De collectieve vrouwelijke wond

Dit is de wond van het niet zichtbaar durven zijn, het onzeker zijn over je eigen kracht. Het niet genoeg geloven in je talenten die je hebt en geen grenzen aan durven geven. Het is een chronisch gebrek aan zelfliefde.
Het is een diepe energetische wond, die vele levens terug gaat en nu in dit leven nog sterk te voelen en te zien is bij vele vrouwen. Deze diepgewortelde angsten komen naar boven als je je op het pad begeeft van bewustwording en zelfonderzoek en bij het naar buiten willen brengen van je gaven en passies.
Het is de angst voor ridiculisering en afwijzing, het is de angst om je kwetsbaar op te stellen en aan de schandpaal te worden gezet bij anders denkenden.

Weet dat deze energie al duizenden jaren lang in jouw DNA opgeslagen ligt, waarbij jij al meerdere levens jouw intuïtieve gaven, je krachtige en gepassioneerde eigenschappen, de kop in werden gedrukt en veroordeeld werd en voor heks, gek of krankzinnig werd uitgemaakt.
Vroeger werd je veroordeeld als je anders was, dwars en krachtig en ook je seksuele energie sterk was. Deze pijn en gevoelens van onmacht draag jij nog mee in jouw DNA en daarom is het nog steeds zwaar om je hierin te uiten.

De symptomen die je kan herkennen aan deze wond, is het gebrek aan kracht en onafhankelijkheid, je pikt snel alle gevoelens van anderen op, maar kan nog moeilijk je grenzen aangeven of voor jezelf op komen. Je vermijd conflicten met het gevolg dat je het contact verliest om je grenzen aan te geven. Je geeft veel in relaties en in je werk, maar je vind het moeilijk om te ontvangen. Deze vrouwen willen cursus na cursus doen om geaccepteerd te worden, hopende dat na de volgende cursus ze wel goed genoeg te zijn. En je hebt moeite om dingen echt te manifesteren.
Ik zie het veel gebeuren om mij heen en ik zie het ook in de stemanalyses, waarbij al deze patronen naar boven komen uit iemands stem.

Deze vrouwen maken steeds dieper contact met hun ziel, waardoor ze hun angst moeten aankijken om anders te durven zijn.
De collectieve wond is het gebrek aan zelfliefde, dat ze het niet verdient om gewaardeerd en geliefd te zijn om wie ze is. Deze wond zit in je buik, je eigen krachtcentrum bij je zonnevlecht, en veel vrouwen hebben deze collectieve wond.
Deze vrouwen zijn ook de lichtwerkers van nu, die het verlangen hebben om het bewustzijn van de aarde te verbeteren. (Iedereen is een lichtwerker die dit pad bewandelt). Ze voelen dat ze anders zijn en zijn ook hooggevoelig. Het zijn de vrouwen die heel bewust bezig zijn met de overgang van een ego bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn. Ze willen hun licht wat ze in hun hart verzameld hebben delen met anderen, en verlangen om bij te dragen aan het grotere geheel.

Ook ik heb vroeger in mijn tiener jaren intense onzekerheid gekend, tot ik er letterlijk ziek van werd en van moest overgeven. Ik snapte niet waar die onzekerheid vandaan kwam. Angst om mezelf te uiten, te laten zien, bang voor wat anderen zouden zeggen. Deze angst zat diep in de herinnering van mijn DNA, dit was niet uit dit leven, maar van vele levens terug.
Dit leven heb ik ervoor gekozen om dit te helen en te gaan staan voor waar ik in geloof! En ik ben trots op waar ik nu mee bezig ben en met mijn volle overtuiging achter sta.

Door jezelf te accepteren, versterk je je anker in je buik en door te aanvaarden dat jij een uniek individu bent, kan je meer tot rust komen en ervaar je steeds meer de mystieke verbinding met alles om je heen. De sleutel tot het contact met je ziel is immers het thuiskomen in jezelf.
Ik weet dat deze onderdrukking ten einde komt en dat de tijd waarin we leven er een is, om vele trauma stukken te helen en onderdrukte vrouwelijke kracht te herpakken. 
De weg van het ego naar HARTekracht en verbinding. De weg van de zielsmissie die roept om authenticiteit!

Ervaar jij ook dit patroon? En wil je meer in balans zijn met eigenwaarde en zelfliefde? Via lifecoaching start je de weg naar meer connectie met jezelf en naar een gezonder leven, omdat jij met jouw gedachten, emoties en patronen een grote bijdrage levert aan wat je voor klachten hebt. En de weg naar zelfliefde is belangrijkste weg die je af mag leggen dit leven!

Start je gezondheidsreis vandaag nog

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Helende Kracht van DMSO

De Helende Kracht van DMSO

Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...