Loading Events

« All Events

ORMUS het geheim uit de zee – Alchemie Levenselixer

14 juni van 19:00 tot 22:00

€33,00
Ormus

Er zit een groot geheim in de zee, wat al duizenden jaren in de doofpot is gestopt, maar wat wel alle alchemisten wisten.

Vernieuw je innerlijke en uitelijke schoonheid met Alchemie!

Dit grote geheim mag nu naar buiten komen omdat het bewustzijn van de mensen daar aan toe is. De zee draagt veel in zich wat om te zetten is in een plasma vorm, wat het lichaam en lichtlichaam enorm voedt en optimaliseert.

Ormus is een alchemistische extractie uit zeezout, die het geleider van energie door je hele lichaam verhoogt. Op fysiek niveau voorziet Ormus je lichaam van mineralen, op energetisch niveau ontvang je een instroom van licht. Je mag het ook noemen; een levenskrachtelixer, omdat het de stroom van levenskrachtenergie verbetert. Ormus verlicht je van binnenuit. Een Ormus elixer kan genezing, verjonging, reiniging, activering, harmonisatie brengen. Het gebruik van Ormus kan helpen om je bewustzijn te openen voor innerlijke gebieden, je algehele vibratie te verhogen, blokkades op te ruimen en flow binnen te brengen.

Iedereen kan dit gebruiken en maken onder de juiste omstandigheden. Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de oude wijsheden en de magie van plasma. Deze lezing is voor diegene die resoneert op de woorden: magie, alchemie, oude wijsheden, plasma, lichtlichaam en zelfhelend vermogen. Alleen als je hierop resoneert is deze lezing geschikt voor jou.

Deze avond leer je over de oude wijsheden en de geschiedenis van ORMUS, ook de helende krachten van deze levenselixer krijg je te horen.

We gaan met elkaar een ORMUS maken en zo zie je hoe dit volgens origineel alchemist recept gemaakt wordt.

Ben jij wel toe aan een beetje meer magie in je leven?

Tot 14 juni in Bocholtz

LIefs

Silvia Hoevenaar

 

Details

Date:
14 juni
Time:
19:00 tot 22:00
Cost:
€33,00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Organizer

Key To Health
Email:
silvia@keytohealth.nl

Venue

Philharmonie Bocholtz
Dr. Nolensstraat 5a
Bocholtz, 6351 GL Nederland
+ Google Map

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Magie van Ormus
33,00 incl. btw