De Gene Keys het pad van zelftransformatie

De Gene Keys het pad van zelftransformatie

Het pad van de Gene Keys De Gene Keys is een concept en systeem ontwikkeld door Richard Rudd. Het is gebaseerd op de combinatie van genetica, de I Ching (een oude Chinese tekst) en moderne persoonlijke ontwikkeling. Het idee achter de Gene Keys is dat elk individu een...

Onbewuste oorzaken van pijn

Onbewuste oorzaken van pijn

Onbewuste oorzaken van pijn Pijn is echt energievretend en belast je hele leven ermee. Wie heeft er niet zo af en toe zeurende pijn? Hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, rugpijn... Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat kan je eraan doen? Dr John E. Sarno was een...