Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plasma & GaNs Q&A webinar 28 juni

28 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

€7,50
plasma en gans workshop

Ben je al bezig met plasma en GaNs en heb je vragen? Kom dan woensdag 28e juni meedoen met de webinar op Zoom, om je vragen te stellen of te luisteren wat anderen vragen.

We gaan het hebben over alle do’s en dont’s van het maken van plasma water, de tips en tricks en vooral ook de verhalen en ervaringen van iedereen die ermee bezig is.

Er zijn weer prachtige resultaten bekend van mensen die er al mee werken en het aan hun vrienden en bekende geven.

Hier een aantal reviews van het drinken van plasma water

  • Mijn darmen waren erg overprikkeld met PDS en nu na mijn inname van de zink en co2 plasmawater ben ik verrast hoeveel dit met me heeft gedaan. Ik merk dat mijn darmen niet meer zo gevoelig reageren als voorheen. Bizar hoe dit effect heeft op mij, ook voel ik me rustiger en vrolijker als voorheen.
  • Het plasma water LEEFT, ik voel dat het leeft en een eigen bewustzijn heeft
  • Het zet mij terug naar de balans in mijzelf en ik voel dat het mij aard en grond
  • De boviswaarde blijft maar stijgen voel ik, het is te sterk in energie voor mij, omdat ik zo gevoelig ben.
  • Als ik soms wat eet wat mijn darmen niet prettig vinden, dan komt het wel eens voor dat ik een mega opgeblazen buik heb en ook krampen. Normaal duurt dat wel een paar uur voordat dit weg is. En kan ik alleen maar een joggingbroek aan. Als ik er een kompres op leg van de Co2 dan is het binnen 15 minuten weg en is mijn buik weer normaal. Ook sinds ik het Co2 plasma water drink is het nog amper voor gekomen. Bizar hoe snel dit werkt
  • Sinds twee maanden drink ik alleen plasma-geactiveerd water. Mijn fysieke gezondheid was al goed voor zover ik kan meten. Mentaal voel ik meer helderheid.  Ik voel me meer gecentreerd en vredig.  Na een roerige tijd.  Emotioneel word ik minder beïnvloed door externe zaken. Er zijn maar een paar dingen die mij nog diep kunnen raken. Ik zie tegelijkertijd dat ik steeds meer geniet van mijn tijd met mezelf.  Ik heb geen afleiding nodig. Het is heel duidelijk wat ik met mijn dag wil doen en wat niet. En ergens voel ik me gesteund om te kiezen voor een gezonde levensstijl. Geen zin in alcohol. Sinds 7 maanden rook ik geen marihuana. Ook hier geen wensen. Als ik in de spiegel kijk, zie ik er minder moe en in de verte opener en stralender uit. Ik krijg weer complimenten dat ik er jong uitzie. Mijn huid ziet er goed uit en ik heb minder donkere kringen onder mijn ogen. Normaal gesproken moet ik mezelf motiveren om water te drinken. Ik vergeet gewoon urenlang water te drinken. Sinds ik plasma-geactiveerd water drink, blijf ik drinken. Het voelt als een reiniging op energetisch niveau. Mijn band met de natuur was al sterk maar werd op dit moment nog sterker. Ik voel haar kracht en bewonder haar schoonheid nog meer.
  • Mijn vriend drinkt het en ik hoor hem minder over zijn prikkelbare darmen.
  • Normaal wordt ik al jaren lang, sochtends met een depressief gevoel wakker. Een gevoel waar ik ook angstig van wordt. Nu ik al een paar weken het plasma water drink, merk ik dat dat gevoel verdwenen is en ik me echt veel beter voel, meer energie en dat zware gevoel is weg.
  • Vandaag had ik mijn jaarlijkse Cardiologie controle. Ik had een nieuwe arts, een jonge vrouw. De echo was helemaal prima, alles was prima. Zelfs zo goed dat ik niet meer onder controle hoef te blijven. Ik mag ook stoppen met een van de hoge bloeddruk medicijnen. Ik heb niet verteld dat ik deze al meer dan een half jaar niet meer inneem. Ik gebruik al enkele maanden plasmawater van One cup of life en sinds een tijdje CH3. Dit heb ik haar niet verteld. Maar wat was ik blij toen ik naar huis gingOok als je nog niet bekend bent met plasma kan je meedoen, na aanmelding van de webinar ontvang je een mail

Zie hier de volgende events om weer mee te doen met een dagworkshop om GaNs zelf te leren maken.

Word een alchemist en leer werken met magie! Het brengt meer levenskracht in jou en het verbetert je verbinding met lichaam en geest, maar natuurlijk nog veel meer, wat je in de workshop leert.

19 juli is de volgende webinar Q&A

Tot ziens

Silvia Hoevenaar

alchemie

Details

Datum:
28 juni 2023
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Key To Health 2
Cornelis Slegerstraat 6
Zandvoort, 2042GP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0232078010

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available