Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ORMUS het geheim uit de zee – Alchemie Levenselixer

14 juni 2023 van 19:00 tot 22:00

€33,00
alchemie

Er zit een groot geheim in de zee, wat al duizenden jaren in de doofpot is gestopt, maar wat wel alle alchemisten wisten.

Vernieuw je innerlijke en uitelijke schoonheid met Alchemie!

Dit grote geheim mag nu naar buiten komen omdat het bewustzijn van de mensen daar aan toe is. De zee draagt veel in zich wat om te zetten is in een plasma vorm, wat het lichaam en lichtlichaam enorm voedt en optimaliseert.

Ormus is een alchemistische extractie uit zeezout, die het geleider van energie door je hele lichaam verhoogt. Op fysiek niveau voorziet Ormus je lichaam van mineralen, op energetisch niveau ontvang je een instroom van licht. Je mag het ook noemen; een levenskrachtelixer, omdat het de stroom van levenskrachtenergie verbetert. Ormus verlicht je van binnenuit. Een Ormus elixer kan genezing, verjonging, reiniging, activering, harmonisatie brengen. Het gebruik van Ormus kan helpen om je bewustzijn te openen voor innerlijke gebieden, je algehele vibratie te verhogen, blokkades op te ruimen en flow binnen te brengen.

Iedereen kan dit gebruiken en maken onder de juiste omstandigheden. Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de oude wijsheden en de magie van plasma. Deze lezing is voor diegene die resoneert op de woorden: magie, alchemie, oude wijsheden, plasma, lichtlichaam en zelfhelend vermogen. Alleen als je hierop resoneert is deze lezing geschikt voor jou.

Deze avond leer je over de oude wijsheden en de geschiedenis van ORMUS, ook de helende krachten van deze levenselixer krijg je te horen.

We gaan met elkaar een ORMUS maken en zo zie je hoe dit volgens origineel alchemist recept gemaakt wordt.

Ben jij wel toe aan een beetje meer magie in je leven?

Tot 14 juni in Bocholtz

LIefs

Silvia Hoevenaar

 

Details

Datum:
14 juni 2023
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€33,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Philharmonie Bocholtz
Dr. Nolensstraat 5a
Bocholtz, 6351 GL Nederland
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available