Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis webinar: De magie van de HEALY

17 mei 2021 van 19:30 tot 21:00

Free
healy

Heb je al gehoord van de HEALY?

Het is frequentie healing via een klein apparaatje wat je overal kunt meenemen en kunt gebruiken voor de ondersteuning bij vele fysieke, mentale en energetische klachten, voor jezelf, je familie en zelfs dieren.

Frequenties zijn overal, in alles, in je lichaam en in elke cel en orgaan. Bij een fysiek klacht is er dus een disharmonische frequentie.

De HEALY maakt gebruik van biofeedback-technologie om de celspanning te analyseren en te corrigeren, waardoor het lichaam op cellulair niveau wordt geoptimaliseerd. Het helpt bij energetische onbalans door de cellulaire energie (ATP) te verhogen.
Kwantumfysica apparaten praten met de cellulaire structuur van het lichaam, en geven een instructie tot harmonie, zonder bijwerkingen.

Healy is geavanceerde wetenschap en technologie versmolten met spiritualiteit.
Het is de volgende evolutie van gezondheid, leren en welzijn zoals we die kennen. Een apparaat dat onze immuniteit en energetisch veld ondersteunt en ondersteunt tegen alle energieën die momenteel om ons heen zijn.
Healy is een medisch goedgekeurd apparaat (FDA) voor de behandeling van chronische pijn, skeletpijn en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Deze webinar leg ik uit hoe het werkt, welke programma’s erop zitten (meer dan 130) en wat de effecten kunnen zijn bij dagelijks gebruik.

Een HEALY kan je zelf aanschaffen en die persoonlijk of zelfs zakelijk gebruiken voor anderen mee te helpen.

Hier zie je een bloedonderzoek wat het effect was na 1 sessie met de HEALY op het bloed.

Tot einde van deze maand hebben ze zelfs nog een hoge korting van 30-50%

Kijk mee maandag avond 17 mei vanaf 19:30

Details

Date:
17 mei 2021
Time:
19:30 tot 21:00
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl