Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Plasma & GANS informatie avond = VOL

30 september 2022 van 19:00 tot 22:00

€25,00
Plasma GANS healing

Deze avond is al vol, maar je kan ook naar de webinar op 20 oktober komen over Plasma en GANS zie deze link

Op deze lezing leer je veel over wat Plasma en GANS is. Je gaat leren hoe je Plasma en GANS materialen in kan gaan zetten voor heling. Door het voor emotionele en fysieke klachten te gebruiken voor sneller herstel, pijnvermindering, emotionele gezondheid en nog zo veel meer! De Keshe Foundation zet zich wereldwijd in om revolutionare technieken in te zetten omtrent vrije energie, duurzaamheid, landbouw, gezondheid, space technologie en zo veel meer. Deze lezing gaat over gezondheid en hoe je plasma en GANS zelf kunt gaan inzetten.

Deze avond wordt een zeer inspirerende avond waarbij een ieder de mogelijkheid heeft om ook de juiste plasma pads te kopen van mij op de locatie of op bestelling. Na de avond weet je welke je zelf kunt gaan nemen en uiteindelijk ook gaan maken.

Plasma GANS healing 

Plasma en GANS zijn ongelofelijk krachtige tools om mee te werken! Wat je dus zelf ook nog kan maken. Het is pure alchemie waarbij een krachtige vloeistof ontstaat, die enorme helende krachten bevat. Plasma wetenschap en technologie zal de manier waarop je de wereld begrijpt veranderen. Het gaat over hoe de energie in het universum zich gedraagt. De afgelopen eeuw werd er vooral gekeken naar hoe materie zich gedroeg, deze eeuw gaan we meer naar de energie, plasma en elektronen kijken, hoe alles zich met elkaar verhoudt mbt zwaartekracht en magnetische kracht.

Want Plasma en GANS technologie, zoals het wordt genoemd, is zelf te maken. Deze avond gaan we dat nog niet doen, maar ik leg je wel het een en ander uit, zodat je daar meer van snapt. In november zal ik dan ook een workshop geven met Maarten waarin je het zelf kan gaan maken. Dit is de informatie avond, waarin jij kan kijken of dit wat voor jou is.

Ik ga het deze avond hebben over een van de nieuwste manieren van heling

  • Universal Body Enhancement Spaceship Unit
  • Plasma healing
  • Verschillende soorten GANS
  • Waar kan je het voor gebruiken
  • Voorbeelden van heling
  • Hoe kan je het maken, wat heb je nodig
  • Keshe Foundation
  • Vrije energie
  • Plasma en GANS protocol

Dit hoor je allemaal deze avond in Bussum bij de locatie van Pierre Capel. Op deze avond kan jij je ook als eerste opgeven voor de workshop om GANS plasma zelf te gaan maken in november! Wees hier dus bij als je dit zelf wilt leren en wilt gaan inzetten voor jezelf!

Reactie van een client van mij vorige week

Door een val op de rand van het bad waren mijn ribben gekneusd. Ik had er veel last van, overdag en snachts, en ik kon weinig doen in het huishouden. Belemmerend en pijnlijk. Na anderhalve week kreeg ik een behandeling van Silvia met de Violet Ray lamp en Plasma healing technologie. De volgende dag waren mijn klachten nagenoeg verdwenen en was ik weer in staat om een en ander te doen! Ik was erg blij mee en kan het iederen aanraden mee soortgelijke klachten.
Tot 16 september of 30 september in Bussum !
Tot ziens
Silvia Hoevenaar
Kom in de Facebook groep over de Magie van Frequentietherapie

https://www.facebook.com/groups/frequentietherapie

Of kijk de webinar op 22 september over de Magie van Frequentietherapie

https://www.facebook.com/events/1465751477222988?ref=newsfeed

Details

Date:
30 september 2022
Time:
19:00 tot 22:00
Cost:
€25,00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Venue

Yoga Studio 61
Kapelstraat 61
Bussum, Utrecht 1404 HW Nederland
+ Google Map

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar