Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Ormus en Alchemie & de 7 stappen van transformatie Rotterdam

25 februari van 10:00 tot 17:00

€125,00
ormus maken

Leer Ormus maken en ontdek de oude wijsheden vanuit de Alchemie

Er ligt een groot geheim verborgen in de diepten van de zee, een geheim dat duizenden jaren lang in de doofpot is gestopt, maar wat wel alle alchemisten wisten.

Neem hier alvast even een kijkje van de verschillende mooie reviews van mensen die plasma en gans zijn gaan gebruiken, of een kijkje bij de reacties van vorige workshop volgers.

In de donkere hoeken van het menselijk bewustzijn fluistert een eeuwenoud mysterie genaamd alchemie. Een oeroude kunst, gedrenkt in geheimen en omhuld door een sluier van mystiek. Alchemie is een spirituele kunst, een Goddelijke en heilige wetenschap. Een verborgen pad dat de mensheid heeft betoverd sinds de tijd van de oude beschavingen, een pad dat zoekers van wijsheid en degenen die dorsten naar het bovennatuurlijke, onvermijdelijk verleidt. Alchemie is de kunst van het onzichtbare!

In haar kern is alchemie de zoektocht naar transmutatie. Alchemie is een filosofie, een reis naar het diepste wezen van de menselijke ziel. Het is een poging om de universele levenskracht te begrijpen en te beheersen, om het mysterie van het bestaan te ontrafelen.

Op het eerste gezicht lijken de praktijken van de alchemie vreemd en absurd. Natuur elementen, elixers, ingewikkelde symbolen en geheime formules vullen de wereld van de alchemist. Maar onder deze oppervlakkige façade schuilt een diepere waarheid. Alchemie is een allegorie, een taal van symbolen die de transformatie van de menselijke ziel weerspiegelt. Het is een weg naar zelfontdekking en spirituele groei.

Alchemie, een eeuwenoude filosofie en praktijk, heeft altijd gefascineerd en intrigeert nog steeds velen. Op dit event zullen we de 7 stadia van alchemie verkennen. De 7 stadia van alchemie bieden een diepgaand inzicht in de kunst van ascensie. Het is een reis van transformatie en zelfontdekking, waarbij we onze innerlijke belemmeringen overwinnen en ons verbinden met onze hogere zelf. Door de verschillende stadia te doorlopen, kunnen we onszelf zuiveren, balans vinden en groeien naar een hoger bewustzijn. Het is een voortdurende reis van persoonlijke evolutie en spirituele ontwikkeling.

Vernieuw je innerlijke en uiterlijke schoonheid met Alchemie!

Maar wat betekent dit alles? Waarom hebben de alchemisten eeuwenlang gezocht naar deze transmutatie? Het antwoord ligt diep begraven in de menselijke ziel. Alchemie is een pad naar zelfrealisatie, een reis. En hiervoor gebruikten alchemisten diverse tools om dit pad te ondersteunen, zoals het gebruik van Ormus. En deze dag leer je ormus maken.

Ormus is een alchemistische extractie uit zeezout, die het geleider van energie door je hele lichaam verhoogt. Op fysiek niveau voorziet Ormus je lichaam van mineralen, op energetisch niveau ontvang je een instroom van licht. Je mag het ook noemen; een levenskrachtelixer, omdat het de stroom van levenskrachtenergie verbetert. Ormus verlicht je van binnenuit. Een Ormus elixer kan genezing, verjonging, reiniging, activering, harmonisatie brengen. Het gebruik van Ormus kan helpen om je bewustzijn te openen voor innerlijke gebieden, je algehele vibratie te verhogen, blokkades op te ruimen en flow binnen te brengen.

Dit grote geheim mag nu naar buiten komen omdat het bewustzijn van de mensen daar aan toe is. De zee draagt veel in zich wat om te zetten is in een plasma vorm, wat het lichaam en lichtlichaam enorm voedt en optimaliseert.

Iedereen kan Ormus maken gebruiken en maken onder de juiste omstandigheden. Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de oude wijsheden en de magie van Ormus. Deze lezing is voor diegene die resoneert op de woorden: magie, alchemie, oude wijsheden, plasma, lichtlichaam en zelfhelend vermogen. Alleen als je hierop resoneert is deze lezing geschikt voor jou.

Wat houdt deze dag in:

 • Deze dag leer je over de oude wijsheden en de geschiedenis Alchemie en ORMUS
 • Je leert de helende krachten van deze levenselixer.
 • Do’s en dont’s voor het maken van een goede Ormus
 • We gaan met elkaar een ORMUS maken en zo zie je hoe dit volgens origineel alchemist recept gemaakt wordt.
 • Je ontvangt ook 100ML Ormus mee naar huis (neem zelf een flesje mee om het in te doen waar 200 ml in kan)
 • Diverse alchemistische oefeningen gaan we doen
 • Je leert over de magie in jezelf
 • Je leert over het pad van transformatie
 • Hoe zet je een goede intentie
 • Leer werken vanuit je I AM bewustzijn

Ben jij wel toe aan een beetje meer magie alchemie in je leven?

Belangrijke info:

 • Neem zelf die dag je eigen lunch mee
 • Neem een flesje mee van 100 ml minimaal om Ormus in mee te krijgen
 • Parkeren in Luis Davids Carre Garage om de hoek €0,50 per uur

Annulering

Bij annulering van je ticket, betaal je €25 administratie kosten en krijg je €100 retour, of je geeft je ticket aan iemand anders.

Workshop wordt gehouden door Silvia Hoevenaar

 

Details

Datum:
25 februari
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125,00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available