Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis Webinar: Inzicht in jezelf via je stem

22 juli 2021 van 19:30 tot 21:00

Free
stemanalyse

Wist je dat jouw stem heel veel kan vertellen over jou?

Over jouw persoonlijkheid, over je gedrag, over je patronen die je helpen en die je juist niet helpen, over je chakra’s en ook zelfs over je fysieke klachten..

Allemaal kan dat uit je stem gehaald worden, uit jouw unieke stem, die net zo uniek is als een vingerafdruk. Geen stem is namelijk hetzelfde.

Ik neem je mee in 1,5 uur tijd hoe alles te maken heeft met frequenties en vibraties, die te meten zijn, maar ook weer beïnvloedbaar zijn door geluid. Kwantumfysica is de wetenschap van energie en frequenties, en zoals Nikola Tesla en Einstein daar al vroeg mee bezig waren, wordt het nu meer mainstream gelukkig!

Einstein zei ooit al: De toekomst van de geneeskunde, gaat de geneeskunde van frequenties zijn!

En zijn er vele manieren om het lichaam te helen via frequenties, maar deze manier van inzicht en heling is echt uniek! En dat kan via de stem. Ik leg je de verschillende manieren van frequentie therapie uit en wat de effecten kunnen zijn, maar ook hoe jij meer inzicht in je zelf kunt krijgen, in je krachtige en energie slurpende eigenschappen, die weer gelinkt zijn aan fysieke klachten. Jou stem kan heel veel weergeven, zodat je een richting hebt om aan jezelf te werken.

You will be MIND BLOWN met wat er allemaal mogelijk is!

Details

Date:
22 juli 2021
Time:
19:30 tot 21:00
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar