Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Online lezing de magie van plasma en Gans technologie

4 januari 2023 van 19:00 tot 22:00

€25,00
plasma maken workshop

Plasma en gans kunnen je leven een heel stuk verbeteren. Je gezondheid, je emoties, je planten, dieren, je landbouw, je elektrarekening en nog veel meer. Op deze uitgebreide lezing leer je alles over hoe je plasma geactiveerd water kunt inzetten en wat je nodig hebt om het zelf te maken, maar vooral hoe het werkt. In 3 uur tijd weet je heel veel over plasma dat je daarna 100% door wilt om het zelf te leren maken.

Plasma is een 4e staat van materie en werkt in de energie als de bouwsteen van het universum. Deze flow van magnetische en zwaartekrachtvelden, hebben een impact op alles wat uit balans is en kunnen dat weer herstellen als je gebruik maakt van plasma. Gans is een vorm van een oneindige energie bron die via een soort alchemistisch proces wordt opgewerkt wat een uitwerking heeft op alles waar je het voor gebruikt en water kan je daarmee activeren tot plasma water. Wat zelfs al onderzocht wordt door de Radboud Universiteit, Erasmus en Wageningen Universiteiten in de werking hiervan op gezondheid en landbouw.

De Keshe Foundation is de gene die dit heeft ontdekt en uitgerold en ik ben daardoor enorm gefascineerd geraakt om dit zelf te maken en te gebruiken. En na diverse keren dat ik het voor mezelf en anderen heb ingezet voor het helen van diverse klachten, was ik stom verbaasd hoe snel dat ging. Daardoor ben ik dit gaan uitrollen in lezingen, webinars en workshops, omdat ik vind dat iedereen dit moet weten.

Deze online lezing gaat over de kennis dat je weet wat het is, wat het doet en wat je ermee kunt doen. De magie van plasma en gans is serieus heel bijzonder en als jij zelfredzaam wilt worden, raad ik je aan dit te leren maken en door te geven. Want als wij mensen zelfredzaam worden en onszelf veel sneller kunnen helen, dan valt de hele farmaceutische industrie sneller om!

Wat leer je in de lezing:

 • Wat is plasma geactiveerd water
 • Wat is gans en de diverse soorten
 • Keshe Foundation en hun geweldige missie
 • Universal Body Enhancement Spaceship Unit
 • Waar kan je plasma en gans voor gebruiken
 • Hoe kan je het gebruiken
 • Wat heb je nodig om het te maken
 • Hoe kan je het voor landbouw gebruiken
 • Wat kan je gebruiken om je elektra en benzine rekening te halveren
 • Je eigen Health unit maken
 • Voorbeelden van heling in gezondheid

Volgens Mehran Keshe die een nucleair ingenieur is en al vele jaren onderzoek doet naar plasma technologie en wetenschap, is ervan overtuigd, dat je 99% van alle ziektes kunt hele door gebruik te maken van plasma. Deze kennis en info deel ik jou graag omdat er veel meer mogelijk is dan de meeste mensen denken of kunnen beseffen. Open je mind en kom luisteren naar deze magie van plasma en gans!

De lezing gaat via Zoom, na het kopen van je ticket krijg je een link in je mail die je aan kunt klikken op 4 januari om 19:00 uur.

Of kijk naar de andere events als je een lezing en workshop liv e wilt meemaken ergens in Nederland. Ook kan je contact met mij opnemen als je in jouw buurt een lezing en workshop wilt organiseren als je minimaal 12 mensen hebt.

Check het Facebook event of de Facebook groep om daarin ook te connecten en anderen te ontmoeten die daarin ook bezig zijn.

Tot ziens!
Silvia Hoevenaar

Details

Datum:
4 januari 2023
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Key To Health 2
Cornelis Slegerstraat 6
Zandvoort, 2042GP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0232078010

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available