Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De kracht van medicinale paddenstoelen op gezondheid

25 november 2021 van 19:30 tot 21:00

€15,00
ebook medicinale paddenstoelen

Altijd al willen weten waar je medicinale paddenstoelen voor kunt inzetten?

Ik deel graag mijn kennis en passie over paddenstoelen in deze webinar en leer jou graag de kracht van de natuur en oude geneeswijzen. Na deze avond weet je zelf welke paddenstoelen jij kunt inzetten om jezelf te helen op vele vlakken.

Medicinale paddenstoelen hebben een lange historie m.b.t. genezing in vele culturen, maar ze zijn vooral bekend uit de TCM traditionele Chinese Geneeskunde. Bepaalde stoffen uit paddenstoelen hebben een geneeskrachtige werking, dit is aangetoond in divers klinisch onderzoek. In China, Japan en Korea is heling via paddenstoelen al vele duizenden jaren een onderdeel van de traditionele geneeskunde.

Medicinale paddenstoelen bevatten polysacchariden waaronder betaglucanen, die een medicinale werking hebben op het immuunsysteem en vele biochemische processen in het lichaam. Maar ook bevatten ze vitaminen, mineralen, antioxidanten en triterpenen.
Het heeft effect onder andere op je microbioom, zenuwen, hersenen, hormonen, bloedvaten, lever, longen, hart, nieren en voortplantingsorganen, maar eigenlijk kunnen paddenstoelen vrijwel voor alle klachten ingezet worden. (ongeveer 100 verschillende werkingen op het lichaam)

Waar je paddenstoelen voor in kunt zetten:

– kanker
– virussen
– bacterie en schimmel infecties
– darmproblemen
– hart en vaatziekten
– hormonale klachten
– huidziekten
– auto-immuunziekten
– libidoproblemen
– diabetes
– allergieën
– ontstekingen
– hoog cholesterol
– long, lever en nierziekten
– mentale klachten

In deze lezing leer je:

– De medicinale werking van de 9 bekendste medicinale paddenstoelen
– Het verschil tussen psychedelische en medicinale paddenstoelen
– De werking van de paddenstoelen op het immuunsysteem / microbioom en alle belangrijke processen
– Op welke ziektebeelden je het kunt toepassen en hoe
– De verschillen van extracten, liquids, poeders fruitlichaam en mycelium
– De TCM kennis van medicinale paddenstoelen
– Het effect van deze paddenstoelen op kwaliteit van leven
– De kracht van paddenstoelen om te voorkomen dat je ziek wordt
– De kracht van paddenstoelen voor athleten en sporters

Paddenstoelen die besproken gaan worden zijn: Reishi, Chaga, Poria Cocos, Cordyceps, Turkey Tail, Lentinan, Agaricus Blazei, Maitake, Lions Mane

Volg je Key to Health al op telegram?

telegram

Hier wat ervaringen van mijn cliënten over paddenstoelen:

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Silvia van Key To Health gewerkt om mijn darmflora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!!

Details

Date:
25 november 2021
Time:
19:30 tot 21:00
Cost:
€15,00
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar