Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao ceremonie en DNA activatie

5 september 2021 van 14:00 tot 18:00

cacao ceremonie

Deze ceremonie is er om het hart te openen via ademwerk en de cacao, en daarnaast het lichtlichaam te activeren door energiewerk.

Nadat wij de ceremoniële cacao hebben gedronken, gaan we in meditatie om op een diep niveau healing te ontvangen.

Gooi alles maar van je af tijdens deze ceremonie. Durf jij je helemaal te geven in de meditaties? Ga mee op reis de diepte in van de ziel en open je hart.

De ceremonie is gevuld met de energie van onvoorwaardelijke liefde. We worden geholpen door talrijk van verschillende lichtwezens uit vele dimensies en planeten. We gebruiken licht taal (light language) en zang om de lichtcodes die iedereen bij zich draagt te activeren.

Geef je over en vertrouw dat het goed is. Tijdens de ceremonie gaan we jullie 5D light body activeren, zodat jullie weer verbonden zijn met de energie stroom van informatie, in licht en liefde.

Rowena begeleid liefdevol ,in al jullie meditaties die jullie mogen ontvangen. En ondersteun jullie met de 5D body activatie en ademhaling. Ook samen met lichttaal en zang begeleid ik jullie professioneel in jullie reis, die ieder op zijn eigen manier mag beleven. We kunnen er veel woorden aan wijden maar het is het ervaren van deze energieën, wat echt belangrijk is.

Rowena van Elck

De cacao opent je kanalen en je hart chakra, we gaan de pijnappelklier activeren met speciale ademhaling technieken, zodat we de meditatie veel dieper gaan ervaren. Het beste is om op een niet al te volle maag te komen zodat je de cacao sneller kunt opnemen.

Ga ook mee op zielenreis, en ervaar je eigen zijn.

Voel of je een kristal of orgonite wil meenemen, wat mee kan helpen in de energie grid. Alles draagt bij aan de energie tijdens de ceremonie.

Locatie van de workshop

link facebook 

 

Details

Datum:
5 september 2021
Tijd:
14:00 tot 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

I Am Yoga
Visserspad 10
Krommenie, ​1561 PK Nederland
+ Google Maps