Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Herprogrammeer jouw DNA

5 mei 2022 van 19:30 tot 21:30

€15,00
Herprogrammer jouw DNA

Wist je dat jij veel meer impact op jouw DNA hebt, dan je altijd is verteld? De westerse wetenschap heeft altijd maar gelet op de 5% van het gecodeerde DNA. En de 95% zogenaamde “junk” DNA is helemaal geen junk, maar DNA wat ze niet onderzocht hebben en nog niet begrijpen.

Er is inmiddels veel meer onderzoek geweest uit andere landen waar ze dat deel van het DNA wel onderzocht hebben. Ze weten inmiddels wat allemaal invloed heeft om het DNA te herprogrammeren en beinvloeden en dat ga ik aan jou laten zien, uitleggen en je krijgt tools en oefeningen zodat je zelf thuis aan de slag kunt gaan om jouw DNA bij jezelf te herprogrammeren.

Het is werkelijk waar zo ontzettend geweldig hoe bijzonder ons DNA eigenlijk is en wat jij er allemaal mee kunt doen! Je gaat ontdekken op welke manier jij jezelf kunt gaan helen en je bewustzijn kunt vergroten en verruimen. Overtuigingen en patronen kunt overschrijven. Ik neem je mee op een DNA reis waarin je leert over hoe DNA werkelijk werkt, buiten alle biochemie om. Dat jij niet afhankelijk bent van je genen, maar je genen van jou! Jouw eigen bewustzijn, levensstijl en gedrag bepaalt zo veel!

Ik neem je mee in deze wetenschap van kwantumfysica, frequenties en de nieuwste DNA wetenschap. Dus ben jij er aan toe om meer de bestuurder te worden van jouw gezondheid ? Dan kan je mee doen aan deze webinar op 5 mei. De officiële bevrijdingsdag van jouw beperkende overtuigingen en patronen. En daarnaast versterk je daarmee jouw zelfhelend vermogen als je de bestuurder wordt van jouw DNA.

Leer in deze webinar:

  • De magie van jouw DNA
  • Hoe taal, licht en frequenties invloed hebben op DNA
  • Verschil genetica en epigenetica
  • Hoe HERprogrammeer jij je DNA
  • De code die is ontdekt in jouw DNA
  • Welke manieren je kunt toepassen om het zelfhelend vermogen te versterken

 

Als kind ben ik al gefascineerd over hoe mijn lichaam werkt en ben ik eeuwig een student van mijn bestaan, mijn lichaam, mijn geest, emoties, bewustzijn, kwantumfysica, frequenties en het DNA. Mijn kennis deel ik graag met de wereld, omdat we al veels te lang blijven hangen in oude overtuigingen close minded wetenschap. Wetenschappers die mij inspireren zijn Albert Einstein, Nikola Tesla, Joe Dispenza, Bruce Lipton, Fritz Popp, Pjotr Garajajev, Gregg Braden en Raymond Rife. Allemaal professionals als het gaat om frequenties en de taal van het Universum, wat niet wordt meegenomen in de mainstream wetenschap.

Tot ziens!

Silvia Hoevenaar

Telegram https://t.me/keytohealth

Details

Date:
5 mei 2022
Time:
19:30 tot 21:30
Cost:
€15,00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar