Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Frequency Sunday

3 oktober 2021 van 09:00 tot 19:00

€20,00
meditatie training

Woon je in Noord Holland en wil je een keer een hele middag geïnspireerd worden door mij en alle dingen die ik doe met frequentie therapie en analyses

Deze middag neem ik alles mee naar Broek op Langedijk (Noord Holland) en kan je daar een van de 6 dingen die ik doe ervaren. Kies uit wat je wilt en de tarieven zijn €20 per sessie. Deze dag is met vrije inloop

Wat kan je ervaren deze dag

Multiwave oscillator – is een frequentie apparaat waar je tussen gaat zitten en wat jouw lichaam en geest in balans brengt. Het is gebaseerd op skalar energie en frequenties en dit heeft een positief effect op het ontgiften van zware metalen, betere saturatie in de cellen, tegengaan van pathogenen en betere emotionele balans en slaap.

https://keytohealth.nl/multi-wave-oscillator/

Rife Plasma therapie – De Plasma-bol is de krachtigste van alle Rife-producten. Door het zitten naast de plasma bol van Rife, neemt het lichaam deze frequenties over en dit heeft meteen effect op het lichaam. Rife had in 1929 ondervonden welke frequenties impact hebben op het lichaam om pathogenen en kankercellen te beïnvloeden.

Rife Plasma Frequency Healing

stemanalyse - aquera - voice analysis

Stemanalyse – is software waarbij een live stemopname inzichten verschaft in jouw totale welzijn, door middel van de vibraties en frequenties in je stem. Stemanalyse (VA) helpt bij het analyseren door patronen in stemfrequenties te meten, die gelinkt zijn aan emoties. Iedereen heeft een unieke stem, wat inzicht kan geven op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch vlak.

Stemanalyse & Frequentietherapie

healy kopen

HEALY – maakt gebruik van biofeedback-technologie om de celspanning te analyseren en te corrigeren, waardoor het lichaam op cellulair niveau wordt geoptimaliseerd. Het helpt bij energetische onbalans door de cellulaire energie (ATP) gemiddeld 500% te verhogen. Dit helpt de cellulaire communicatie en laadt de cel op tot de optimale frequentie snelheid, die het lichaam ondersteunt in het terugkeren naar homeostase (balans).

Healy Quantum Frequency Healing

muse meditatie training

Muse meditatie training – Leer mediteren met Muse. Muse is een EEG-apparaat dat passief de hersenactiviteit registreert wat wordt vertaalt in een begeleidende training van  geluiden om je te helpen om je gedachten kalm en geconcentreerd te houden.

Muse Meditatie Training

virtual reality guided meditation

Virtual Reality guided meditation – via een reis in de virtuele wereld ervaar je een begeleide meditatie gecombineerd met ademwerk.

 

Details

Date:
3 oktober 2021
Time:
09:00 tot 19:00
Cost:
€20,00
Event Categories:
,

Organizer

Key To Health
Email
silvia@keytohealth.nl

Venue

Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op Langedijk, Noord Holland 1721 PP Nederland
+ Google Map

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar