Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alchemie en Ormus Dagworkshop Zandvoort 21 juli

21 juli 2023 van 10:00 tot 16:30

€99,00
alchemie

Er zit een groot geheim in de zee, wat al duizenden jaren in de doofpot is gestopt, maar wat wel alle alchemisten wisten.

In de donkere hoeken van het menselijk bewustzijn fluistert een eeuwenoud mysterie genaamd alchemie. Een oeroude kunst, gedrenkt in geheimen en omhuld door een sluier van mystiek. Alchemie is een verborgen pad dat de mensheid heeft betoverd sinds de tijd van de oude beschavingen, een pad dat zoekers van wijsheid en degenen die dorsten naar het bovennatuurlijke, onvermijdelijk verleidt.

In haar kern is alchemie de zoektocht naar transmutatie, de onnavolgbare kunst van het veranderen van lood in goud. Maar het is veel meer dan dat. Alchemie is een filosofie, een reis naar het diepste wezen van de menselijke ziel. Het is een poging om de universele levenskracht te begrijpen en te beheersen, om het mysterie van het bestaan te ontrafelen.

Op het eerste gezicht lijken de praktijken van de alchemie vreemd en absurd. Natuur elementen, elixers, ingewikkelde symbolen en geheime formules vullen de wereld van de alchemist. Maar onder deze oppervlakkige façade schuilt een diepere waarheid. Alchemie is een allegorie, een taal van symbolen die de transformatie van de menselijke ziel weerspiegelt. Het is een weg naar zelfontdekking en spirituele groei.

Het werk van de alchemist begint met de Nigredo, de zwarte fase. Het is een periode van duisternis en chaos, waarin de alchemist zijn eigen schaduwen onder ogen moet zien. Het is een symbolische dood, een overgang van het bekende naar het onbekende. In deze duisternis liggen echter de zaden van transformatie verborgen.

Na de Nigredo komt de Albedo, de witte fase. Het is een fase van zuivering en reiniging. De alchemist zuivert zijn geest en lichaam, bevrijdt zich van zijn beperkingen en streft naar zuiverheid. Deze fase is als een hergeboorte, een spirituele zuivering die leidt tot een hogere staat van bewustzijn.

De volgende fase is de Citrinitas, de gele fase. Hier begint het licht door te breken, en de alchemist begint inzicht te krijgen in de verborgen mysteries van het universum. Het is een fase van helderheid en verlichting, waarin de alchemist de diepere lagen van de werkelijkheid begint te doorgronden.

Tot slot komt de Rubedo, de rode fase. Dit is de fase van volledige transformatie en vereniging. De alchemist bereikt zijn doel, zijn ziel is gezuiverd en verlicht. Hij heeft de innerlijke steen der wijzen gevonden, een symbool van spirituele perfectie. In deze fase wordt lood veranderd in goud, niet alleen op het fysieke niveau, maar ook op het spirituele niveau.

Vernieuw je innerlijke en uiterlijke schoonheid met Alchemie!

Maar wat betekent dit alles?

Waarom hebben de alchemisten eeuwenlang gezocht naar deze transmutatie? Het antwoord ligt diep begraven in de menselijke ziel. Alchemie is een pad naar zelfrealisatie, een reis. En hiervoor gebruikten alchemisten diverse tools om dit pad te ondersteunen, zoals het gebruik van Ormus.

Ormus is een alchemistische extractie uit zeezout, die het geleider van energie door je hele lichaam verhoogt. Op fysiek niveau voorziet Ormus je lichaam van mineralen, op energetisch niveau ontvang je een instroom van licht. Je mag het ook noemen; een levenskrachtelixer, omdat het de stroom van levenskrachtenergie verbetert. Ormus verlicht je van binnenuit. Een Ormus elixer kan genezing, verjonging, reiniging, activering, harmonisatie brengen. Het gebruik van Ormus kan helpen om je bewustzijn te openen voor innerlijke gebieden, je algehele vibratie te verhogen, blokkades op te ruimen en flow binnen te brengen.

Dit grote geheim mag nu naar buiten komen omdat het bewustzijn van de mensen daar aan toe is. De zee draagt veel in zich wat om te zetten is in een plasma vorm, wat het lichaam en lichtlichaam enorm voedt en optimaliseert.

Iedereen kan dit gebruiken en maken onder de juiste omstandigheden. Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de oude wijsheden en de magie van plasma. Deze lezing is voor diegene die resoneert op de woorden: magie, alchemie, oude wijsheden, plasma, lichtlichaam en zelfhelend vermogen. Alleen als je hierop resoneert is deze lezing geschikt voor jou.

Wat houdt deze dag in:

  • Deze dag leer je over de oude wijsheden en de geschiedenis Alchemie en ORMUS, ook de helende krachten van deze levenselixer krijg je te horen.
  • We gaan met elkaar een ORMUS maken en zo zie je hoe dit volgens origineel alchemist recept gemaakt wordt.
  • Diverse alchemistische oefeningen gaan we doen
  • Je leert over de magie in jezelf
  • Hoe zet je een goede intentie
  • Leer werken vanuit je I AM bewustzijn

Ben jij wel toe aan een beetje meer magie alchemie in je leven?

Details

Datum:
21 juli 2023
Tijd:
10:00 tot 16:30
Kosten:
€99,00
Evenement Categories:
, , , ,
Evenement Tags:
,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Blauwe Tram
Louis Davidscarré 1
Zandvoort, 2042 LZ Nederland
+ Google Maps
Phone
023-3040700

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar