Frequentie Therapie

Frequentie Therapie

 

Aangezien alles een frequentie heeft in je lichaam, je emoties, alle lichaamsdelen, organen, cellen en dus ook de verschillende pathogenen en ziektebeelden, kan je het lichaam behandelen via frequentie therapie. Het is eigenlijk al heel lang bekend vanuit de wetenschap dat het DNA beïnvloedbaar is door frequenties van geluid, licht, woorden, emoties en je overtuiging. Dr Frances Crick, Fritz Popp, Dr Olsen en Dr Pjotr Garayev, zijn de voorlopers van het onderzoeken van de invloed van Frequenties op het DNA. Daarom is het zo belangrijk welke frequenties jij jouw DNA mee beïnvloed. Dat is de reden dat ik ook gefascineerd ben door frequentietherapie en ik heb dan ook een breed aanbod om jouw lichaam en DNA te behandelen. Hiermee versterk jij jouw zelfhelend vermogen en verbeter je de balans in je lichamelijke, mentale en energetische gezondheid.

Lees hier meer over de magie van jouw DNA

De stemanalyse – ook wel voice analysis genoemd is een wetenschappelijk onderbouwde techniek, waarbij een live stemopname inzichten verschaft in jouw totale welzijn met 99% accuraatheid, door middel van de vibraties en frequenties in je stem. 

Ieder mens heeft een unieke stem, wat inzicht kan geven op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch vlak, maar ook in je patronen, persoonlijkheid, onbewuste gedrag en onverwerkte emoties, je hersenen en je DNA. Jouw (onbewuste) emoties beïnvloeden namelijk de werking van je hersenen en ook je DNA. Via een stemopname van 2 minuten en een EEG hersen scan, wordt er een uitgebreide en accurate analyse gemaakt van de blokkades die voor jouw klachten zorgen. Tevens benoemt het ook jouw krachtige en destructieve eigenschappen, die allemaal te meten zijn aan de hand van jouw stemvibratie.

 

Ervaar jij al lang chronische klachten? En wil je dat niet meer allopatisch aanpakken maar van binnenuit? Probeer dan effectieve frequentie therapie met de Multiwave Oscillator om jouw lichaam weer te regeneren en harmoniseren.

De MULTIWAVE OSCILLATOR is gemaakt door master frequentie uitvinders Nicolai Telsa, George Lakhovski en Royal Raymond Rife en heeft al 100 jaar zijn effecten bewezen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Al je cellen in je lichaam en dus ook je organen hebben een eigen frequentie. Indien er een ziekte is of lichamelijke klachten is dit uit balans. De Multiwave Oscillator is een frequentie apparaat wat in 1920 ontworpen is door George Lakhovsky met Nicolai Tesla’s techniek en zijn onderdelen. Deze techniek werd toen al in ziekenhuizen gebruikt, maar is heel lang in de doofpot gestopt, en is nu weer aan het opkomen

 

Ervaar jij al lang chronische klachten? En wil je dat niet meer allopatisch aanpakken maar van binnenuit? Probeer dan effectieve elektrotherapie met de Violet Ray om jouw lichaam weer te regeneren en harmoniseren.

Het stimuleert met de toename van warmte de oppervlakkige circulatie (lymfatisch en capillair), waardoor gifstoffen worden afgevoerd en de organen van het lichaam worden versterkt. Het heeft ook een verjongend effect op het zenuwstelsel, verlicht huid- en haaraandoeningen, is nuttig voor spijsverterings- en eliminatieproblemen, bevordert ontspanning, helpt verschillende reproductieve aandoeningen te verlichten, evenals oogproblemen, pijn, artritis en reuma. 

 

Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, die een resonantiefrequentie wordt genoemd. Rife Technology is gebaseerd op de basis van kwantumfysica en elektronische resonantie, die het lichaam op fysiek vlak in balans brengt. 

Elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, schimmels, enz.) heeft een unieke en specifieke frequentie (of Mortal Oscillatory Rate). Wanneer je meer van deze zelfde frequentie naar het micro-organisme zendt, veroorzaakt dit structurele stress en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. De Rife plasma bol genereert resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de rest van het lichaam schade toe te brengen. 

 

Ik zou heel graag met jullie mijn ervaringen willen delen over de multiwave en de violet ray lamp. De reden dat ik meerdere sessies heb geboekt omdat kwam door de gevolgen van het virus. Ik was vermoeid en dit was niet te vergelijken met vermoeidheid hoe men dag kent.. Het leek wel alsof van het ene op andere moment dat ik niets meer kon doen, behalve slapen. Het overviel mij en gaf mij dan ook daar aan over. Dus ik sliep drie keer daags 2 uur minimaal. Na de eerste sessie in de multiwave gebeurde het volgende. Ik kreeg een kopje thee aangereikt. Op dat moment was ook mijn smaak en geur verdwenen. Na de eerste slok thee bemerkte ik tot mijn verbazing dat ik iets van een smaak proefde, kon niet definiëren wat de smaak was (kaneel) maar ik had weer iets van een smaak terug. Na de eerste sessie was dat mijn hoogte punt. Tevens was de vermoeidheid deels afgenomen. De dag erna wederom in de multiwave gaan zitten, het is echt niet te bevatten maar na deze sessie was die dodelijke vermoeidheid verdwenen!!! Hoe dan!! Dit kan niet waar zijn!! Bizar!! Na twee sessies heb ik gewoon deels mijn smaak terug, wat na twee daarna weer helemaal terug was en de vermoeidheid is tot op de dag van vandaag niet meer terug gekomen!!

Twee maanden later weer terug gegaan voor nog een behandeling.  Ik heb al twee jaar een pijnlijke hallux valgus, huisarts kon los van pijn medicatie niets voor mij betekenen. Het is een soort van gekneusde pijn. Silvia adviseerde mij een sessie met de violet ray lamp te doen. Tot mijn verbazing was na 45 min de lamp op de hallux te hebben gehad waren de pijnklachten gewoon verdwenen!! De kracht van de multi wave en violet ray is zo krachtig! Dit is echt de toekomst. Mocht je radeloos zijn en niet meer weten wat je met jouw klachten aan moet, adviseer ik om behandelingen te nemen bij Silvia! Echt een must go!!

Na 3 keer de multiwave ervaren te hebben heb ik weer mijn geur terug die ik maanden niet meer had na corona

Vandaag weer tussen de multiwave occilarator gezeten. Sinds ik dit mag ontvangen voel ik me meer geaard, in mijn kracht en vitaler. Wat superfijn is na 2 jaar burn-out. Ik kamp al mijn hele leven met reuma en vage klachten. Prednison zou de enige “oplossing” zijn. Naast dat ik voeding, suppletie en levensstijl heb aangepast, en natuurlijk de multiwave, emb-test en stemanalyse, heb ik me nu 2x laten behandelen met de violet-ray bij Silvia. Mijn knie deed zoveel pijn dat ik niet normaal meer de trap op kon. Na de behandeling met de “lamp” weken geen pijn gehad. Ik krijg een boost als ik bij Silvia ben geweest en op vele fronten in mijn leven steeds enorm gemotiveerd om in mijn kracht te staan.

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Silvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Silvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Ik zou laten weten hoe het met me gaat. Ik ben als een tornado door mijn huis gegaan en ben vandaag aan het schilderen. Dus kortom, ik heb energie. Zo blij, voel nog wel een beetje moeheid op de achtergrond, maar zoals ik me de laatste 2 dagen voel heb ik lang niet meegemaakt. Alleen dinsdag, de dag erna had ik een pittige detox, maar dat begreep ik…er werd afgevoerd.

Dus heel blij en dankbaar dat ik jou en je apparaat ontdekt heb.

De behandeling met de MWO gisteren was echt het beste wat ik kon doen. Vanmorgen stond ik op zonder pijn. Die was echt helemaal weg. Wat een wonder apparaat is dat! Samen met die violette vlam lamp. De bobbel op m’n knie is voor meer dan de helft geslonken en ik loop probleemloos rond. Na de behandeling heb ik in zee gezwommen en een uurtje op het strand in de zon gelegen. Ook die energie doet wonderen. Voor het slapen heb ik een I Am prayer begeleide meditatie gedaan en m’n engelen en spirituele begeleiders gevraagd met te helpen genezen. Echt super mooi dat het zo werkt. Het plekje is nog een klein beetje gevoelig maar dat komt vast snel goed. Ik kan het iedereen aanraden. Ongelofelijk dankbaar! 

Ik voel me zo veel meer gegrond, geaard en meer mezelf! Ook slaap ik beter en ben meer ontspannen, met ook meer energie overdag. Heel fijn en dat al na 2 keer!

Na een hersenschudding met veel hoofdpijn dagelijks weinig concentratie en snel overprikkeld, heb ik de multiwave en stemanalyse gedaan een aantal weken. Daar kan ik nu van zeggen dat ik geen hoofdpijn meer heb en me weer de oude voel.

Ik ben 3 x in de multiwave geweest en ben enorm verbaasd wat dat met mij heeft gedaan! Ik ben al jaren een enorme stresskip en kon niet meer ontspannen. met alle klachten die daarbij kwamen, wist ik niet meer hoe ik relaxt moest zijn. Deze 3 x heeft mijn lichaam gerest en ook mijn man is daar blij mee, omdat ik niet meer zo heftig reageer op alles 😉 ik laat meer dingen los en kan weer van dingen genieten. 

Ik heb corona gehad en was maanden lang mijn geur en smaak kwijt. Super irritant en je geniet niet meer van eten. Toen ik in de multiwave zat, kreeg ik een kopje thee, die ik ineens kon ruiken en proeven. En na 2 sessies is mijn geur en smaak weer volledig terug! Zo blij!

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

“Health is not just being disease free
Health is when every cell is bouncing with joy”