Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inzicht in jezelf via je stem

24 juli 2021 van 08:00 tot 17:00

Free
stemanalyse

Wist je dat jouw stem heel veel kan vertellen over jou?

Over jouw persoonlijkheid, over je gedrag, over je patronen die je helpen en die je juist niet helpen, over je chakra’s en ook zelfs over je fysieke klachten..

Allemaal kan dat uit je stem gehaald worden, uit jouw unieke stem, die net zo uniek is als een vingerafdruk. Geen stem is namelijk hetzelfde.

Ik neem je mee in 1,5 uur tijd hoe alles te maken heeft met frequenties en vibraties, die te meten zijn, maar ook weer beïnvloedbaar zijn door geluid. Kwantumfysica is de wetenschap van energie en frequenties, en zoals Nikola Tesla en Einstein daar al vroeg mee bezig waren, wordt het nu meer mainstream gelukkig!

Einstein zei ooit al: De toekomst van de geneeskunde, gaat de geneeskunde van frequenties zijn!

En zijn er vele manieren om het lichaam te helen via frequenties, maar deze manier van inzicht en heling is echt uniek! En dat kan via de stem. Ik leg je de verschillende manieren van frequentie therapie uit en wat de effecten kunnen zijn, maar ook hoe jij meer inzicht in je zelf kunt krijgen, in je krachtige en energie slurpende eigenschappen, die weer gelinkt zijn aan fysieke klachten. Jou stem kan heel veel weergeven, zodat je een richting hebt om aan jezelf te werken. Deze nieuwe manier van technologie via jouw stem geeft inzicht en brengt balans op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch vlak.

You will be MIND BLOWN met wat er allemaal mogelijk is!

Reserveer een ticket en je krijgt dan een mail met de Zoom link om erbij te zijn. De QR code hoef je niet in te leveren die op het ticket staat.

Details

Datum:
24 juli 2021
Tijd:
08:00 tot 17:00
Kosten:
Free
Evenement categorie:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available