Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kom in contact met je gidsen, magie en alchemie – 9 & 10 SEPT Antwerpen

9 september 2023 van 10:30 tot 18:00

€95,00 – €159,00
alchemie

Dit weekend 9 en 10 september is een weekend van Sanne Croese en Silvia Hoevenaar. Beide dames hebben een dag waarom ze je meenemen in de hoge frequentie energieën die beide dames meenemen en teweegbrengen in hun werk.

Zaterdag 9 sept neemt Sanne je mee en leert ze je alles over het verbinden met je gids en helpt ze je ook om in contact te komen met je gids. Tijdens dit evenement vinden vaak grote transformaties plaats. Sanne deelt haar kennis met jullie over gidsen, channelen en mijn lichttaal. Sinds zij een hele heftige spirituele openbaring heeft gehad is haar hele leven veranderd en weet ze wat ze hier op aarde komt doen. Tijdens dit event gaat ze jullie alles leren over het contact maken met jouw gids en jullie helpen om ook in contact te komen met jouw gids. Tijdens dit event vinden vaak grote transformaties plaats. Ben jij klaar om je meer te verbinden met jouzelf en jouw lichtteam?

Zondag 10 sept neemt Silvia je mee op reis om mee magie, alchemie en zelfhelende tools in je leven toe te passen. Alchemie is het pad van zelftransformatie en werken met de magie van de natuur die een enorme helende werking hebben op body, mind en soul. Deze dag maken we een Ormus levenselixer die je meekrijgt naar huis. Daarnaast doen we een DNA activatie.

Wat is Alchemie ?
Alchemie draait niet alleen om het maken van goud of zilver, zoals sommigen denken door de populariteit van alchemie in de late Middeleeuwen. Alchemie heeft als doel het zoeken naar de ‘steen der wijzen’ Deze steen wordt beschouwd als het Godsprincipe in zijn ultieme vorm. Alchemisten streven naar transmutatie van het onbewuste in de mens, en die te verenigen met de totaliteit van het Goddelijke in de mens.

Ze waren bezig om zichzelf te transmuren naar de beste versie van zichzelf en zich te verbinden met de Universele Divine energieen, die wij allemaal vergeten zijn.  Ook waren ze op zoek naar de ‘steen der wijzen’  en lichamelijke onsterfelijkheid, die verkregen kan worden uit het zogenaamde ‘universele panacee’ (totale geneesmiddel). Dit staat ook bekend als het ‘levenselixer’ het drinkbare goud. Het derde aspect van de ‘steen der wijzen’ is de transmutatie van metalen, wat het meest bekend is geworden in het Westen. Deze transmutatie van metalen, bijvoorbeeld van onedele naar edele metalen zoals lood naar goud, heeft een diepere spiritueel-alchemistische betekenis en is niet louter materieel van aard. Alchemisten werkten volgens het hermetische principe: ‘zo boven, zo beneden’. Dit hield in dat men zijn eenzijdige driften en begeerten overwon om zo tot een staat van zelfrealisatie te komen. 

Waarom hebben de alchemisten eeuwenlang gezocht naar deze transmutatie? Het antwoord ligt diep begraven in de menselijke ziel. Alchemie is een pad naar zelfrealisatie, een reis

Deze dag gaan we de 7 stadia van alchemie en transformatie doorlopen. Een voor een neem ik je mee en doen we daarin ook oefeningen met elkaar.

 Wat gaan we 9 sept doen?

– Opening Sanne & Silvia: Wie zijn wij?
– Meditatievisualisatie
– Lighttaal healing
– Demo Channeling gidsen
– Silvia over alchemie
– Alles over gidsenengelen en lichttaal
– AYS Trance Trip (Ontwaak je Ziel) + Ademwerk (activatie van levensenergie en helen van blokkades)

 Wat gaan we 10 sept zondag doen?
* Op deze dag neem ik je mee op het pad van zelfrealisatie. Een dag waar je leert en ervaart wat magie en alchemie is en hoe jij dit in je leven kunt herkennen en toepassen.
* We gaan met een groepje van max 20 mensen een dag ervaren waar je alchemie tools leert.
* Leert werken met je gidsen, intenties, magie in je leven creeert, en als een echte alchemist te werk leert gaan.
* Je leert hoe je een van de oudste elixers kan maken, die in het Oude Egypte al werd gebuikt. Een elixer die je helpt met balans in lichaam, geest en emoties, maar vooral voeding is voor je licht lichaam. Genaamd ORMUS. Deze krijg je ook mee vandaag.
* We gaan met elkaar de magie versterken in en om ons heen, zodat jij deze magie weet te activeren en herkennen in je dagelijkse leven.
* We doen een DNA activatie

Sanne CroeseSilvia Hoevenaar

Durf jij het pad op te gaan van contact met je gidsen, Alchemie en magie?

Dan nodig ik je uit om aanwezig te zijn!

Deze dag is inclusief fruit, snacks, chocola, thee en koffie de hele dag.

Zaterdag kan je apart een ticket op Sanne haar website kopen, of je koopt hieronder een combi ticket met €15 korting

Kies een weekend ticket en ontvang 10% korting op het hele weekend.

www.bodyandsoulbysanne.com
https://keytohealth.nl

9 & 10 september mogelijkheid tot een weekend retreat

Kies een weekend ticket en ontvang €15 korting op het hele weekend

Details

Date:
9 september 2023
Time:
10:30 tot 18:00
Cost:
€95,00 – €159,00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Venue

Place D’Amis
Boomgaardstraat 72
Antwerpen, 2600 Belgium
+ Google Map

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar