Bewustzijnsshift

Effecten van de ascentie van 3D naar 5D bewustzijn

De ascentie waar wij nu deel van uitmaken, kan je op verschillende manieren bekijken en ervaren, dat hangt helemaal van je huidige bewustzijn af.
Je hebt verschillende stadia van bewustzijn waar je in kunt zitten, maar ook heen en weer in kunt gaan. Ik leg je graag uit hoe je deze processen in jezelf kunt begrijpen en herkennen. Maar ook dat je compassie kunt gaan hebben voor de mensen die een totaal ander wereldbeeld hebben dan jij. De weken, maanden en jaren die komen gaan, zal er veel verandering gaan komen voor de hele mensheid. Er zijn dingen in gang gezet die al vele duizenden jaren zijn voorspeld. Die dingen zullen nu gaan plaatsvinden. Dit is door veel van de profeten van vroeger over gesproken. De ‘Nieuwe Wereld’ of Golden Age gaan wij meemaken. Jij bent hier gekomen om daar aan bij te dragen!

Groei komt van verandering en transformatie komt meestal door chaos, pijn en grote shifts zoals waar we nu inzitten. Omdat we in een collectieve overgang zitten, vanuit verschillende lagen van bewustzijn, zal ook jouw realiteit op alle lagen gaan veranderen, wat je wellicht al merkt, daarom ben je op dit artikel gekomen.

We zitten nu in het begin van de grote shift van wat we noemen de 3D naar een 5D bewustzijn, naar een hogere frequentie waar de vrouwelijke energie domineert en de mannelijke energie afneemt. Ook al lijkt dat nu nog niet zo in alle huidige omstandigheden.

In 2012 was er energetisch al een instorting van het systeem waarin we leefden. Dit was tegelijk met de precessie van de Equanox. Dit is een galactische uitlijning die elke 26.000 jaar voorkomt en deze periode eindigde op 21 december 2012. De energie van de aarde veranderde daardoor en de magnetische polen van de aarde zijn aan het draaien, waardoor je veranderingen ziet in het weer, de energie, het bewustzijn van de mensen en hoe wij leven. De Mayas hadden dit al heel lang voorspeld in hun kalender en zij voorspelde een einde van een tijdperk waarin we leefden, een einde van de 3e dimensie. De komende 13.000 jaar gaan we naar een vrouwelijke energie die heel anders gaat uitwerken dan de mannelijke energie waarin we leefden. We zitten nu midden in een shift van een 3D naar een 5D dimensie. (een hoger bewustzijn en densiteit)

stemanalyse

 

 

Het is een overgang van duizenden jaren onderdrukking vanuit duistere machten, die de wereld en de mensheid hebben beheerst op alle niveaus. Het wordt nu steeds zichtbaarder dat er in verschillende systemen corruptie, verdeling, dictatuur, propaganda, mindcontrol, onderdrukking, belangenverstrengeling, duistere praktijken en macht plaats vond/vind. Wij hebben als mensheid veel te lang geleefd in de onderdrukking van een machtige groep elite, die impact heeft op de media, de politiek, het financiële systeem, educatie, onze gezondheid, voeding en religie. De komende maanden en jaren gaat er veel aan het licht komen, wat veel mensen doet schrikken, maar dit is onderdeel van onze groei, ascentie en transformatie naar een lichter leven.
Er komt steeds meer informatie hiervan naar boven, waardoor mensen bewust worden dat de realiteit anders was dan ze dachten, wat logischerwijs voor velen onvoorstelbaar is om te geloven, maar dit is nodig om het te kunnen transformeren. De mensen moeten eerst wakker worden dat de realiteit waarin we leven een leugen is geweest, en de komende jaren zal je nog veel gaan veranderen op vele vlakken, wat gepaard zal gaan met een donkere nacht van de ziel. Want hierin kom je erachter wie je echt bent. 

De meeste lichtwerkers zijn al wat jaren bekend hiermee en zien nu alles gebeuren wat er al jaren aan zat te komen.
De veranderingen die we nu nog ervaren: de regels, geliefden die we mogelijk verliezen of niet kunnen zien en de schade aan de economie, is absoluut intens en verschrikkelijk om mee te maken voor iedereen. Alleen de intensiteit waarin je dit allemaal ervaart en bekijkt, hangt af van jouw staat van bewustzijn. Maar ook de mate van veerkracht om verandering te accepteren. Transformatie en groei in jezelf komt immers vaak door verandering en chaos. Als je gedijt, verander je niet en is er weinig groei. En dit zijn de tijden van het grote ontwaken. 

Wat er ontstaat in deze shift is dat corruptie, macht en onderdrukking langzaam gaan verdwijnen zoals het nu is. Dit lijkt nu nog niet zo, maar dit gaat écht gebeuren de komende jaren. Onze trilling wordt langzaam hoger, maar ook de trilling van de duisternis wat daardoor aan het licht gaat komen. Vrijheid, compassie, bewustwording en duurzaamheid zullen gaan stijgen. Dit staat op het punt te veranderen wat hoort bij de 5D realiteit en bewustzijn. En dit is zeker! Dus heb vertrouwen, de omslag gaat echt komen, als de mensen zien wat er heeft plaatsgevonden en ze in hun kracht gaan staan. 

Staten van bewustzijn 

Een dimensie is een staat van bewustzijn, een trillingsfrequentie waarin je verkeert en een densiteit is de frequentie waar je fysiek in verkeerd. Deze staat van bewustzijn en frequentie bepaalt jouw gedrag, wereldbeeld en realiteit, maar ook hoe snel je ontwikkelt. De energie die nu sterk aan het veranderen is, die jouw bewustzijn verhoogt, kan je misschien wel voelen in je lichaam en merken aan jezelf door hoe jouw bewustzijn de laatste jaren al is veranderd. Het is de snelle groei die je doormaakt en daardoor ook qua denkwijze en levensstijl verandert.
Dit wordt ook wel ascentie genoemd, het proces van het verhogen van je bewustzijn en zelfontwikkeling daarin. Je wordt je steeds meer bewust hoe je leeft, wat je doet en hoe je je gedraagt. Je kan bijvoorbeeld niet meer tegen onrecht en leugens, je gaat gezonder leven, je verandert van vrienden en werk en je gaat meer vanuit je hart leven. Ons lichaam en DNA is echt aan het veranderen, waardoor wij alles ook anders gaan ervaren. We transformeren letterlijk naar een nieuw soort mens. En dit kan zeker gepaard gaan met hele ongemakkelijke fysieke, mentale en energetische sensaties. Je kan ook sterkere zintuigen gaan ontwikkelen, waardoor je ook gevoeliger wordt voor energieën.

Iedereen groeit en ontwikkelt hierin op een ander tempo. Het kan geleidelijk gaan doordat je bezig bent met spirituele dingen en je met mensen optrekt die ook bezig zijn met zelfontwikkeling. Dit kan zijn in: meditatie, yoga, workshops, plantmedicijnen. zelfontwikkelingsboeken lezen, natuur in gaan, mind expanding documentaires kijken, healings, regressie, etc. Het kan ook ineens heel snel gaan, vaak gebeurt dat na een heftige ervaring, zoals een burn-out, scheiding, ontslag, ziekte, ongeluk of overlijden van een geliefde of de crisis waar we nu collectief inzitten.

Lees hier meer over ascentie symptomen of coaching in dit proces

Dimensies in bewustzijn

3e dimensie is een bewustzijn die gaat vanuit de service voor jezelf (egoïsme) je leeft vooral in je hoofd, cognitieve dissonantie, je reageert vanuit je ego, je hebt kritiek op anderen, je veroordeelt anderen, je ervaart verdeeldheid, als iets moois gebeurt denk je geluk te hebben, je vindt uiterlijke schoonheid belangrijk, polariteit, schuld geven aan de ander ipv zelfreflectie, je leeft nu in angst, je maakt je vaak zorgen, gevoel van tekort, je hebt verplichtingen ipv keuzes, je labelt jezelf, je ervaart onderdrukking, je ervaart prestatiedrang, materialisme is belangrijk, je vergelijkt jezelf met anderen, status is belangrijk.

4e dimensie is een bewustzijn van het onderzoeken wat er echt in de wereld gebeurt, je begint te ontwaken, je wilt de info delen van de geheimen van de regering en propaganda in de wereld, je oordeelt anderen die nog niet zo wakker zijn als jij, je hebt boze gevoelens naar de maatschappij, je aandacht gaat nu niet naar materialisme maar naar kennis en zelfontwikkeling, je wilt van je ‘ego’ af en meer in je hart gaan leven, je wilt meer leren door alles beter te begrijpen, je wilt anderen helpen, je wilt niet meer werken in een bedrijf die niet integer is.

5e dimensie is een bewustzijn met de service aan anderen (altruisme), hier laat je steeds meer je ego los, je oordelen worden steeds minder, je leeft vanuit je gevoel en je hart, je ervaart eenheid, je leeft vanuit vertrouwen wat er allemaal gebeurt, Je leeft in de flow, je leeft in vrijheid, je bent tolerant, je hebt compassie voor anderen, je labelt jezelf niet meer, maar ziet jezelf als bewustzijn, je let heel erg op waar je je energie aangeeft, je leeft vanuit je intuïtie, je voelt de energie bij anderen, je beseft dat je kan manifesteren wat je wilt, je ziet de Divine in jezelf, je ervaart telepathie, jij creëert je eigen realiteit, je beseft dat liefde de sterkste kracht is wat je bezit, je bent je bewust wat energie kan doen, je kan niet meer werken in een bedrijf die niet integer is.

Natuurlijk zijn er nog meer bewustzijnslagen te ervaren die hoger zijn, maar voor nu houd ik het even hierbij.
Het is heel normaal dat je kan switchen tussen deze bewustzijnstadia. Het is nu heel belangrijk dat je vooral gaat voelen wat je allemaal ervaart in dit proces. Dat je beseft dat dit een heel natuurlijk proces is voor ons allemaal en waar we nu inzitten samen met de energetische veranderingen, zorgt ervoor dat we allemaal een hele grote transformatie doormaken.
Wees je vooral bewust van iemands eigen proces, dat niet iedereen ook jouw bewustzijn heeft die wel of niet het grotere plaatje ziet. Heb geduld en compassie daarvoor, want niemand kan je forceren ineens wakker te worden. Ook ik heb daarin een stapje terug mogen doen naar anderen, en heb zelf ook een grote transformatie mogen ervaren de afgelopen 4 jaar.

Wil jij je eigen frequentie harmoniseren? Probeer de Multi Wave Oscillator, de frequentie healing van Nikola Tesla

Wat kan je doen om je bewustzijn te verhogen ?

Je bewustzijn heeft dus te maken met welke frequentie je uitzendt en hoe je daardoor tegen de dingen aankijkt. Dit kan je sturen tot op zekere hoogte.
Wat je zelf kan sturen zijn jouw gedachtes, woorden die je uitspreekt, emoties die je vasthoudt en dingen die je doet. Daarom kan je zelf met onderstaande dingen je frequentie verhogen, want weet: angst, schuld, frustratie, onmacht etc, zijn lagere frequenties en houden je bewustzijn laag.
Dit is ook allemaal heel normaal om te voelen in deze tijd, maar het gaat erom dat je nu weet wat het met je doet in je bewustzijnsontwikkeling.

Doe wat je leuk vindt
Je kunt je frequentie en bewustzijn verhogen, door te doen wat je leuk vindt. Waar wordt jij blij van? Doe wat goed voelt, doe iets creatiefs, zodat je je rechter hersenhelft stimuleert, van intuïtie en gevoel.

Dankbaarheid
Dankbaarheid oproepen, dit is zuivere frequentie waarvan jouw energieveld verandert en waar je ook positievere dingen door gaat aantrekken, je verandert je realiteit ermee door dagelijks een aantal dingen te benoemen waar je dankbaar voor bent. Schrijf ze op!

Iets voor een ander doen
Elke keer als je hebzuchtig wordt (liefde, aandacht, spullen, geld), verlaagt het je vibratie. Sterker nog, elke keer dat je je geluk aan iets buiten jezelf hecht, voel je het tegenovergestelde van hoe je je zou willen voelen. Het tegengif is gul zijn. Bied iemand iets aan een ander aan, zelfs aan een vreemde. Of doe je best om een ​​vreemde te laten glimlachen. Help een ander, doe iets voor een ander.

Gebruik high-vibe muziek, tv, boeken en documentaires
Prana is niet beperkt tot het voedsel dat je eet, maar omvat alles wat je consumeert. Zorg ervoor dat je entertainment hoge trillingen vertoont en je een gevoel van opluchting geeft in plaats van uitgeput. Word je energiek of onzeker door sociale media? Verbetert die gewelddadige actiefilm je humeur of draagt ​​het bij aan je angst? Bevat de muziek waarnaar je luistert gewelddadige of trillingsarme teksten? Hoe kan het veranderen van de soundtrack van je dagelijkse woon-werkverkeer van death metal in mantra’s bijdragen aan het verloop van je dag? Wees net zo selectief over je media-inname als over de kwaliteit van het voedsel datje eet.

Vergeving
Volgens de emotionele schaal is schuld een lage energie. Van de 22 emoties staat schuld op nummer 15. Als je kunt werken aan vergeving, zul je jezelf bevrijden van deze lagere energie die op je kan drukken als een bowlingbal, het zal je frequentie doen stijgen.

Natuur in gaan
Ga de natuur in zonder telefoon, en zie echt wat je om je heen ziet. Geniet van de kleine dingen in de natuur die je anders niet zou opmerken. Neem een ​​pauze van de constante drukte van elektriciteit en technologie en maak opnieuw contact met moeder natuur. Zelfs een paar minuten aandachtig buiten zijn, kan je humeur volledig veranderen, daarom kan een wandeling rond het blok als je een mentale blokkade hebt of de ruzie van een geliefde zo nuttig zijn.

Verminder of elimineer alcohol en gifstoffen uit je lichaam
Hoewel het tijdelijk goed kan aanvoelen, is alcohol een depressivum en verlaagt het de trilling van een persoon. Als je helder en spiritueel verbonden wilt zijn en een gezonde kijk op het leven wilt hebben, is de kans groot dat het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam een ​​goed begin is. In plaats van te verdoven, neem een ​​gezondere en holistische manier van leven aan en je gaat je veel beter voelen.

Meditatie
Mediteer het liefste dagelijks, dit zorgt dat je in een hogere en rustigere frequentie zit waar je contact kan maken met je hogere zelf, jouw bron. En tegelijkertijd versterk jij jouw zelfhelend vermogen.

Goede relaties
Ga met mensen om waar jij je goed bij voelt en waar je energie van krijgt. Wat je echt naar beneden haalt zijn giftige relaties of vriendschappen.

Denk aan positieve gedachten
Waar je aan denkt, word je, en elke gedachte die je denkt, creëert je toekomst. Als de gedachten die je denkt pessimistisch, openlijk angstig of op een of andere manier negatief zijn, zul je waarschijnlijk vinden wat je zoekt. Net zoals dankbaarheid meer van hetzelfde in je leven trekt, geldt dat ook voor ongeduld, jaloezie en onwaardigheid. Deze negatieve energie kan ervoor zorgen dat je je zwaar en belast voelt. Wees ijverig over welke gedachten je je aandacht geeft, aangezien het slechts 17 seconden kan duren voordat een gedachte de Wet van Aantrekking activeert. Duw negatieve energie weg en kies positieve gedachten, want ze zijn de sleutel tot positieve verandering.

Sta je open om dieper hierin te gaan en je frequentie te verhogen, en weten wat er speelt in het grotere plaatje? volg dan ook Lorie Ladd, Elizabeth April, Steve Nobel en Abraham Hicks  (voel wat resoneert)

Als we ons bewustzijn verhogen, activeer jij je DNA, vergeven we ons verleden, stopt de dualiteit, verwerk je je karma. We overwinnen de spirituele oorlogvoering, demonische krachten en mindcontrol. We gaan erkennen dat we onze kracht naar wijsheid moeten veranderen om de onwetendheid te verminderen en de waarheid mogen weten. Contact maken met je hogere zelf geeft je innerlijke wijsheid.

Het is nodig ons evenwicht te herstellen. Als je jezelf begrijpt, is het veel gemakkelijker om een ​​ander te begrijpen. Soms zijn de dingen heel eenvoudig totdat het ego de situatie in de war brengt, dus ken jezelf. Jezelf begrijpen is de sleutel en het behouden van vertrouwen is erg waardevol. Wis de programmeringen en zuiver je instinct. Onthoud dat je Ascentie voltooid is als je zelf geen vragen meer hebt.

“Everything in life is vibration.” –Albert Einstein

“As you think, you vibrate. As you vibrate, you attract.” –Abraham-Hicks

Those who don’t believe in magic will never find it… Roald Dahl

Gebruik je intuïtie en vertrouw op jezelf

Liefs, Silvia

silvia Hoevenaar

Gerelateerde berichten

Hoe herken je een voedselintolerantie?

Hoe herken je een voedselintolerantie?

Een voedselintolerantie wat is dat? Omdat er steeds meer mensen reageren op voeding met diverse soorten reacties, is het raadzaam om uit te laten zoeken/testen voor welke voeding dat geldt.  Voedselreacties worden steeds meer gezien als de verzoozaker van uitputting....

Het activeren van het zelfhelend vermogen

Het activeren van het zelfhelend vermogen

Het activeren van het zelfhelend vermogen De noodzaak nieuwe wegen te vinden binnen de geneeskunde is groter dan ooit, niet alleen vanwege de grote aantallen missers en ernstige bijwerkingen van medicijnen, maar ook vanwege onmenselijk lijden, veroorzaakt door onze...

Wat is een ketogeen dieet ?

Wat is een ketogeen dieet ?

Wat is een ketogeen dieet ? Is een ketogeen dieet veilig? Zou je het aanraden? Ondanks de recente hype is een ketogeen dieet niet iets nieuws. In de geneeskunde gebruiken ze het al bijna 100 jaar om medicijnresistente epilepsie te behandelen, vooral bij kinderen. In...