Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Lichaamstaal leren lezen – De emotionele oorzaak van ziekte – webinar deel 1

28 februari van 19:30 tot 21:30

€45,00
lichaamstaal leren lezen

Wist je dat bijna ALLE ziektes en klachten ontstaan door niet geuite opgekropte emoties die worden opgeslagen in je lichaam?

De afgelopen 35 jaar ben ik hier zelf achter gekomen in een eigen ziekte proces vanaf dat ik 10 jaar was. Dat was het ontwakingsmoment voor mij om dit te realiseren en onderzoeken. Heel mijn leven ben ik daardoor gefascineerd geraakt hoe mijn lichaam en geest samen werken. Dit geef ik nu door in mijn werk tijdens consulten en events. Het is enorm interessant om te zien welke klachten zich in het lichaam manifesteren als er teveel speelt op emotioneel vlak wat niet geuit wordt. Je hoort vaak dat mensen veel stress hebben en zich daardoor uit balans voelen of ziek worden, maar stress is een groot begrip.

Wat is stress? Druk zijn? Zorgen maken? Onrust hebben? Lijden?

Wat veroorzaakt stress? Hoe ga jij ermee om? Hoe uit je emoties? Hoe ontlaad je?

Ik ben erachter gekomen, door met enorm veel cliënten te werken, dat het lichaam een spiegel is van je interne wereld. Jouw lichaam praat met je in taal van symptomen. Door je lichaam te leren lezen, kan je gaan herkennen wat het wil zeggen. Wat er eigenlijk onder zit, wat geleerd en gereleased mag worden. Door daarnaar toe te gaan en daar aan te werken, kan je lichaam echt helen.

De manier die we de laatste 100 jaar gekend hebben, gaat om het stoppen van een symptoom, en het buiten jezelf zoeken, doordat een arts vertelt wat je moet doen en nemen. De fase waar we heen gaan in heling, pakt het holistisch aan. Daarin leer je hoe je lichaam echt werkt en wat de klacht je wil zeggen.

Hoe zou je leven eruit zien als je leert dat je lichaam anders werkt dan je altijd is verteld? 

Door te leren hoe je lichaam werkt kan je anders omgaan met je ziekte en klachten. Dan weet je de angel te herkennen en kan je via diverse manieren deze emoties ontladen die je ook leert deze dag, Deze dag is een uitgebreide workshop met theorie, inzicht en zelfhulp oefeningen om jouw zelfhelend vermogen te vergroten. Door naar de bron te gaan het WAAROM je die klachten hebt, is de meest krachtige tool die je jezelf kan geven.

We zitten in een fase waarin we van symptoombestrijding overgaan naar meer een holistische kijk op genezen. Waarom ben je ziek en wat kan je zelf doen? Deze fase zorgt dat je meer in je kracht gaat staan, zelfredzamer en autonomer wordt. Deze dag is helemaal gevuld om je meer bewust te maken.

Wat leer je in deze webinars reeks:

 • Hoe werkt je lichaam met ziekte
 • De Zin van ziek zijn
 • Coping en beschermingsmechanismes
 • Karma van ziekte
 • Leer je lichaam lezen
 • Inzicht in je klachten
 • Van slachtoffer naar bestuurder van je lichaam
 • Chakras lezen en balanceren
 • Tools om emoties te releasen
 • Leer je levensenergie te verhogen
 • Bewustzijnschaal en de effecten van je leven van bewustzijn op ziekte

Kortom een super inspirerende dag voor jou om je zelfhelend vermogen een mega boost te geven!

Deze workshop gaat vaker plaats vinden in meerdere locaties in NL. Wil je daarvoor op de hoogte gehouden worden waar dat gaat plaats vinden? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief via de site of volg mij op Social media (Facebook, Telegram)

Praktische info:

 • Dit is deel 1 van de reeks van 3 webinars, elk deel is los te boeken
 • Webinar link is via ZOOM, die je ook 5 min vtv van het event nog een keer ontvangt

Tot ziens!

Silvia Hoevenaar 

 

Details

Datum:
28 februari
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
€45,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Zoom Webinar
Zoomlink wordt na aankoop gemaild
Check je spamfilter,
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available