Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop 5D licht lichaam & DNA activatie

12 september 2020 van 13:30 tot 17:30

€39,00
5d dna activatie

De wereld verandert rap. Mensen worden zich steeds bewuster van wat er in de wereld gebeurd, maar ook wat er binnen in zichzelf afspeelt. We zitten midden in een shift die effect heeft op ons bewustzijn en ons DNA. We worden letterlijk naar een hoger bewustzijnsplan getild.
De middag is gevuld met activaties die je helpen om jezelf naar de next level te tillen. En de 3D en matrix programma’s, oude overtuigingen en patronen achter je te laten. Overgave wat mag komen.

Dit allemaal doen we door middel van:

  • Lichttaal
  • Sacred geometry
  • Je eigen goddelijke IK BEN aanwezigheid
  • Hogere dimensionale lichtwezens
  • Ademwerk

DNA is niet alleen iets fysieks, DNA bestaat ook uit codes van informatie. Wij hebben nu 2 strengen van de 12 geactiveerd en dit kan door bepaalde frequenties geactiveerd worden, zoals woorden, gevoelens en lichttaal. Deze middag draait het vooral om die activatie van jouw ‘junk’ DNA, wat een transformatie teweeg kan brengen.

Lees hier meer over jouw mysterieuze DNA

Lichttaal is multi-dimensionaal. Dit gaat voorbij vele lagen en voorbij het begrijpen. Licht taal bevat een trilling een frequentie, die als het ware met jou trilling praat. Deze taal bevat activatie codes en het is een taal die je voelt en intuïtief begrijpt en ervaart. Het activeert en gaat naar waar het nodig is. Licht is intelligent en vind de weg wel, naar waar het moet zijn.
Open je hart en vertrouw erop!

Door het activeren van je DNA, ademwerk en het ervaren van de aanwezigheid van lichtwezens waar Rowena mee in contact is en samenwerkt, kan je ervaren, dat je meer in contact bent met je hogere zelf, je gidsen, je lichaam en intuitie.

Ervaring van Diana van de vorige workshop:

“In deze workshop is er iets gebeurd met mijn lichaam en soul. Ik heb die dag contact gelegd met mijn gidsen en ik ervaarde beelden van kleuren en geometrie tijdens de sessie. Ik ervaarde na de workshop een hogere vibratie in mij.
Rowena en Silvia hebben een hele mooie energie samen en vullen elkaar goed aan!
Rowena heeft een hele mooie krachtige energie die heel goed voelbaar is in de workshop, zo heb ik in een meditatie een hele mooie ervaring gehad waarin ik veel kleuren en geometry zag, de energie gierde door mijn lijf. De adem oefening wordt nog dagelijks door mij gebruikt en ik bemerk daardoor dat mijn derde oog geopend is! Zo onwijs dankbaar dat ik met deze mooie souls een workshop heb gedaan
Ik ging naar huis met een big smile en kom zeker terug!”

Over Rowena van Elck

Als kind wist ik al, dat er meer is dan deze 3D realiteit. Ik zag en hoorde spirits. Ik voelde toen al alle energieën om mij heen. Toen ik klein was bracht ik vaak verdwaalde entiteiten met mij mee naar huis. Ze volgden mijn licht. Zij wisten dat ze met mij konden communiceren.
Ik werk met zoveel soorten energie en mooie wezens, die mij en jou graag willen helpen.
Een healing is een groot cadeau dat ik iemand mag geven.

https://www.healtobefree.com/nl/

Rowena van Elck

Details

Datum:
12 september 2020
Tijd:
13:30 tot 17:30
Kosten:
€39,00

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen, Noord-Holland 2141 AK Nederland
+ Google Maps
Phone
023-2078010
View Locatie Website

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar