Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Awaken your DNA

10 december 2020 van 19:00 tot 21:00

€11.11
awaken your DNA

ONLINE WEBINAR AWAKEN YOUR DNA

In deze webinar neem ik je mee in de nieuwe inzichten van de magie van jouw DNA (nieuwe wetenschap, oude historie en spiritueel)
en hoe jij invloed kan hebben op het programmeren en activeren van het ‘junk’ DNA, maar ook over de nieuwe wetenschap en onderzoeken vanuit oude beschavingen, waarin is ontdekt dat de evolutie theorie zoals we die kennen, niet mogelijk kan zijn.

Ons DNA is veel mysterieuzer dan wij zelf beseffen of wat ons werd vertelt door de traditionele Westerse wetenschap. Er werd gedacht dat we ‘junk’ DNA hebben, wat natuurlijk niet echt afval is, maar DNA wat nog niet ontcijferd en geactiveerd is. Steeds meer is nu bekend daarover. Het is de potentie in jou wat ontwaakt mag worden. In deze webinar leg ik je de mysterie van ons DNA uit en wat je zelf allemaal kunt doen om jouw DNA te helen, te activeren en te herprogrammeren.

Ja je leest het goed, jij kan jouw DNA zelf activeren en ik leg je graag uit hoe. Wij hebben vele programmeringen in ons DNA zitten, die ons niet helpen en door bewuster hiermee om te gaan en te werken aan jouw fysieke frequenties, kan jij je ‘junk’ DNA / jouw potentie activeren.

We hebben zo veel meer impact op ons lichaam en het DNA wat door jouw bewustzijn beïnvloed kan worden.

Op dit moment heb je 2 DNA strengen die geactiveerd zijn en met elke 2 strengen die verder geactiveerd zijn, heb je een hoger bewustzijn en ervaar jij de wereld, jouw lichaam en de realiteit op een andere manier en heb je kwaliteiten die mensen niet hebben met maar 2 strengen die zijn geactiveerd. Ons DNA heeft informatie in zich en bevat (licht)codes wat geactiveerd en geprogrammeerd kan worden. Jij kan dus zelf effect hebben op jouw DNA, het bepaalt de hoogte van jouw bewustzijn, maar ook je zelfhelend vermogen. Ook zijn wij als mens aan het veranderen naar de Nieuwe Mens en dit heeft ook effect op ons DNA. En daar hoor je deze avond alles over.

Des te meer strengen DNA je geactiveerd hebt, des te hoger jouw bewustzijn en gezonder jouw lichaam is. 

Inhoud van de webinar

  • Wat is er lang geleden gebeurt met ons DNA?
  • De magie van je DNA en de geheime codes die ontdekt zijn (de nieuwe wetenschap)
  • Epigenetica en onze emoties
  • Quantum entanglement en DNA
  • De Nieuwe Mens en het DNA, wat staat ons te wachten?
  • Alle dingen die je kunt doen om je DNA te herprogrammeren
  • Alle dingen die je kunt doen om je DNA te activeren

Doe mee en ontwaak jouw potentieel en sta weer in je eigen kracht!

Be the change you want to see in the world

Silvia Hoevenaar

 

Details

Datum:
10 december 2020
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
€11.11
Evenement categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl