Frequentie Therapie

Frequentie Therapie

 

Aangezien alles een frequentie heeft in je lichaam, je emoties, alle lichaamsdelen, organen, cellen en dus ook de verschillende pathogenen en ziektebeelden, kan je het lichaam behandelen via frequentie therapie. Het is eigenlijk al heel lang bekend vanuit de wetenschap dat het DNA beïnvloedbaar is door frequenties van geluid, licht, woorden, emoties en je overtuiging. Dr Frances Crick, Fritz Popp, Dr Olsen en Dr Pjotr Garayev, zijn de voorlopers van het onderzoeken van de invloed van Frequenties op het DNA. Daarom is het zo belangrijk welke frequenties jij jouw DNA mee beïnvloed. Dat is de reden dat ik ook gefascineerd ben door frequentietherapie en ik heb dan ook een breed aanbod om jouw lichaam en DNA te behandelen. Hiermee versterk jij jouw zelfhelend vermogen en verbeter je de balans in je lichamelijke, mentale en energetische gezondheid.

Lees hier meer over de magie van jouw DNA

 

De stemanalyse – ook wel voice analysis genoemd is een wetenschappelijk onderbouwde techniek, waarbij een live stemopname inzichten verschaft in jouw totale welzijn met 99% accuraatheid, door middel van de vibraties en frequenties in je stem. 

Ieder mens heeft een unieke stem, wat inzicht kan geven op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch vlak, maar ook in je patronen, persoonlijkheid, onbewuste gedrag en onverwerkte emoties, je hersenen en je DNA. Jouw (onbewuste) emoties beïnvloeden namelijk de werking van je hersenen en ook je DNA. Via een stemopname van 2 minuten en een EEG hersen scan, wordt er een uitgebreide en accurate analyse gemaakt van de blokkades die voor jouw klachten zorgen. Tevens benoemt het ook jouw krachtige en destructieve eigenschappen, die allemaal te meten zijn aan de hand van jouw stemvibratie.

 

Ervaar jij al lang chronische klachten? En wil je dat niet meer allopatisch aanpakken maar van binnenuit? Probeer dan effectieve frequentie therapie met de Multiwave Oscillator om jouw lichaam weer te regeneren en harmoniseren.

De MULTIWAVE OSCILLATOR is gemaakt door master frequentie uitvinders Nicolai Telsa, George Lakhovski en Royal Raymond Rife en heeft al 100 jaar zijn effecten bewezen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Al je cellen in je lichaam en dus ook je organen hebben een eigen frequentie. Indien er een ziekte is of lichamelijke klachten is dit uit balans. De Multiwave Oscillator is een frequentie apparaat wat in 1920 ontworpen is door George Lakhovsky met Nicolai Tesla’s techniek en zijn onderdelen. Deze techniek werd toen al in ziekenhuizen gebruikt, maar is heel lang in de doofpot gestopt, en is nu weer aan het opkomen

Wij zijn in wezen lichtwezens, aldus Dr Fritz Albert Popp. Ons DNA zendt en ontvangt informatie en licht via fotonen en zet dat om in biofotonen.

Jouw lichaam zendt licht uit wat niet met het blote oog te zien is, dit zijn fotonen. Ook in je lichaam communiceren je cellen via biofotonen, deze impulsen zorgen ervoor dat alle biochemische processen in je lichaamscellen tot stand kunnen komen. Bij ziekte zijn deze lichtimpulsen onderbroken. 

Infrarood licht en NIR licht (near infrared) hebben een helend effect op lichaam en geest, doordat je daarmee de biofotonen energie van het lichaam verhoogt. Steeds meer is de wetenschap erachter wat de helende kracht is van rood licht therapie. Deze manier van helen is dé toekomst en zeer effectief op vele lagen.

 

Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, die een resonantiefrequentie wordt genoemd. Rife Technology is gebaseerd op de basis van kwantumfysica en elektronische resonantie, die het lichaam op fysiek vlak in balans brengt. 

Elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, schimmels, enz.) heeft een unieke en specifieke frequentie (of Mortal Oscillatory Rate). Wanneer je meer van deze zelfde frequentie naar het micro-organisme zendt, veroorzaakt dit structurele stress en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. De Rife plasma bol genereert resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de rest van het lichaam schade toe te brengen. 

 

HEALY is een frequentie apparaat voor de ondersteuning bij vele soorten klachten zoals: chronische pijn, darmproblemen, ontstekingen, vermoeidheid, fibromyalgie en migraine, als ook voor de mentale klachten zoals depressie, angst, onrust, concentratieproblemen en bijbehorende slaapstoornissen (en nog veel meer)

De HEALY maakt gebruik van biofeedback-technologie om de celspanning te analyseren en te corrigeren, waardoor het lichaam op cellulair niveau wordt geoptimaliseerd. Het helpt bij energetische onbalans door de cellulaire energie (ATP) gemiddeld 500% te verhogen. Dit helpt de cellulaire communicatie en laadt de cel op tot de optimale frequentie snelheid, die het lichaam ondersteunt in het terugkeren naar homeostase (balans).

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

“Health is not just being disease free
Health is when every cell is bouncing with joy”