Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar Voeding en suppletie GaNs maken

29 december 2022 van 19:30 tot 21:30

€19,99
voeding en suppletie gans
De wereld van plasma en Gans technologie is vrij nieuw en zeer veel in te ontdekken. Je kan zelfredzaam worden als je je eigen plasma water leert maken en gaat inzetten voor gezondheid, heling, dieren, planten, energie en zo veel meer. Je leert werken met de bouwstenen van het universum en met nulpuntsenergie wat staat voor vrije energie. Je leert werken met plasma velden die informatie doorgeven aan je lichaam waardoor je buiten de materie omgaat.

29 december leer je via een webinar werken met supplementen en voeding, om daar je GANS en plasma kompressen van te maken, zodat jij geen supplementen meer hoeft te kopen en zelfs minder hoeft te eten, omdat je werkt met voedingskompressen die je bij je draagt. De informatie van de voedings- of suppletie gans, wordt aan het lichaam gegeven, je lichaam neemt op wat het nodig heeft aan plasma informatie.

>Deze workshop kan alleen gevolgd worden als je al een lezing of workshop bij mij hebt gevolgd, of als je helemaal weet hoe je CO2 gans kan maken en ook al succesvol gedaan hebt.

Deze workshop is niet om daar uitleg aan te geven, daar kan je een andere workshop voor volgen. (zie mijn andere events)
Weet je niet wat plasma en GaNs is, lees dan even hier en hier wat het inhoudt en wat je ermee kunt doen.

In deze workshop leer je hoe je op diverse manieren de voeding en suppletie gans maakt. Aan het einde kan je vragen stellen en je kan natuurlijk dan ook je resultaten delen en laten zien. Ook leg ik uit hoe je makkelijk een kompres maakt, ook voor pijn of andere opties.

De webinar wordt via ZOOM gehouden, zodat iedereen kan meedoen in NL.
– Leer je voedingsgans maken
– Leer je suppletie gans maken
– leer hoe je kompressen maakt van Gans en hoe je die gebruikt
– Q & A
Kom ook in de Facebook groep op het Telegram kanaal.

Datum 29 december 19:30 uur via ZOOM

Details

Date:
29 december 2022
Time:
19:30 tot 21:30
Cost:
€19,99
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Venue

Key To Health 2
Cornelis Slegerstraat 6
Zandvoort, 2042GP Nederland
+ Google Map
Phone
0232078010

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar