Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Q & A Plasma, GaNs en Ormus maken – Zoom Webinar

25 januari van 19:30 tot 21:30

€11,11
Q & A plasma gans en ormus

Deze Q & A webinar is voor wie al eerder een dagworkshop live heeft bijgewoond bij mij over een van deze onderwerpen en daar vragen over heeft.

Dit is niet een webinar waar ik uit ga leggen hoe je een van deze elixers leer maken. Dus zijn er dingen niet duidelijk of heb je vragen aan de hand van wat je bent tegengekomen in je proces met het maken van deze vorm van alchemie, dan nodig ik je uit in deze webinar.

Wil je graag zelf aan de slag met het maken van Plasma, GaNs en Ormus en veel meer zelfredzaam worden en leren werken met een andere staat van materie gemaakt dmv diverse metalen en speciale zouten? Neem dan een kijkje bij alle events, waar je kan kiezen om naar aan dagworkshop te gaan.

De Q & A plasma webinar vindt via Zoom plaats, hij wordt opgenomen en je kan hem achteraf nog 2 weken zien.

Koop een ticket en je ontvangt een automatische mail met de zoomlink. Ook 60 minuten voor de webinar ontvang je nogmaals de zoomlink.

Tot gauw!

Silvia Hoevenaar

Details

Date:
25 januari
Time:
19:30 tot 21:30
Cost:
€11,11
Event Categories:
, ,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Venue

Key To Health 2
Cornelis Slegerstraat 6
Zandvoort, 2042GP Nederland
+ Google Map
Phone
0232078010

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar