Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wildpluk Paddenstoelen Bereiden & Inspiratie Dag

2 juli 2022 van 12:00 tot 19:00

€69,00

Ga je mee op avontuur?

10 juli is nog een datum zie HIER 

In deze workshop neem ik je mee in mijn omgeving van Zandvoort, daar gaan we op jacht naar heerlijke gezonde dingen die je uit de natuur kunt halen, om er daarna samen een diner van te maken. We gaan met een klein groepje de magische natuur in, wat al een verademing is om daar te zijn. Leer weer te verbinden met de natuur en dat doen we ook door echt te aarden en van te voren te verbinden met het bos. Zodat we alle Abundance van de natuur gaan aantrekken.

We gaan een compleet wild geplukt diner samenstellen om een soep van te maken, een vegetarisch kip gerecht gemaakt van paddenstoelen, en een salade. Maar ook leer je welke dingen nog meer gezond zijn waar je wat mee kan, zoals een elixer maken of kruiden van maken.

Het gebied waar we heen gaan is in een groot natuurgebied wat heel veel km’s lang is, waar we erg veel kunnen vinden en echt van kunnen genieten. Zelfs kunnen we ook even zwemmen in de zee als we dat willen.

Wat heb je nodig?

  • Goede wandelschoenen
  • Lekker zittende kleding
  • Een goed humeur
  • En zet je intentie dat het zeker weten mooi weer wordt deze dag
  • Misschien een boekje om wat dingen in op te schrijven of een camera
  • Eventuele zwemspullen voor een heerlijke duik in de zee

We verzamelen op een punt bij de ingang van het natuurgebied in de buurt van Zandvoort. De locatie krijg je nog door van mij. We starten om 12 uur en gaan dan op pad voor ons gezamenlijke diner.

Na de workshop weet je hoe jij eetbare paddenstoelen kunt vinden en klaarmaken. Kan je een heerlijk soep en salade maken uit de natuur. We gaan dus eerst op pad en daarna bereiden we ons diner voor, waarna we afsluiten met een toetje met een avondduik in de zee. Tijdens deze dag geef ik je de helende werking van verschillende planten en paddenstoelen, zodat je weet wat je zelf kunt meenemen de volgende keer.

Info:

  • Tickets zijn voor de hele middag met lichte snacks, wandeling, avontuur, diner en wellicht ook nog een duik in zee.
  • Het groepje is voor 6 mensen per keer
  • Prijs €69

Ga je mee?

Silvia Hoevenaar

eetbare paddenstoelen eetbare paddenstoelen

Details

Date:
2 juli 2022
Time:
12:00 tot 19:00
Cost:
€69,00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar