Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de kracht van Plasma en GaNS: balans en heling voor jouw gezondheid en bewustzijn

24 augustus 2023 van 10:00 tot 17:00

€122,00
plasma workshop

Plasma en GaNS vertegenwoordigen een fascinerende nieuwe staat van materie en bewustzijn. Wanneer je leert werken met deze velden en energieën, zal je positieve veranderingen ervaren in jouw welzijn en bewustzijn. In plaats van te focussen op traditionele materie, richten we ons hier op de interactie van verschillende velden. Door diverse soorten plasma te gebruiken, kun je heling bevorderen en de connectie tussen lichaam, ziel en geest verbeteren. De impact hangt af van hoe en hoe vaak je deze krachten inzet.

Neem hier alvast even een kijkje van de verschillende mooie reviews van mensen die plasma en gans zijn gaan gebruiken

Interessant genoeg zijn Plasma en GaNS ook buitengewoon waardevol voor de landbouw, dieren en jouw leefomgeving. Met geactiveerd plasmawater, GaNS en MagGravs creëer je balans in jouw omgeving en bevorder je de gezondheid van je huisdieren. Daarnaast zal je zelfs minder elektriciteit verbruiken bij het gebruik van een Mag-Grav. De resulterende plasma-velden scheppen een ideale omgeving die harmonie op meerdere niveaus brengt. Bereid je voor om te leren werken met nulpunts en bronenergie die oneindige veel mogelijkheden biedt.

De visionair Mehran Keshe, een nucleair ingenieur en oprichter van de Keshe Foundation, heeft ontdekt hoe grootschalig gebruik van plasma een positieve impact kan hebben op gezondheid, landbouw, transport, vrije energie, klimaatproblemen en duurzaamheid. Zijn vooruitstrevende werk heeft hem echter ook tegenstand opgeleverd van verschillende overheden. In deze workshop delen we uitgebreid over de Keshe Foundation, hun missie en waar zij voor staan.

Leer alles over de vele toepassingen van plasma en GaNS in jouw dagelijks leven en je zult versteld staan van de mogelijkheden. Het herstelt de ideale balans in jouzelf en in alles waarvoor je het inzet. Word zelfredzaam op het gebied van gezondheid en laat jouw leven plasmaficeren!

Deze inspirerende dag biedt een diepgaand begrip van plasma en GaNS. Je leert zelfs hoe je het kunt produceren! We beginnen met een theoretisch gedeelte over plasma en de verschillende mogelijkheden van GaNS. In de middag gaan we praktisch aan de slag en leer je hoe je CO2 GaNS kunt maken. Je ontvangt materiaal om mee naar huis te nemen en je eigen GaNS-soorten thuis te creëren. Ook verstrekken we protocollen die je zullen helpen om zelfstandig aan de slag te gaan.

De vele toepassingen van Plasma water en GaNS zijn indrukwekkend. Hoewel het geen geneesmiddel is, verbetert het de verbinding en blauwdruk tussen lichaam, geest en ziel, waardoor je in staat bent om in balans te komen en klachten te verminderen, mits correct toegepast.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen over plasma en GaNS (of frequenties) na de workshop? Schrijf je dan in voor onze updates.

De workshop omvat onder andere:

 • Geschiedenis en gebruik van plasma in heling
 • De impact van elektromagnetische velden op jouw lichaam
 • Zelf GaNS en plasma water maken
 • Universal Body Enhancement Spaceship Unit
 • Een diepgaande kennismaking met de Keshe Foundation
 • Het verschil tussen plasma en GaNS
 • Verschillende soorten GaNS en hun toepassingen
 • Hoe je GaNS kunt gebruiken en wat je ervoor nodig hebt
 • Plasma toepassingen voor gezondheid, landbouw en dieren
 • Praktische tips voor het gebruik van pijnpennen en het maken van plasma kompressen
 • De invloed van bewustzijn en intenties op de resultaten

We geven je de mogelijkheid om zelfstandig met helingselixers aan de slag te gaan en je eigen CO2 GaNS te maken. Ook ontvang je een handige PDF met een plasma protocol en een GaNS stappenplan. Bovendien krijg je toegang tot onze Facebook en Telegram Community, waar je jouw resultaten kunt delen en vragen kunt stellen.

Bij aanvang van de workshop ontvang je alle benodigde materialen om GaNS te maken. Neem zelf een lunch mee. Koffie en thee zijn verkrijgbaar, en we zorgen voor plasma water en snacks. Gratis parkeren is mogelijk in de buurt. Breng gerust een notitieboekje mee als je aantekeningen wilt maken.

Bekijk onze andere events voor alternatieve data of locaties. We brengen de alchemie van weleer opnieuw tot leven, doe je mee?

De workshop wordt gepresenteerd door Silvia Hoevenaar, holistisch therapeut, alchemist, inspirator en bewustzijnscoach.

Mocht je verhinderd zijn, kun je je aanmelding annuleren en krijg je een tegoedbon waarmee je een andere keer aanwezig kunt zijn. Je mag ook jouw ticket overdragen aan iemand anders.

Details

Datum:
24 augustus 2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€122,00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Groene Hoven Apeldoorn
Buurthuis: aan de Koninginnelaan 280,
Apeldoorn, 7315 EE Nederland
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available