Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de Magie van Lichtwerk – Workshop

22 februari 2022 van 12:00 tot 18:00

€75,00
workshop lichtwerk

In deze workshop nodigen we je uit om jezelf in het licht te zetten en de magie van lichtwerk te ontdekken. In een lichtcirkel ga je deze middag ervaren hoe het is om van een 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn te gaan. In de nieuwe energie ga je meer werken met jouw eigen kracht en bewustzijn, om meer vanuit jouw bron te gaan stralen, creëren en manifesteren.

In deze lichtcirkel ervaar je hoe het is om in een medicijnwiel geplaatst te worden door Roos, die het veld neerzet om te laten ontstaan wat gezien of aangeraakt mag worden. Je gaat jouw bewustzijn afstemmen op de frequentie van het hart. Om naar een hoger bewustzijn te gaan is het nodig om jezelf te resetten met oude overtuigingen, oude patronen en oude energie en te herinneren wie je in werkelijkheid bent en deze kracht weer te herinneren en te voelen.

Leer je de universele scheppingscode toe te passen vanuit de heilige geometrie.

De code bestaat uit verschillende stappen die allemaal genomen dienen te worden in een bepaalde volgorde. Op geestelijk, lichamelijk, energetisch en astraal niveau gaan we aan het werk om bewustzijn te vergroten en uit te breiden om het licht lichaam te activeren, je MerKaBa. Daarnaast stemt roos af via een channeling op haar gidsen en jouw gidsen om een veld neer te zetten waar alle antwoorden liggen. Er kunnen dingen energetisch opgeruimd worden maar ook vragen gesteld worden. Dit medicijnwiel is er om de diepte in te gaan om te helen en te activeren.

Over Roos kanis

Als kind kreeg zij regelmatig visite uit de geestelijke wereld. Via verschillende gidsen leerde zij verschillende disciplines en van lichtwerk. Van het luisteren naar overleden, het lezen van aura’s, activaties van het lichtlichaam en genezing van ziekten. Op haar 28e werd ze erg ziek. Doktoren wisten geen raad raad. Vanuit de geestelijke wereld heeft zij genezing mogen ontvangen door het dagelijks opvolgen van de leringen die elke dag doorkwamen en tezamen se scheppingscode vormde. Olv haar gidsen heeft ze als medium vele lichtcirkel wielen mogen begeleidden, die de groep aanwezige mensen in staat stelde om vanuit het hoofd naar het hart te reizen, van een 3 naar 5D frequentie/ dimensie.
Deze liefdes cirkels geven antwoord op vele vragen en lossen problemen en blokkades op die in de dualiteit ontstaan zijn. In het veld van eenheid ervaar je thuis komen in harmonie en liefde. Roos grootste passie is om elkaar te herinneren in wie we in essentie zijn en begeleiden te bieden bij het thuis komen en blijven in ons zelf in verbinding met de bron.

Roos Kanis

Ontdek in deze lichtwerk workshop

  • Hoe het is om af te stemmen op je hart
  • Je leert de universele scheppingscode toe te passen
  • Jezelf in het licht te zetten
  • Te voelen wat 5D energie is
  • Hoe jij jouw Tempel verzorgt (je lichaam)
  • Uit je hoofd te gaan en in je hart
  • Contact te maken met jouw gidsen
  • Hoe je een groepsbewustzijn versterkt in hoge energie
  • Een channeling vanuit wat de gidsen willen delen en wat gezien mag worden, maar ook waarin je een vraag kan stellen

Tijden

Deze middag is op een bijzondere portaal dag, namelijk 22-2-2022 

Deze mooie datum gebruiken we om de energie te versterken op deze portaaldag. Zodat jij daarna jouw licht nog meer kunt gaan verspreiden.

Tijd 12:00 – 18:00

Deze workshop wordt gegeven door Roos Kanis en Silvia Hoevenaar

Ontdek de Magie van Lichtwerk

Locatie I AM Yoga Krommenie

Details

Datum:
22 februari 2022
Tijd:
12:00 tot 18:00
Kosten:
€75,00
Evenement categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

I Am Yoga
Visserspad 10
Krommenie, ​1561 PK Nederland
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available