Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Voeding en Suppletie plasma en GaNs maken

31 januari van 19:30 tot 21:30

€19,00
voeding en suppletie gans

De wereld van plasma en Gans technologie is vrij nieuw en zeer veel in te ontdekken. Je kan zelfredzaam worden als je je De wereld van plasma en Gans technologie is vrij nieuw en zeer veel in te ontdekken. Je kan zelfredzaam worden als je je eigen plasma water leert maken en gaat inzetten voor gezondheid, heling, dieren, planten, energie en zo veel meer. Je leert werken met de bouwstenen van het universum en met nulpuntsenergie wat staat voor vrije energie. Je leert werken met plasma velden die informatie doorgeven aan je lichaam waardoor je buiten de materie omgaat.

31 januari leer je via een webinar werken met supplementen en voeding, om daar je GANS en plasma kompressen van te maken, zodat jij geen supplementen meer hoeft te kopen en zelfs minder hoeft te eten, omdat je werkt met voedingskompressen die je bij je draagt. De informatie van de voedings- of suppletie gans, wordt aan het lichaam gegeven, je lichaam neemt op wat het nodig heeft aan plasma informatie.

Deze workshop kan alleen gevolgd worden als je helemaal weet hoe je CO2 gans kan maken en ook al succesvol gedaan hebt. Dit is geen webinar met uitleg hierover. 

Deze workshop is niet om daar uitleg aan te geven, daar kan je een andere workshop voor volgen. (zie mijn andere events)
Weet je niet wat plasma en GaNs is, lees dan even hier wat het inhoudt en wat je ermee kunt doen.

In deze workshop leer je hoe je op diverse manieren de voeding en suppletie gans maakt. Zo heb je minder voeding nodig, want je maakt van je voeding of supplementen een gans. Dit scheelt enorm in de aankoop van je supplementen. Je krijgt dan de energetische waarde binnen, zonder het te hoeven nuttigen.

De webinar plasma en GaNs maken van voeding, wordt via ZOOM gehouden, zodat iedereen kan meedoen in NL en BE

– Leer je voedingsgans maken
– Leer je suppletie gans maken
– leer hoe je kompressen maakt van Gans en hoe je die gebruikt
– Q & A

Kom ook in de Facebook groep op het Telegram kanaal.

Datum 31 januari 2024 19:30 uur via ZOOM

Details

Datum:
31 januari
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
€19,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Zoom Webinar
Zoomlink wordt na aankoop gemaild
Check je spamfilter,
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available