Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Magie van Frequentie Therapie – Webinar

22 september 2022 van 19:30 tot 22:00

€15,00
De magie van Frequentie therapie

Ontdek wat je allemaal kunt doen met frequenties om jezelf te helen en te harmoniseren op mentaal, energetisch en fysiek vlak.

Wij bestaan uit een en al frequenties die door diverse oorzaken uit balans gebracht kunnen worden, denk aan chronische stress, trauma, EMF straling en gifstoffen bijvoorbeeld. Dit zorgt voor het aanpassen van onze eigen frequenties en de elektromagnetische golven die gegenereerd worden door de cellen in het lichaam. Hierdoor ontstaan er blokkades en uiteindelijk klachten op diverse lagen van het lichaam.

Nu kan je natuurlijk alles onderdrukken met medicatie, met als gevolg steeds meer klachten, of je kan jezelf stimuleren tot meer balans, waarbij je lichaam zichzelf gaat herstellen. Je kunt namelijk je cellen beïnvloeden met frequenties, zodat je weer de harmonie terugbrengt.

In mijn praktijk werk ik met diverse manieren van frequentie healing, waarbij ik super gave resultaten zie, elke keer weer. Resultaten van klachten die na jarenlange pijn of ongemakken, ineens herstellen. Denk aan gewrichtspijnen, rugpijn, huidklachten, onrust, angsten, chronische stress, slaapproblemen, verslaving, beter geaard zijn, blessures, chronische vermoeidheid (en nog zo veel meer)

In deze webinar leg ik jou uit wat je kunt doen mbt frequenties om jezelf te helen. Maar ook als je er zelf mee wilt werken is deze webinar interessant voor je om meer te leren erover.

Ik ga het hebben over :

Plasma GANS healing 

Plasma en GANS zijn ongelofelijk krachtige tools om mee te werken! Wat je dus zelf ook nog kan maken. Het is pure alchemie waarbij een krachtige vloeistof ontstaat, die enorme helende krachten bevat. Plasma wetenschap en technologie zal de manier waarop je de wereld begrijpt veranderen. Het gaat over hoe de energie in het universum zich gedraagt. De afgelopen eeuw werd er vooral gekeken naar hoe materie zich gedroeg, deze eeuw gaan we meer naar de energie, plasma en elektronen kijken, hoe alles zich met elkaar verhoudt mbt zwaartekracht en magnetische kracht.

Stemanalyse 

Jouw lichaam bevat vibraties van waar je lichaam mee bezig is, maar ook van je emotionele lading wat jij dagelijks ervaart. Deze frequenties komen via je vegas zenuw langs je stembanden naar buiten via je stem, die ik kan meten via een geweldige software tool, die mij laat zien welke emotionele patronen je hebt die jou niet helpen en je lichaam belasten. Want jouw emoties beïnvloeden je biochemie. Veel stress en angst = meer fysieke klachten. Ik laat je zien wat jouw stem allemaal over jou kan zeggen. En dat is echt veel en specifiek.

Geluidtherapie

Geluid bevat informatie in de frequenties. Denk aan klankschalen, muziek en tonen. Ik werk graag met geluidtherapie die ik op maat maak aan de hand van jouw stemfrequenties, wat er nodig is om jou meer in balans te brengen. Ik kan zien welke emotionele belastende en onbewuste patronen je hebt, die jou lichaam belasten, waarna ik diverse geluiden selecteer, met die opdrachten die je luistert met een koptelefoon. Dit zorgt voor nieuwe patronen en het verzachten van niet helpende patronen. Ik leg uit hoe dit werkt en geef vele voorbeelden van resultaten.

Rife frequenties

Rife was een energiewetenschapper en kwam erachter dat je bijvoorbeeld pathogenen kon doden met frequenties. Hij ontwikkelde meer dan 40.000 frequenties, die allemaal het lichaam op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Via kwantum entanglement kan je het DNA beinvloeden via je nagel en zo jezelf behandelen of iemand op afstand.

Biofotonen therapie

Wij zijn in weze lichwezens en bestaan uit energie, licht en frequenties. Ons DNA absorbeert fotonen uit eten en de zon, die het omzet in biofotonen. Je cellen communiceren via die biofotonen, waarbij deze impulsen zorgen dat alle biochemische processen in je lichaamscellen tot stand kunnen komen. Bij ziekte zijn deze lichtimpulsen dus onderbroken. Infrarood licht en NIR licht (near infrared) hebben een helend effect op lichaam en geest, doordat je daarmee de biofotonen energie van het lichaam verhoogt. Steeds meer is de wetenschap erachter wat de helende kracht is van rood licht therapie. Deze manier van helen is dé toekomst en zeer effectief op vele lagen.

Skalar frequenties – Multiwave Oscillator

Alle processen in het lichaam hebben energie (ATP) nodig om goed te werken en de Multiwave Oscillator heeft daar een positief effect op. Als je de Multiwave Oscillator regelmatig gebruikt, wordt de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd. Hierdoor worden de chemische processen van elke cel in balans gebracht, waardoor een goede reparatie en werking mogelijk is. Ook treed er een intens effect op van het ontgiften van zware metalen die ook veel klachten geven in het lichaam. Als je deze energie regelmatig gebruikt, wordt de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd. Het lichaam regenereert zichzelf. 

Elektrotherapie

De violet ray van Rife is echt een geniale uitvinding geweest, die zo krachtig is bij heling, dat ook ik steeds weer versteld sta! vooral bij pijn, blessures en alle ongemakken wat niet goed heelt, is dit een geweldige tool om in te zetten.

Lees hier wat reviews over deze diverse therapieen https://keytohealth.nl/multi-wave-oscillator-2/

Wil jij meer weten over heling via Frequentie therapie of wil je het inzetten voor je praktijk? JOIN me op deze ZOOM webinar op 22 sept om 19:30

Details

Date:
22 september 2022
Time:
19:30 tot 22:00
Cost:
€15,00
Event Categories:
, , ,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar