Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Voeding en Suppletie plasma en GaNs maken

24 mei 2023 van 19:30 tot 22:30

€19,99
voeding en suppletie gans

De wereld van plasma en Gans technologie is vrij nieuw en zeer veel in te ontdekken. Je kan zelfredzaam worden als je je De wereld van plasma en Gans technologie is vrij nieuw en zeer veel in te ontdekken. Je kan zelfredzaam worden als je je eigen plasma water leert maken en gaat inzetten voor gezondheid, heling, dieren, planten, energie en zo veel meer. Je leert werken met de bouwstenen van het universum en met nulpuntsenergie wat staat voor vrije energie. Je leert werken met plasma velden die informatie doorgeven aan je lichaam waardoor je buiten de materie omgaat.

24 mei leer je via een webinar werken met supplementen en voeding, om daar je GANS en plasma kompressen van te maken, zodat jij geen supplementen meer hoeft te kopen en zelfs minder hoeft te eten, omdat je werkt met voedingskompressen die je bij je draagt. De informatie van de voedings- of suppletie gans, wordt aan het lichaam gegeven, je lichaam neemt op wat het nodig heeft aan plasma informatie.

Deze workshop kan alleen gevolgd worden als je helemaal weet hoe je CO2 gans kan maken en ook al succesvol gedaan hebt.

Deze workshop is niet om daar uitleg aan te geven, daar kan je een andere workshop voor volgen. (zie mijn andere events)
Weet je niet wat plasma en GaNs is, lees dan even hier wat het inhoudt en wat je ermee kunt doen.

In deze workshop leer je hoe je op diverse manieren de voeding en suppletie gans maakt. Zo heb je minder voeding nodig, want je maakt van je voeding of supplementen een gans. Dit scheelt enorm in de aankoop van je supplementen. Je krijgt dan de energetische waarde binnen, zonder het te hoeven nuttigen.

De webinar wordt via ZOOM gehouden, zodat iedereen kan meedoen in NL.

– Leer je voedingsgans maken
– Leer je suppletie gans maken
– leer hoe je kompressen maakt van Gans en hoe je die gebruikt
– Q & A

Kom ook in de Facebook groep op het Telegram kanaal.

Datum 24 mei 19:30 uur via ZOOM

Details

Datum:
24 mei 2023
Tijd:
19:30 tot 22:30
Kosten:
€19,99
Evenement Categories:
, ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Key To Health 2
Cornelis Slegerstraat 6
Zandvoort, 2042GP Nederland
+ Google Maps
Phone
0232078010

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar