Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop stembevrijding

12 september 2021 van 14:00 tot 18:00

€49,00
stembevrijding

Sta jij waarlijk in je kracht? Echt in je kracht staan is ook echt in je lichaam aanwezig zijn. Door echt in je lijf aanwezig te zijn, voel je en ervaar je vaak ook de eventuele ongemakken. Wat weer een mooie uitnodiging is om het los te laten.

Alles is energie. Alles heeft een frequentie. Zo ook elke emotie. Wat we niet loslaten kan in je lijf aanwezig zijn, of we plaatsen het nog buiten onszelf, waardoor het wel in je energie veld aanwezig is. Wat weer kan zorgen voor een herhaaldelijk patroon in je dagelijkse leven. In deze workshop gaan we aan de slag met de emoties en wat er nog aanwezig is in het lijf, wat je weerhoudt om echt in je kracht te gaan staan.

Weer ruimte maken voor je eigen energie. In alle veiligheid gaan we deze middag aan de slag.

Doormiddel van klanken. Doormiddel van muziek. Geluid en je stem geven aan wat er in jou aanwezig is. Elke klank heeft een eigen frequentie, een vibratie. Die je weer kunt veranderen door je eigen stem en bewegingen van het lijf. Geef je over aan jezelf. Meer heb je niet nodig.  Wij willen graag de drempel voor je wegnemen.

Wat kun je verwachten?

  • We gaan met de ademhaling aan de slag. ( Fire breathing)
  • De gronding ( aanwezig zijn in het lijf).
  • Stem en vorm geven aan je eigen frequentie en emoties.
  • In Balans brengen van het hart en de keel. Je waarheid durven te delen.

Waar sta jij voor? Waar wil je voor gaan? Sta jij in je kracht?

Deze middag is er om jou daar in te begeleiden, waar Rowena van Elk je in ondersteund. Zij is een healer, en helpt mensen via coaching en ceremonies weer in hun kracht te zetten, maar ook via het werken met lichtwezens en haar spirits. Ze heeft heldere gaves om in de andere dimensies te voelen en kijken waar ze ook in deze workshop mee werkt, om dieper de blokkades te zien en voelen die er spelen in jou

Rowena van Elck

Locatie waar de workshop wordt gehouden

Details

Datum:
12 september 2021
Tijd:
14:00 tot 18:00
Kosten:
€49,00
Evenement categorie:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

I Am Yoga
Visserspad 10
Krommenie, ​1561 PK Nederland
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available