Laden Evenementen

« All Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Het belang van de balans van je neurotransmitters

16 december 2021 van 08:00 tot 17:00

€19,95
neurotransmitters

Ervaar jij onrust, pijn, angsten, slecht slapen, geen motivatie, geen focus en concentratie, laag libido, depressie, darmklachten en meer stress? Dan zijn jouw neurotransmitters zeker uit balans. Je neurotransmitters bepalen zo ontzettend veel in jouw lichaam, van gedrag, emoties tot aan vele fysieke ongemakken.

Deze webinar gaat over het belang van de balans in jouw neurotransmitters. Ik neem je mee langs de belangrijkste neurotransmitters die je ook zelf kunt beïnvloeden met voeding, suppletie en levensstijl aanpassingen. Dus als je meer wilt begrijpen over jouw ongemak op fysiek en emotioneel vlak, kom dan zeker kijken.

Neurotransmitters kunnen geweldig zijn – of ze kunnen ons een vreselijk gevoel geven. Plezier, motivatie, passie, rust, balans en zelfvertrouwen worden hier gecreëerd. Neurotransmitters kunnen worden opgebouwd door positieve levensstijlgewoonten, waaronder lichaamsbeweging en schoon, gezond eten, of ze kunnen worden aangetast door stress, levensstijl en een ongezond dieet. Door neurotransmitters in balans te houden – zal een positieve mindset ontstaan ​​die het beste in je naar boven haalt, waardoor je je goed voelt. Terwijl een onbalans hierin een negatieve invloed zal hebben op je mentale en fysieke gezondheid. Zeker mensen die van de anti-depressiva afkomen, is dit heel erg belangrijk om hieraan te werken. De medicatie heeft de neurotransmitters helemaal uit balans gemaakt. Dit doe je door voeding en supplementen die dit weer helpen natuurlijk aan te maken.

Neurotransmitters moeten goed kunnen communiceren. Daarvoor zijn een aantal dingen belangrijk zoals: een goede bloedcirculatie naar de hersenen, voldoende zuurstof, stabiele bloedsuikerspiegel, voldoende omega 3 vetzuren, voldoende mineralen en vitamines. Daarom kan jij meer impact hebben op jouw mentale en fysieke gezondheid dan je denkt.

In deze webinar ga ik het hebben over :

 • Dopamine
 • Serotonine
 • Gaba
 • Glutamaat
 • Acethylcholine
 • Noradrenaline

Wat ik je mee wil geven in deze online lezing is het volgende:

 • Hoe neurotransmitters uit balans gaan
 • Welke klachten je kunt ervaren daardoor
 • Welke voeding er nodig is om het in balans te brengen
 • Wat je in je leven kunt doen om het te verbeteren
 • Welke suppletie je daarbij kan helpen
 • Jouw status van je neurotransmitters die je via een test krijgt

Een huisarts gaat je deze info niet geven en het is zeer belangrijk dat je zelf meer komt te weten hoe je lichaam werkt. Kom te weten wat je er zelf aan kunt doen, zodat je meer in je eigen kracht komt te staan en niet meer afhankelijk bent van een arts.

Je krijgt ook nog een neurotransmittertest hierbij en met een uitslag hoe je neurotransmitters ervoor staan.

 

Details

Datum:
16 december 2021
Tijd:
08:00 tot 17:00
Kosten:
€19,95
Evenement Category:
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar