Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Flow Experience

30 april 2022 van 10:00 tot 19:00

€111,00
Flow Experience

Durf jij de controle los te laten en je te laten verrassen?

Hoe ouder je wordt des te meer je in vaste patronen leeft en je innerlijke, onbevangen en nieuwsgierige kind in jezelf kwijtraakt. Door levenservaringen, kan het gebeuren dat je meer in je hoofd gaat leven en niet meer in verbinding leeft.

Door meer in flow en verbinding te gaan leven, tap je in op de onuitputtelijke bron van energie die je door je heen laat stromen. Leer weer te leven vanuit je hart en vertrouwen. Je hecht je dan niet aan verwachtingen en je gaat open staan voor verwondering en nieuwsgierigheid..

Op deze Flow Experience dag neem ik je mee, terwijl je niet weet wat we gaan doen. Op de Flow Experience leer je te vertrouwen op wat komt en om uit je hoofd te gaan en in je hart. Leer om de controle los te laten en op de flow mee te gaan.

Met ‘Leven in Flow’ gaan we de stappen maken tot minder weerstand en meer flow. In weerstand stagneert de energie en zet je het vast. Door de controle los te durven laten creëer je ruimte voor flow. De essentie van dit leven is om de producent van je leven te worden en om vanuit je hart te gaan leven. Voelen wie jij in werkelijkheid bent en wat je kunt. Daardoor kan je genieten van de magie van het leven. Het is een andere kijk op het leven, wat alles een stuk leuker en makkelijker maken.

Wat houdt het in

De Flow Experience is een interactieve dag, met meerdere activiteiten, en een lunch.

We gaan een hele dag met elkaar op pad en ik begeleid jou met verschillende activiteiten, samen met anderen die ik uitnodig die een bijdrage leveren aan deze dag. Het doel is om je te laten verrassen en de controle los te durven laten en uiteindelijk te leren ervaren vanuit je verwondering, verbinding en flow. Dat maakt het leven zo veel leuker, omdat alle leuke dingen eerder gebeuren als je de controle los durft te laten…..

Welke thema’s komen aan bod

Bewustwording, Avontuur, Natuur, Verbinding, Uitdaging, Creativiteit

Ontdek de kracht jezelf en stap uit je patronen. Deze dag gaan we verschillende dingen ervaren en ontdekken in elkaar en in jezelf om weer te verbinden met jezelf en je gevoel.

Surrender is a state of living in the flow, trusting what is, and being open to serendipity and surprises.

Praktische informatie

Je hoort nog wat je aan mag doen aan kleding en waar je naar toe mag komen. Hou rekening dat het in de buurt van Zandvoort is. Je ontvangt een lunch en drinken van mij. Het is deels buiten en binnen. We verzamelen op een punt in de buurt van Zandvoort in de ochtend.

Ga je mee op weg naar de minste weerstand?

Flow Experience

Details

Datum:
30 april 2022
Tijd:
10:00 tot 19:00
Kosten:
€111,00
Evenement categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available