Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop alchemistische healing elixer maken

17 april 2022 van 11:00 tot 17:00

€75,00
alchemy gans plasma

Altijd al over alchemie willen leren en je eigen healing kruiden elixer willen maken?

Dan is nu je kans op 17 april met een klein groepje van 6 mensen. Zoals de oude heksen, alchemisten en tovenaars dat ook deden, zo gaan wij dat ook weer leren. Hoe leuk is het dat jij straks jouw eigen helingselixer kan maken?

Je krijgt de hele middag uitleg over de geneeskracht van verschillende kruiden, over hoe je met intenties de informatie van de elixer kan transformeren en dus de kracht versterkt van de geneeskracht van de elixer. We gaan gedurende de middag aan het werk na wat theorie om je eigen alchemistische kruiden elixer te maken, aan de hand van jouw fysieke klachten. Je leert welke kruiden daarvoor nodig zijn en je gaat zelf je elixer mengen nadat je geleerd hebt welke kruiden geschikt zijn voor jou.

Na het uitzoeken van de kruiden, ga je je eigen mengsel maken en ga je aan de slag met het bewerken van de elixer met jouw intentie, energie healing en de kracht van energetische symbolen en kristallen. Waarna je je zelfgemaakte elixer mee naar huis kan nemen die je thuis nog een aantal weken laat staan om te trekken. Ne een aantal weken kan je de kruiden eruit zeven en dan is je elixer klaar!.

Alchemie is een oude praktijk gehuld in mysterie en geheimzinnigheid. De beoefenaars probeerden vooral lood in goud te veranderen, een zoektocht die al duizenden jaren tot de verbeelding van mensen spreekt. Maar het gaat natuurlijk veel verder dan dat en daar hoor je in de workshop meer over.

We gaan een nieuwe fase in waarin je meer mag leren over de kracht van kruiden en intenties, hoe je daarmee het zelfhelend vermogen versterkt, pv een paracetamol te nemen of andere medicatie. Dus wil jij de herinnering terug van de originele healingsmethodes, dan is deze middag super geschikt voor jou!

Wat ontvang en leer je deze middag

  • Je krijgt een donkerbruine glazen tinctuur pot om je elixer in te maken
  • Je kan uit 20 soorten kruiden kiezen om je elixer te maken
  • Je krijgt een uitleg mee naar huis om thuis verder te oefenen en het af te maken, nadat de elixer is getrokken
  • Je leert over de kracht van intenties en frequenties
  • Je leert over de kracht van kristallen
  • Je leert hoe jij je aura vergroot en helende energie in plaatst
  • Je leert hoe jij je aura kan voelen
  • Je leert over de verschillende geneeskrachtige effecten van de kruiden
  • Je leert hoe je de kruiden nog meer kunt gebruiken

Inclusief een lichte lunch en alle benodigdheden om de elixer te maken.

De tinctuur heeft een waarde van €20

De workshop wordt gegeven door Silvia Hoevenaar

Holistisch therapeut en altijd bezig met het zelfhelend vermogen, frequenties, intenties en alchemie. Op dit moment ben ik in de leer bij Damanhur om nog meer met alchemy bezig te zijn.

Details

Date:
17 april 2022
Time:
11:00 tot 17:00
Cost:
€75,00
Event Categories:
,
Event Tags:

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Venue

Key To Health 2
Cornelis Slegerstraat 6
Zandvoort, 2042GP Nederland
+ Google Map
Phone
0232078010

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar