Pluto in Waterman 2024 tot 2044 

Met de overgang van Pluto naar Waterman in het vooruitzicht, staan we aan de drempel van een nieuw tijdperk vol transformatie, dat zich zal ontvouwen tussen 2024 en 2044. Het is essentieel om te begrijpen wat deze kosmische verschuiving betekent. Het is de planeet Pluto die in waterman gaat, voor de komende 20 jaar. Maar wat betekent dat voor ons?

Pluto doet er ongeveer 240 jaar over om de zon rond te draaien, en staat dan tussen 12 en 30 jaar in een teken van de dierenriem. Sinds 2008 staat Pluto in Steenbok en in maart 2023 kwam Pluto voor het eerst even in Waterman en is het afgelopen jaar weer even terug in Steenbok gegaan en gaat nu weer terug in Waterman vanaf januari. 

Pluto staat voor transformatie, dood en wedergeboorte. Pluto laat altijd de waarheid zien vanuit de energie waar Pluto in staat. Steenbok gaat over het Rijk, top down machtsstructuren, de ongelijkheid in het systeem, de regels, de bureaucratie en overheid. Zoals je goed gemerkt hebt, is dat de afgelopen jaren goed zichtbaar geworden, wat niet klopt en wat eerst altijd in de schaduw zat. Sinds 2008 stond Pluto in Steenbok, wat de schaduw liet zien van de systemen zoals het financiële systeem (in 2008 de crisis) en de afgelopen jaren de media, overheid, big farma en religie. 

In 2024 gaat Pluto nog een aantal maanden heen en weer van Steenbok naar Waterman. Waterman is het tegenovergestelde van Steenbok in de energie. Steenbok is het oude en Waterman is het nieuwe, we zitten immers nu ook collectief in een transitie fase van het oude naar het nieuwe. Alleen in sept t/m november zit Pluto nog even in Steenbok. En daarna vanaf november 2024 blijft Pluto 20 jaar lang in Waterman.

 

Waar staat pluto in Waterman voor?

De nieuwe paradigma energie gaat in 2024 helemaal van start. Waterman heeft de energie van revolutie, rebellie, toekomst denken en bewustzijn. Het gaat dan om anders zijn, je meest unieke zelf zijn en buiten de gebaande paden leven, buiten het systeem. Het gaat om gelijkheid, bottoms up, het heeft een humanitaire energie en uitwerking op de mensen. Er zal dan een stijging gaan plaatsvinden van innovatieve technologie. We bevinden ons in een unieke tijd in de geschiedenis, want het is een oproep die van jou vraagt om in je kracht te gaan staan en je meest authentiek zelf te gaan zijn, en niet bang te zijn om de ware individu te zijn dat je bent. Het is heel bijzonder dat je nu geincarneerd bent. We leven in een overgang van Pluto naar een ander fase, die weer veel teweeg gaat brengen. We zien dat hoe we leefden niet meer gaat en we voelen dat er andere tijden aan gaan breken, dankzij Pluto in Waterman die eraan gaat komen.

Wil je daaraan meewerken en co-creeren? Of wil je in weerstand blijven en alles bij het oude houden en je kracht weggeven aan systemen, die niet meer werken?

Van ego naar zingeving

Door naar het grotere plaatje te kijken, stap je uit je slachtoffer rol en kan je mee gaan creeeren en in je ware kracht gaan staan. Er gebeuren grote dingen om je heen, overal zie je de tekens ervan. De laag frequentie drama houdt je klein dus waar focus je op?. De nieuwe Waterman fase gaat niet meer om succes en wie je bent op materialistisch niveau, het gaat om je bijdrage op een dieper zielsniveau. Hoe zet jij je energie in om een positieve bijdrage te leveren? Het gaat niet meer om alleen veel geld verdienen. De bijdrage vanuit jouw zingeving is je valuta, deze magie is waar deze fase over gaat. Dus maak jezelf magnetisch voor deze energie en stap in je passie die niet meer tegen te houden is. 

Het is tijd om je niet meer klein te houden, waar sta je voor? Waar zet jij je voor in? Waar geef jij je energie aan? Ook wil je niet meer van 9 tot 5 werken en gaan in 2024 veel mensen voor zichzelf werken als ondernemer. Grote carriere switchen zullen er plaats vinden. Van tandarts / arts naar accupuncturist, healer en meer holistisch en esotherisch, dit zal veel gaan gebeuren de komende jaren. Nog meer dienend aan de mens vanuit het hart. Steeds meer mensen gaan deze holistische kant op, weg van de symptoombestrijding, dus is er ook meer nodig om dit aan te bieden, dit zal allemaal vanzelf gaan. Wees blij als je ontslagen wordt, dat is een boodschap van je ziel dat je een andere kant op mag gaan, die meer dienend is voor jouw ontwikkeling en groei. Je mag een andere kant op.

 

2024 is het jaar van de draak

De Chinese dierenriem en astrologie kijkt naar het jaar van de draak. Het gaat dan over groei, moed, ambitie, zelfverzekerdheid, ondernemerslust, groei en vernieuwingen. Dit is het jaar om groot te dromen en nog groter te handelen. De Draak inspireert ons om onze passies na te jagen en onze dromen te realiseren. Verwacht een jaar waarin ambitie en zelfexpressie op de voorgrond treden. Er is behoefte aan innovatie en creatieve oplossingen. Zie dit als de perfecte tijd om iets nieuws te beginnen of de fundering te leggen voor later succes. Waar ben jij aan toegewijd wat je neer wilt zetten? Energetisch wordt het een interessant en actief jaar met grote inzichten van dynamische actie vanuit de roeping vanuit het hart. 

 

jaar van de draak

Stijging in vrouwelijke energie

Een jaar met een cijfer 8 heeft de energie van vrouwelijke energie, volgens de numerologie. (2024 = 8). Elk jaar heeft ook zijn eigen energie wat een impact heeft op wat we collectief ervaren. Naast het feit dat de jaartelling en de stand van de planeten een energie hebben, komen er ook steeds meer energetische codes naar aarde, die ons een upgrade geven wat impact heeft op ons bewustzijn. Er is ook elke 12 jaar een nieuwe fase waarin dingen veranderen. In 2012, 2024 en 2036 zijn er fases van waarin dit golven van grote ontwakingen en veranderingen teweegbrengt door vrouwelijke energieën die versterkt worden. 2024 is een bijzonder jaar met een fase van nieuwe activaties, waarin ook de komende 12 jaar een fase is van activatie van meer vrouwelijke energieën in het collectief.

Wat houdt dat in?

Je persoonlijke en de collectieve illusies worden zichtbaar, zodat je ware zelf geboren kan worden en die van het collectief. Hou in de gaten wat in jou en in de wereld geboren gaat worden. Wat wil er uit jou komen? Dat wordt sterk zichtbaar. Let op je intuitie en de roep van je ziel. Je dromen, de synchroniciteit, de mensen die je ontmoet, alles wat je verrast. Let op de tekens, die aangeven wat voor jou de bedoeling is om te doen en te zijn. De komende tijd gaan veel mensen weten wat hun missie is in het leven, (let op: het hoeft niet een baan te zijn, maar kan ook een energie zijn die je komt brengen, waarin je in je kracht gaat staan) Het wordt je ineens duidelijk. Je gaat uit je schulp komen, stapt uit je oude programmeringen, de Rising of the Phoenix. Je inzichten worden ineens helder en je kan erbij.

Door de energie van pluto in waterman zal er ook veel gaan eindigen, zoals je oude werk, oude relaties, de oude jij. De energie van 2024 is sterk, dat je roeping heel sterk voelbaar wordt, je kan daar niet van ontsnappen of weerstand aan bieden. Doe je dat wel, dan kost dat heel veel energie.

Vanuit je vrouwelijke energie en kracht mag je naar voren stappen. Deze energie wordt ook sterker in 2024: je intuitie wordt sterker, je heldervoelend, helderhorendheid en helderziend worden sterker. Je weet gewoon dingen, ook je healingkwaliteiten worden sterker, om jezelf en andere te helen. Ook herrinneringen aan andere levens wordt steeds sterker

Je zal ook anders met problemen omgaan, ipv eerst alles vanuit het hoofd dingen oplossen, doe je het meer vanuit je gevoel. Gaan we over van egoistisch naar altruistisch, elkaar helpen ipv alles alleen doen. Ook zal komend jaar spiritualiteit meer exploderen en wordt dat meer normaal. Zelfs bij mensen waarvan je het niet verwachtte. Je gaven worden sterker en ook je communicatie met je spirit en gidsen begeleiding. De groei van mensen die voelen wat ze hier komen doen en daarvoor gaan en zichzelf durven te laten zien, wordt heel sterk in 2024.

 

 

Conscious Communities

De komende 12 jaar gaan de conscious communities groeien. Door de behoefte om meer gelijkgestemden te vinden en daarmee te connecten, het creeren van communities zal toenemen overal ter wereld met verschillende soultribes. Denk aan Ecodorpen en leefgemeenschappen. Meer samen doen ipv alleen, meer co-creeren ipv one man show.

Natuurlijk gaan de smart cities met A.I. ook vermeerderen, maar daartegenover gaan de conscious communities ook groeien als tegenhanger om deze energie te balanceren. De behoefte van deze communities zal meer gaan om hartsverbinding, duurzaamheid, organisch, natuurlijke heling, ceremonies, meditaties, verbinden met de cosmos en de natuur. Het weer op een natuurlijke manier zelf je voeding verbouwen, waarbij de echte smaak van de voeding weer terug komt, en de mensen weer weten hoe ze de gemodificeerde zaden terug brengen naar de originele blauwdruk (tip: dit kan via plasma en GaNs).

Deze 2 gemeenschappen, gaan naast elkaar bestaan in paralelle samenlevingen. De A.I gemeenschappen die steeds minder verbonden zijn met hun hart en de aarde. En de conscious communities die steeds meer met het hart verbonden zijn. Doordat dit steeds duidelijker wordt, kan je beter een keuze maken. De ene vol met gecentraliseerde AI technologie en de andere met gedecentraliserde organische technologie en een meer bewuste, natuurlijke en verbonden leefstijl, waar minder hierarchie is.

ecovillage

Retreats

Zullen de komende jaren ook gaan exploderen, omdat steeds meer mensen behoefte hebben aan dit soort inzicht en helingvakanties, ipv de vakanties die ze kenden. Gelijkgestemde gemeenschapsnetwerken gaan dus een grote groei krijgende komende jaren, live maar ook online. De behoefte aan verbinden wat wie en wat resoneert wordt veel sterker. Wie is je tribe?

 

 

 

Chronische ziektes nemen toe

Zonnevlammen worden steeds sterker komend jaar / jaren en alles wat nog in jouw lichaam ligt opgeslagen aan onverwerkte emoties, niet dienende patronen, gedachtes en blokkades worden meer zichtbaar hierdoor. Dat zal zich gaan aandienen aan (sterkere) fysieke klachten, wat alleen maar spiegels zijn van onverwerkte stukken in jou, die hierdoor aan de oppervlakte komen. Het is een moment voor jou om bewust te worden wat er nog geheeld mag worden in jou. Dus als je een diagnose krijgt, vraag jezelf dan, wat mag ik nog loslaten wat mij niet meer dient? Bij elke weerstand die je nog hebt, zal dit voelbaar zijn in je lichaam.

Tip: Kom naar de workshop – Leer je lichaamstaal lezen – de emotionele oorzaak van ziekte

Autonome shift

Omdat mensen meer in hun kracht gaan staan, en meer bewustworden, gaan steeds meer mensen tegen het oude systeem in. Zal er eerst nog onrust, ontevredenheid en weerstand zijn in het algemeen. De energie van de vrouwelijke explosieve warrior archetype zal ook meer zichtbaar worden, naast de vrouwelijke moeder energie. (Mannen en vrouwen hebben beide deze energie) De krachtige kenau die voor zichzelf en haar kinderen opkomt. Genoeg is genoeg! Grenzen stellen wordt ook veel meer gedaan. Mensen komen meer voor zichzelf op en pikken dingen niet meer. Ook hierin gaan mensen meer in hun kracht staan. Daarnaast gaan ook steeds meer mensen zich afwenden van de overheid en hun hoge maten aan regels en hoge belastingen, ook dit is onderdeel van de autonome energie die al gaande is, maar steeds sterker wordt. Leiders met integriteit en van de waarheid gaan wereldwijd opstaan, die 1 doel hebben en dat is eenheid ipv verdeling. Het goede van de mensheid zal zichtbaar worden. Burocratie zal steeds meer instorten. 

 

 

 

The New Human

De nieuwe mens is aan het ontwaken en ontwikkelen, veel nieuwe behoeftes ontstaan, nieuwe vrienden, nieuwe relaties, nieuw werk, nieuwe manier van leven, nieuwe gevoeligheden, meer geactiveerd DNA. Je wordt veel meer een magneet wat wel dient voor je, dit alles zal automatisch gaan, als je in overgave kan leven, ipv vasthouden aan het oude. We worden echt geupgrade naar een meer holistische, kosmische en authentieke versie van onszelf! Alle nieuwe kinderen die worden geboren, hebben een veel hoger bewustzijn en al meer geactiveerd DNA. Zij zijn degene die ons laten zien, dat de oude manieren van leven en denken, niet meer gaat.

Kijk zeker deze video van Mary Rodwell maar even als je meer erover wilt weten, wat wij nog meer gaan ervaren als NEW HUMAN.

 

 

Zonnevlammen

Komend jaar komen er meer en meer zonnevlammen, die best intens kunnen zijn. Deze plasmagolven komen vanaf de zon en het Universum richting de aarde en dit heeft een impact op ons DNA, de technologie, internet, GPS, radio ontvangst, elektriciteit en het weer. We gaan de nodige ervaringen hebben dat het weer op vele manieren intens wordt. Waarbij wij worden uitgedaagd om altruistischer te worden en dus je medemens te helpen. Ook deze ervaringen zijn er om ons naar een ander bewustzijn en samenleving te krijgen, alles is er voor evolutie van de mens, naar een hoger niveau. Blijf in vertrouwen en help elkaar. Het zogenaamde ‘junk’ DNA oftewel niet geactiveerd DNA, zal reageren op deze plasmagolven, waardoor we fysieke klachten kunnen gaan ervaren, maar ook ons bewustzijn zal hierdoor een grote shift maken. 

Ontwakingen

Pluto in waterman zorgt ook enorm veel voor ontwakingen, steeds meer mensen gaan naar waarheid zoeken, zien de waarheid, stoppen met het nieuws kijken. Dingen die verborgen waren worden zichtbaar, verborgen beschavingen, échte historie, kosmische geheimen, schandalen, alles gaat bovenkomen, in jou, in het collectief en de systemen. Ook veel platformen zullen er verschijnen, waar ongecensureerde waarheid op komt. Bij veel mensen zal hier nog weerstand op komen, maar de energie zal zijn: POWER TO THE PEOPLE! Veel machtssystemen zullen instorten. Iedereen zal een ruimer (kosmisch) bewustzijn krijgen. En compleet anders naar zichzelf en de realiteit gaan kijken waarin ze leefden. 

Op spiritueel vlak zijn er steeds meer mensen die hun kwaliteiten omarmen en durven uit te spreken en te laten zien om anderen te inspireren. Steeds meer mensen gaan hun waarheid spreken op diverse platformen. De keelchakra gaat meer open bij mensen komend jaar. Ook zal de bullshit radar sterker worden van de mensen die anderen volgen, op alle lagen wordt het meer en meer duidelijk wie integer is en wie je kan vertrouwen.

Financieel, 2024 is het jaar van abundance

Het jaar 8 is de energie van abundance. Financieel kan er veel veranderen voor je. Als jij alligned bent met je authentieke kracht en daarin gaat staan, dan stroomt deze energie vanzelf. Het komt dan vanzelf naar je toe. Iedereen wil dan met je samenwerken en de aanvragen stromen binnen. Dit jaar is het jaar om voor jezelf te beginnen en om actie te nemen om zelfstandig te worden. 

Vernieuwende technologieen

Deze ontwikkeling gaat ook exploderen in 2024 Verjongingstechnologie gaat eraan komen en om langer te leven (Medbeds?) Steeds meer mensen krijgen ingevingen binnen (3e oog activatie) waardoor ingevingen binnenkomen, om nieuwe ontwikkelingen te gaan creeren.

 

 

Wat dient jou nog? Alles wat hierboven staat is in transitie door de energie van Steenbok naar Waterman. Een enorme shift op alle lagen. Dus ga alles langs bij jezelf wat jou niet meer dient, wordt je bewust op welke lagen het energie kost voor jou. Leef je vanuit weerstand, te kort, oordelen, onvrede, slachtofferrol of onzekerheid? Maak voor jezelf een overzicht op welke onderwerpen je zou willen verbeteren. Weet dat ook jij hierin gaat shiften, maar wordt je bewust van je eigen weerstand, overtuigingen en gedrag, die je in deze oude en niet dienende energie houdt. Je kan hierin pas goed helen als je bewust wordt wat je in dat patroon vasthoudt. Contempleer over deze dingen ipv je steeds af te leiden.

Durf jij je beperkte kooi uit te vliegen? En in je eigen authentieke licht te gaan staan? Durf jij te ontvangen en te vertrouwen om de nieuwe energie die komen gaat? 

 

Mijn wens voor jou in 2024 is dat jij in je kracht gaat staan en je passie gaat volgen, maar ook naar buiten gaat brengen, wat het ook mag zijn. Al is het je creatieve hobbie, je business, je talenten, je waarheid. Het maakt niet uit wat het is, want het gaat erom, dat je niet meer achter de coulissen blijft staan, maar dat je laat zien wat je passie is en in gelooft. 2024 is het jaar van een totaal nieuwe energie, dus ga mee op die energie flow en laat je ZIEN! Dit wordt het jaar van de waarheid, moed, revolutie, zichtbaarheid, verbinding en abundance!

Op 28 januari organiseer ik een dag workshop – MEESTERSCHAP IN LEVENSENERGIE voor een ieder die meer in zijn eigen levenskracht, vuur en creatiekracht wil staan. Wil je leren hoe jij je levensenergie beheerst? Kom dan naar deze dag workshop! Ook zie je andere workshops, waar ik je meeneem en inspireer over het transformatie proces vanuit de alchemie. Wordt je bewust van wat er mogelijk is en hoe jij als mens jezelf kan optimaliseren om meer vanuit je potentie te gaan leven.

  Andere events die ik regelmatig organiseer:

  • Alchemie & Ormus en de 7 stappen van transformatie
  • Plasma en gans, alchemie voor gezondheid, dieren, planten en omgeving
  • Meesterschap in levensenergie
  • Heling door medicinale paddenstoelen
  • Lichaamstaal leren lezen – De emotionele oorzaak van ziekte
  • Retreats over – zelfhelend vermogen, alchemie, levensenergie, transformatie, activaties, verbinding en nog zo veel meer

  Start vandaag je holistische gezondheidsreis

  Gerelateerde berichten

  De Helende Kracht van DMSO

  De Helende Kracht van DMSO

  Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

  De emotionele oorzaak van Diabetes

  De emotionele oorzaak van Diabetes

  De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

  De Essentie van Plasma Healing

  De Essentie van Plasma Healing

  De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...