Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van medicinale paddenstoelen

3 april 2021 van 14:00 tot 17:00

€25
mycotherapie

Altijd al willen weten waar je medicinale paddenstoelen voor kunt inzetten? Ik deel graag mijn kennis en passie over paddenstoelen op de lezing in Broek op Langedijk (NH) en leer jou graag de kracht van de natuur en oude geneeswijzen. Na deze middag weet je zelf welke paddenstoelen jij kunt inzetten om jezelf te helen op vele vlakken.

Medicinale paddenstoelen hebben een lange historie m.b.t. genezing in vele culturen, maar zijn vooral bekend uit de TCM traditionele Chinese Geneeskunde. Bepaalde stoffen uit paddenstoelen hebben een geneeskrachtige werking, dit is aangetoond in divers klinisch onderzoek. In China, Japan en Korea is heling via paddenstoelen al vele duizenden jaren een onderdeel van de traditionele geneeskunde.

Medicinale paddenstoelen bevatten polysacchariden waaronder betaglucanen, die hebben een medicinale werking op het immuunsysteem en vele biochemische processen in het lichaam. Maar ook bevatten ze vitaminen, mineralen, antioxidanten en triterpenen.
Het heeft effect onder andere op je microbioom, zenuwen, hersenen, hormonen, bloedvaten, lever, longen, hart, nieren en voortplantingsorganen, maar eigenlijk kunnen paddenstoelen vrijwel voor alle klachten ingezet worden. (ongeveer 100 verschillende werkingen op het lichaam)

Waar je paddenstoelen bij in kunt zetten:

– kanker
– virussen
– bacterie en schimmel infecties
– darmproblemen
– hart en vaatziekten
– hormonale klachten
– huidziekten
– auto-immuunziekten
– libidoproblemen
– diabetes
– allergieën
– ontstekingen
– hoog cholesterol
– long, lever en nierziekten
– mentale klachten

In deze lezing leer je:

– De medicinale werking van de 9 bekendste medicinale paddenstoelen
– Het verschil tussen psychedelische en medicinale paddenstoelen
– De werking van de paddenstoelen op het immuunsysteem / microbioom en alle belangrijke processen
– Op welke ziektebeelden je het kunt toepassen en hoe
– De verschillen van extracten, liquids, poeders fruitlichaam en mycelium
– De TCM kennis van medicinale paddenstoelen
– Het effect van deze paddenstoelen op kwaliteit van leven
– De kracht van paddenstoelen om te voorkomen dat je ziek wordt
– De kracht van paddenstoelen voor athleten en sporters

Paddenstoelen die besproken gaan worden zijn: Reishi, Chaga, Poria Cocos, Cordyceps, Turkey Tail, Lentinan, Agaricus Blazei, Maitake, Lions Mane

Volg je Key to Health al op telegram?

telegram

Hier wat ervaringen van mijn cliënten over paddenstoelen:

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Silvia van Key To Health gewerkt om mijn darmflora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!!

Tot 3 april!

Silvia Hoevenaar

Details

Datum:
3 april 2021
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€25
Evenement categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op Langedijk, Noord Holland 1721 PP Nederland
+ Google Maps