Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De kracht van medicinale paddenstoelen (online)

11 maart 2021 van 19:30 tot 22:00

€21.99
de kracht van medicinale paddenstoelen

Altijd al willen weten waar je medicinale paddenstoelen voor kunt inzetten? Dan is daar nu eindelijk een webinar over! afgelopen jaar hebben we 2 keer het event moeten afblazen door de regels, maar door veler verzoek doen we hem nu online.

Medicinale paddenstoelen hebben een lange historie m.b.t. genezing in vele culturen, maar zijn vooral bekend uit de TCM traditionele Chinese Geneeskunde. Bepaalde stoffen uit paddenstoelen hebben een geneeskrachtige werking, dit is aangetoond in divers klinisch onderzoek. In China, Japan en Korea is mycotherapie al vele duizenden jaren een onderdeel van de traditionele geneeskunde.

Medicinale paddenstoelen bevatten polysacchariden waaronder betaglucanen, die hebben een medicinale werking op het immuunsysteem en vele biochemische processen in het lichaam. Maar ook bevatten ze vitaminen, mineralen, antioxidanten en triterpenen.
Het heeft effect onder andere op je microbioom, zenuwen, hersenen, hormonen, bloedvaten, lever, longen, hart, nieren en voortplantingsorganen, maar eigenlijk kunnen paddenstoelen vrijwel voor alle klachten ingezet worden.

Wereldwijd worden er verschillende medicinale paddenstoelen ingezet bij diverse ziektes en klachten met een goed resultaat, waaronder bij:
– kanker
– virussen
– bacterie en schimmel infecties
– darmproblemen
– hart en vaatziekten
– hormonale klachten
– huidziekten
– auto-immuunziekten
– libidoproblemen
– diabetes
– allergieën
– ontstekingen
– hoog cholesterol
– long, lever en nierziekten
– mentale klachten

IN DEZE LEZING:

– De medicinale werking van de 9 bekendste medicinale paddenstoelen
– De werking van de paddenstoelen op het immuunsysteem / microbioom en alle belangrijke processen
– Op welke ziektebeelden je het kunt toepassen
– De verschillen van extracten en poeders
– De TCM kennis van medicinale paddenstoelen
– Het effect van deze paddenstoelen op kwaliteit van leven
– De kracht van paddenstoelen om te voorkomen dat je ziek wordt
– De kracht van paddenstoelen voor athleten en sporters

Paddenstoelen die besproken gaan worden zijn: Reishi, Chaga, Poria Cocos, Cordyceps, Turkey Tail, Lentinan, Agaricus Blazei, Maitake, Lions Mane

Volg je Key to Health al op telegram?

telegram

Hier wat ervaringen van mijn cliënten over de paddenstoelen:

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Silvia van Key To Health gewerkt om mijn darmflora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! 

Facebook Events Logo

Details

Date:
11 maart 2021
Time:
19:30 tot 22:00
Cost:
€21.99
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl